Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Forumda oyuncu şikayeti bölümü konusunda;

Başlatan NeedMind, 10 Ekim 2018, 16:21:26
Okunma sayısı 437 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NeedMind

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2019, 17:48
Toplam oynama: 61 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Forumda oyuncu şikayeti bölümü konusunda;
« : 10 Ekim 2018, 16:21:26 »
Öncelikle merhaba, forumdaki oyuncu şikayet bölümünde eminimki çok hak yeniyor çünkü benimde başıma geldi, örnek vermek gerekirse bir rolde bir şey oluyor ve role katılan birisi foruma şikayet açıyor ve admin baktığında ss de "öyleymiş" gibi görülen bir şeyi gördüğünde direk ceza veriyor, evet ss de açık bir şekilde görülüyorsa cezalandırırlar fakat olayın önce veya sonrası olduğu için oyunculara herhangi konunun altına savunma yapması için zaman verilmiyor ve bende bundan çok rahatsız oluyorum, bir tek ben'mi rahatsız oluyorum bilemem.

Yani özet olarak bence açılan şikayetin altına savuma için zaman verilsin direk ceza kabul edildi yerine belli bir saat, zaman yazsın adminler. Ki böylece hem oyuncunun haberi olur hemde savunması varsa yapar, en azından yaptığı savunma kabul edilirse gereğınden çok fazla ceza süresini beklemez ve şikayet açanında yanlışı var ise o'da ceza alır.

Bu konuyu buraya yazmam mantıklı olmuşmudur bilemem ama sinirlendiğim için bir araştırma yapmadım ve adminler bakar ümidi ile buraya yazdım :D

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
Ynt: Forumda oyuncu şikayeti bölümü konusunda;
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2018, 16:32:03 »
Zaten benim açtıgım şikayetten bende ceza yiyiordum ara sıra.Hem zaten bazı adminler role girdiğinize dair ss ve savunma süresi veriyor?

Çevrimdışı NeedMind

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2019, 17:48
Toplam oynama: 61 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Forumda oyuncu şikayeti bölümü konusunda;
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2018, 18:49:20 »
Bir olay yaşandı kişi benim hakkımda şikayet açmış savunma yapılmadan ceza yedim ki savunma yapsaydım ceza süremin azalcagından emindim gereksiz kural ihlalinden yedim, olay öncesinde kişiyle bir olay daha oldu bende onun hakkında şikayet açtım onun savunması için 6 saat bekleniyor peki nerede burada adalet?

Çevrimdışı vipergodd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudolf Kraus Lv.21