Öncelikle merhaba, forumdaki oyuncu şikayet bölümünde eminimki çok hak yeniyor çünkü benimde başıma geldi, örnek vermek gerekirse bir rolde bir şey oluyor ve role katılan birisi foruma şikayet açıyor ve admin baktığında ss de "öyleymiş" gibi görülen bir şeyi gördüğünde direk ceza veriyor, evet ss de açık bir şekilde görülüyorsa cezalandırırlar fakat olayın önce veya sonrası olduğu için oyunculara herhangi konunun altına savunma yapması için zaman verilmiyor ve bende bundan çok rahatsız oluyorum, bir tek ben'mi rahatsız oluyorum bilemem.
Yani özet olarak bence açılan şikayetin altına savuma için zaman verilsin direk ceza kabul edildi yerine belli bir saat, zaman yazsın adminler. Ki böylece hem oyuncunun haberi olur hemde savunması varsa yapar, en azından yaptığı savunma kabul edilirse gereğınden çok fazla ceza süresini beklemez ve şikayet açanında yanlışı var ise o'da ceza alır.
Bu konuyu buraya yazmam mantıklı olmuşmudur bilemem ama sinirlendiğim için bir araştırma yapmadım ve adminler bakar ümidi ile buraya yazdım