Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] Viviana_Schmiedeberg - Hile K(esp)

Başlatan kratuss, 06 Temmuz 2024, 09:32:41
Okunma sayısı 1435 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kratuss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Nisan 2025, 23:14
Toplam oynama: 11 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 07 Nisan 2025, 21:20
Toplam oynama: 104 gün, 1 saat
selam. oyun üzerinden 23.06.2024 tarihinde ban yedim sebebi ise esp kullanımı, yaptığım hatalıydı maalesef ve pişmanım. bu yüzden probation talebinde bulunuyorum.

- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.

sunucu içerisinde birçok kişinin kullandığı espyi kullandım ve bu fark edildi, kullanma sebebim arasında zaten insanların yerini görmek gibi klasik şeyler var bunun haricinde yaptığım pek bir şey yok zaten, sadece esp kullanarak insanların yerine bakıp ona göre davranmak, zaten bu hilenin sunucunu da bulunan insanlara karşı pek bir zararı yok sadece yerini gösteriyor, yinde hile hiledir bu yüzden kullandığım için pişmanım.

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

banım açıldığı taktirde öncelikle daha önce de fazlasıyla yaptığım gibi sade bir karakterde barmaid rolleri yapacağım ancak eskiden bu rolleri yan rol olarak yani oyuncu eksikliği taktirinde yapıyordum bundan sonra ise gerçekten barmaid rolleri yapacağım tam zamanlı gibi bir şey, sadece bu role odaklı olacağım zaten bunun gibi rollerde diğer oyuncularla çok role girişken oluyorsunuz, bu yüzden rol kapsamımı büyülterek daha çok roller yapacağım.
Seviye: 23
Yasak No: 29556
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/n4jey27
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Viviana Schmiedeberg<br />Arianna Harris<br />Berenice Impellizzeri<br />Maryvonne Maurice<br />Ralph Holzhausen

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2024, 09:32:47 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı kratuss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Nisan 2025, 23:14
Toplam oynama: 11 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 07 Nisan 2025, 21:20
Toplam oynama: 104 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2024, 14:21:47 »

daha öncesindede belirttiğim gibi mevcut hileyi bazı discord sunucularında görmüştüm ve oyuna çabuk şekilde entegre edilip kullanılıyordu, arada sırada bu hileyle birlikte insanların nerede olduğu belli oluyor zaten bu işe yarıyor hile ve kullanışlı bir şey, bunu kullanma sebebim arasında hızlıca oyuna kurup tek tuşla bunu yapabilmekti, kullanmamam gerekirdi ama ne yazık ki kullandım..

ek olarak sunucu içerisinde rol yapacağımı belirttim tekrar belirteyim, sunucu içerisinde barmaid rolleri oldukça az ve kimisi bu rolleri bilmiyor, daha öncesinde barmaid rollerinde geçmişim olduğu için böyle bir rol planı kurdum, karakterim 80li yılların bar kültürünü yaşatacak bir şekilde olacak, daha çok sahil bar türü gibi yerlerde takılan ve barmaid tarzında bir rol karakteri oluşturmayı planlıyorum böylelikle zaten sunucuda hali hazırda olmuş maplerle birlikte bu rollerin sunucuya canlılık katacağını düşünüyorum buna ek olarak zaten sunucuda birçok kişinin böyle rollere katılma isteğiyle birlikte sunucuda ki diğer oyuncularla birlikte daha hoş bir ortam oluşturacağım karakterim genellikle spontane bir hayat yaşayacak ve böylelikle belirli bir rol tarzından bambaşka bir rol tarzı oluşacak.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2024, 00:02:09 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 100 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 60 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 10 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI