Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROBATION/25.08.2024] Jacop Dawson - Hile K(teleport)

Başlatan Founted, 02 Temmuz 2024, 11:57:52
Okunma sayısı 2852 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Founted

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jacop Dawson Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Eylül 2024, 04:06
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 03:39
Toplam oynama: 76 gün, 0 saat
Probation talebi, hesap çalınmıs geri aldığımda banlı olduğunu farkettim. Daha önce açtığım ticketlerde probationu bekleyin cevabı aldım.
Seviye: 18
Yasak No: [#27263]
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/n4b28o0
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı (hesabım çalındığında kullanmıslar, iplerimiz uyusmuyor bile.)
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Maisie_Astrid<br />Jacop_Dawson

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [#27263] Probation
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2024, 11:58:49 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Founted

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jacop Dawson Lv.18
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2024, 17:15:53 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Kendi sorumluluğumda olan Rina Roleplay forum ve oyun hesabımı çaldırdım. Çalan kişi oyunda hile açarak ban yemiş.

Probation sürecinde sunucuda olabildiğince tüm kurallara dikkat etmeye çalışacağım. İnsanlarla türlü türlü roller gerçekleştireceğim. Arkadaşlarımın bir topluluğuna ait olduklarını duydum. Onlara katılmaya çalışacağım. Şehre yeni gelmiş, bir şeyler yapmak isteyen rol oyuncuları ilgileneceğim ve onları şehirde kalıcı olarak tutmaya çalışacağım. Çoğu kişiye iyi niyetli yaklaşacağım ve rol ihlalinden kesinlikle kaçınacağım. Arkadaşımın bir Barı var, orada barmen olarak veya başka bir makamda görev üstleneceğim. İnsanları memnun etmeye çalışacağım. Arkadaşım olmasa da, farklı mekanlarda görevler üstlenmeye çalışacağım. Rol planım bu kadar. 

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2024, 00:22:24 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 100 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 60 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 10 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı Founted

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jacop Dawson Lv.18
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Jacop Dawson - Hile K(teleport)
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2024, 04:21:11 »
    Probation Görevleri Tamamlama Formu

Rehber & ARGE Bölümü

• En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: Karakterimi geliştirmek adına çok yararlı bir konu, bilgilendirici ve açıklayıcı olmuş. Çok işime yarayabilir düşünülmüş bir konu. Karakterim adına bana bir yön vermemde yardımcı oldu.
    2. Konu 2 - Neden Beğendim: Meslekler ile ilgili bilgi sahibi oldum bu konu sayesinde, para kazanmak adına bilgisi olmayan oyuncular için çok yararlı bir konu olmuş. Bilirsiniz ki meslekleri öğrenmeden karakterinize para kazandıramazsınız. YARARLI.
    3. Konu 3 - Neden Beğendim: SAMP ADDON 2.5'i her yerde çok aradım bulamadım, bu konuda buldum. Çok yararlı bir konu oyunumu açamıyordum Addon sayesinde açtım.
    4. Konu 4 - Neden Beğendim: Açılan şikayetler adına çok yararlı bir konu olmuş, dostluğumuzu hem birlik postları adına hemde sikayetler açısından kullanabiliriz. YARARLI.
    5. Konu 5 - Neden Beğendim: Hud'um saydımdı ve bir şekilde çözemiyordum taaki bu konuya rastlayana kadar teşekkürler.
    6. Konu 6 - Neden Beğendim: Şirket açmak isteyen oyuncular açısından yararlı bir konu olmuş, probation sürecim bittiğinde kendimi verip bende bir şirket açmak istiyordum bu konu benim yönümdende yararlı olmuş.
    7. Konu 7 - Neden Beğendim: Rollerin gidişatına göre animasyonlar kullanmak role renk katabiliyor, çoğu animasyonu bilmiyordum yararlı bir konu olmuş.
    8. Konu 8 - Neden Beğendim: Rol ss çıkartmak isteyen oyuncular için yararlı bir konu, yardımcı bir sistemi açıklamış. YARARLI.
    9. Konu 9 - Neden Beğendim: Sunucuda yapılan bazı kural ihlallerine karşı önemsiz olmamalıyız, kural ihlali uygulanan oyuncuya nasıl sikayet açabileceği hakkında yararlı bir konu olmuş.
    10. Konu 10 - Neden Beğendim: Avukat rollerini önemseyenler için mesela ki ben, küçüklüğümden beri avukat dizileri izlerim. Karakterini "avukat" şeklinde yönlendirmek/yapılandırmak isteyen kişiler için güzel bir konu

• En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: İşe yarayabilir, çoğu oyuncu PAYDAY için daha hırslı sunucuya giriş yapabilir. Ve PAYDAY yeni başlayanlar için çok işe yarıyor. Çift katı maaş ve meslekler'de oldukça yoğunluk olabiliyor.
    2. Konu 2 - Neden Beğendim: Bu konuda yararlı olabilir, tamirhane rolleri çok eğlenceli ve zaman geçirici olabilir. Gerçek hayatta bu mesleğe meilli kişiler var, herhangi bir roleplay sunucusundada güzel olabilir, ilgi çekici olabilir.
    3. Konu 3 - Neden Beğendim: Meslekler açısından güzel bir arge özel güvenlik mesleği çok tutabilir. Gerçek hayattada özel güvenliklerin yaşadığı şeyleri duyuyuyoruz oyun içerisinde normal herhangi bir kişi rol paslayabilir.
    4. Konu 4 - Neden Beğendim: Boombox kullananlar için linki çevirmek çok yorucu oluyor, direkt yt linkinden şarkı boomboxa koyulabilir en azından yorucu olmaz. Ben şahsen çok uğraşıyorum araştırılabilir.
    5. Konu 5 - Neden Beğendim: yeni iş yerleri ve interiorlar hoş olabilir, rollere farklı bir renk katar. İnsanların ilgisini çekebilecek bir arge olmuş bu sayede yoğunluk artabilir
    6. Konu 6 - Neden Beğendim: Eski mavi blokları hepimiz çok seviyorduk, eskiden sevenlerde belki bu dolayısıyla tekrardan bu alanlara gelerek yoğunluğu ve rolleri arttırabilir.
    7. Konu 7 - Neden Beğendim: Maskeyi yere attıktan sonra halen nametag olarak gözükmesi saçma, yararlı bir konu. Ortadan kaldırılırsa göz zevkimizi bozmamış olur.
    8. Konu 8 - Neden Beğendim: Bu government'i aşırı şekilde OP etkiliyor, insanlar bu durumdan bıkabilir veya sunucuyu bırakabilir sinir bozucu çünkü. İyi bir arge.
    9. Konu 9 - Neden Beğendim: Bu durumu yaşamak çok sinir bozucu olmalı, /elkoy getirilebilir çok yararlı bir çözüm olmuş.
    10. Konu 10 - Neden Beğendim: Bu meslek çok tutulabilirken kimse kullanmıyor, gözden geçirilebilir bir arge yararlı.

Instagram & Youtube Bölümü

Rina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır): Evet
    Rina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır): Evet
    Screenshot:
    Spoiler:
    Screenshot:
    Spoiler:

RockstarTR Bölümü

• Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
    • 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet

• 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
          - Oluşturulan Konular:
              1. Konu 1 Anti Crasher
              2. Konu 2 Timecyc
              3. Konu 3 Fov Changer
              4. Konu 4 Unlock FPS
              5. Konu 5 Night cs

• Profil Linki: Profiliniz

Çevrimdışı noro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2024, 15:40:26 »
    Instagram & Youtube Bölümü ssleri açılmıyor. Düzgün bir siteye yükleyin.
    RockstarTR Bölümü ssleri açılmıyor. Düzgün bir siteye yükleyin.

Çevrimdışı Founted

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Jacop Dawson Lv.18
    « Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2024, 19:55:25 »
    Instagram & Youtube Bölümü ssleri açılmıyor. Düzgün bir siteye yükleyin.
    RockstarTR Bölümü ssleri açılmıyor. Düzgün bir siteye yükleyin.

DÜZENLENDİ, @noro

Çevrimdışı Founted

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Jacop Dawson Lv.18
    « Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2024, 03:37:54 »
    ne zaman kontrol edilir?

Çevrimdışı Founted

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Jacop Dawson Lv.18
    « Yanıtla #8 : 27 Temmuz 2024, 15:39:57 »
    red mi edildi yoksa cevap gelecekmi kaç gün oldu

Çevrimdışı noro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2024, 16:46:50 »
    RokstarTR üzerinde attığınız iletiler spam türünde ve birbirine benzer. Bundan dolayı tekrardan 15 yanıt atmanız gerek. Bu yanıtların birbirine benzer olmamasına ve aynı türde konulara atılmaması gerek.
    Rehber ve ARGE bölümünde yazdıklarınızı detaylandırın.