Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Karakterimi geliştirmek adına çok yararlı bir konu, bilgilendirici ve açıklayıcı olmuş. Çok işime yarayabilir düşünülmüş bir konu. Karakterim adına bana bir yön vermemde yardımcı oldu.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Meslekler ile ilgili bilgi sahibi oldum bu konu sayesinde, para kazanmak adına bilgisi olmayan oyuncular için çok yararlı bir konu olmuş. Bilirsiniz ki meslekleri öğrenmeden karakterinize para kazandıramazsınız. YARARLI.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: SAMP ADDON 2.5'i her yerde çok aradım bulamadım, bu konuda buldum. Çok yararlı bir konu oyunumu açamıyordum Addon sayesinde açtım.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Açılan şikayetler adına çok yararlı bir konu olmuş, dostluğumuzu hem birlik postları adına hemde sikayetler açısından kullanabiliriz. YARARLI.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Hud'um saydımdı ve bir şekilde çözemiyordum taaki bu konuya rastlayana kadar teşekkürler.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Şirket açmak isteyen oyuncular açısından yararlı bir konu olmuş, probation sürecim bittiğinde kendimi verip bende bir şirket açmak istiyordum bu konu benim yönümdende yararlı olmuş.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Rollerin gidişatına göre animasyonlar kullanmak role renk katabiliyor, çoğu animasyonu bilmiyordum yararlı bir konu olmuş.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Rol ss çıkartmak isteyen oyuncular için yararlı bir konu, yardımcı bir sistemi açıklamış. YARARLI.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Sunucuda yapılan bazı kural ihlallerine karşı önemsiz olmamalıyız, kural ihlali uygulanan oyuncuya nasıl sikayet açabileceği hakkında yararlı bir konu olmuş.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Avukat rollerini önemseyenler için mesela ki ben, küçüklüğümden beri avukat dizileri izlerim. Karakterini "avukat" şeklinde yönlendirmek/yapılandırmak isteyen kişiler için güzel bir konu
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: İşe yarayabilir, çoğu oyuncu PAYDAY için daha hırslı sunucuya giriş yapabilir. Ve PAYDAY yeni başlayanlar için çok işe yarıyor. Çift katı maaş ve meslekler'de oldukça yoğunluk olabiliyor.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Bu konuda yararlı olabilir, tamirhane rolleri çok eğlenceli ve zaman geçirici olabilir. Gerçek hayatta bu mesleğe meilli kişiler var, herhangi bir roleplay sunucusundada güzel olabilir, ilgi çekici olabilir.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Meslekler açısından güzel bir arge özel güvenlik mesleği çok tutabilir. Gerçek hayattada özel güvenliklerin yaşadığı şeyleri duyuyuyoruz oyun içerisinde normal herhangi bir kişi rol paslayabilir.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Boombox kullananlar için linki çevirmek çok yorucu oluyor, direkt yt linkinden şarkı boomboxa koyulabilir en azından yorucu olmaz. Ben şahsen çok uğraşıyorum araştırılabilir.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: yeni iş yerleri ve interiorlar hoş olabilir, rollere farklı bir renk katar. İnsanların ilgisini çekebilecek bir arge olmuş bu sayede yoğunluk artabilir
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Eski mavi blokları hepimiz çok seviyorduk, eskiden sevenlerde belki bu dolayısıyla tekrardan bu alanlara gelerek yoğunluğu ve rolleri arttırabilir.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Maskeyi yere attıktan sonra halen nametag olarak gözükmesi saçma, yararlı bir konu. Ortadan kaldırılırsa göz zevkimizi bozmamış olur.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Bu government'i aşırı şekilde OP etkiliyor, insanlar bu durumdan bıkabilir veya sunucuyu bırakabilir sinir bozucu çünkü. İyi bir arge.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Bu durumu yaşamak çok sinir bozucu olmalı, /elkoy getirilebilir çok yararlı bir çözüm olmuş.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Bu meslek çok tutulabilirken kimse kullanmıyor, gözden geçirilebilir bir arge yararlı.
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü- Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
- Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
- RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
- 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
- Oluşturulan Konular:
1. Konu 1 Anti Crasher
2. Konu 2 Timecyc
3. Konu 3 Fov Changer
4. Konu 4 Unlock FPS
5. Konu 5 Night cs