Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GREAT WARRIORS

Başlatan DoğukanÇ, 07 Ekim 2018, 17:49:32
Okunma sayısı 14898 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 23:17
Toplam oynama: 123 gün, 20 saat
Ynt: "Great Warriors"
« Yanıtla #30 : 08 Ekim 2018, 15:54:39 »
İyi roller ve başarılar.

Teşşekkürler :)

Çevrimdışı Eruhlu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2020, 00:51
Toplam oynama: 45 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 08 Ekim 2018, 17:27:55 »
Moruk çoğu konuda yardım almanız gerekiyor. Bana kalırsanız boşa uğraş sarf etmeyin, şimdilik bir birliğe katılarak kendinizi geliştirin. SS editi v.b çok eksiğiniz görülüyor. Bu yorumu hevesinizi kırmak için atmadım, birşeyler yapmaya çalışmanız güzel ama şimdilik yeterli gibi durmuyorsunuz... Benden ufak bir tavsiye, başarılar.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 08 Ekim 2018, 19:53:53 »
ROLDEN KARELER

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #33 : 08 Ekim 2018, 20:36:24 »
Ssleri LSRP+ ve ya Cs6 da editle tanıtımı geliştir.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 08 Ekim 2018, 20:43:01 »
Ssleri LSRP+ ve ya Cs6 da editle tanıtımı geliştir.

EyvAllah Eski dostum :)

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #35 : 08 Ekim 2018, 20:46:53 »
Moruk çoğu konuda yardım almanız gerekiyor. Bana kalırsanız boşa uğraş sarf etmeyin, şimdilik bir birliğe katılarak kendinizi geliştirin. SS editi v.b çok eksiğiniz görülüyor. Bu yorumu hevesinizi kırmak için atmadım, birşeyler yapmaya çalışmanız güzel ama şimdilik yeterli gibi durmuyorsunuz... Benden ufak bir tavsiye, başarılar..

Anladım Sanırım hiç kendine Ait birlik olmamış, yapım aşamasında Kendine güvenin,Kendine inanman Bu tarz şeyler yapmana yardımcı oluyor. Evet kötü olmuş olabilir fakat bizim burada ugraş verdigimiz,Zamanımızı harcadıgımız bir emek var,Yanlış anlama Amacım kalbini kırmak degil Sadece bu tarz gönderi yaparak bizim birligimiz anında kapanacak birlik degil Yani açıkcası Yanıtını hiç görmemiş gibi davranıyorum.
Yazı yazamıyorsun, birlik açmaya çalışıyorsun. Birlik açmak için bilgi birikimi gerekli, tecrübe gerekli, konsept bilgisi gerekli. Birlik tanıtımı için düzgün Türkçe dil bilgisi gerekli.
Berkan artık aktifleşmeli ve bu tip tanıtımlara el atmalı.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 08 Ekim 2018, 20:56:00 »
Moruk çoğu konuda yardım almanız gerekiyor. Bana kalırsanız boşa uğraş sarf etmeyin, şimdilik bir birliğe katılarak kendinizi geliştirin. SS editi v.b çok eksiğiniz görülüyor. Bu yorumu hevesinizi kırmak için atmadım, birşeyler yapmaya çalışmanız güzel ama şimdilik yeterli gibi durmuyorsunuz... Benden ufak bir tavsiye, başarılar..

Anladım Sanırım hiç kendine Ait birlik olmamış, yapım aşamasında Kendine güvenin,Kendine inanman Bu tarz şeyler yapmana yardımcı oluyor. Evet kötü olmuş olabilir fakat bizim burada ugraş verdigimiz,Zamanımızı harcadıgımız bir emek var,Yanlış anlama Amacım kalbini kırmak degil Sadece bu tarz gönderi yaparak bizim birligimiz anında kapanacak birlik degil Yani açıkcası Yanıtını hiç görmemiş gibi davranıyorum.
Yazı yazamıyorsun, birlik açmaya çalışıyorsun. Birlik açmak için bilgi birikimi gerekli, tecrübe gerekli, konsept bilgisi gerekli. Birlik tanıtımı için düzgün Türkçe dil bilgisi gerekli.

Ve Bunu 5 level Birligi bile olmayan kişi söylüyor,Cidden Berkan aktifleşmeli.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 08 Ekim 2018, 22:03:59 »

Ve Bunu 5 level Birligi bile olmayan kişi söylüyor,Cidden Berkan aktifleşmeli.

İşte şu an kendini etiket ettin, oldukça rezilsin dostum. 5 seviye olmam burada oynamadığımı veya başka hesaplarımın banlandığını gösterir. Oyun içindeki seviyeyle (level) roleplay bilgisi ölçemezsin. Açıkcası söylüyorum, tanıtım rezalet. Rol adına hiçbir şey yok. Ana dilini bile düzgün kullanamıyorsun.
Edit: Birlik ismi tuvalette s*çarken aniden akla gelmiş gibi.

Begenmiyorsan Yanıt verme kardeşim ben senin gibi herifler yanıt versin diye tanıtım yapmadım,Yapabiliyorsan kendin yap !

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #38 : 08 Ekim 2018, 22:05:26 »
 Eleştirilere salak salak cevaplar veriyorsun. Türkçe yazı yazamıyorsun ve level ile rol seviyesini bir tutuyorsun. Yaşının da pek büyük olduğunu düşünmüyorum, 13-15 arası falandır. Onlarca yerli/yabancı sunucu içinden burayı oynamam şart mı? Farklı sunucularda rol yapıp burada çok az vakit geçirmiş olamaz mıyım? Gerçekten level ile rol seviyesi mi ölçüyorsun? Normalde seni kale almamam gerekiyor ama artık sunucuda ağzından köpükler çıkaran, gerçek hayatta çektiği sıkıntılar yüzünden, annesi parka götürmediği için ve ergenlik çağına yeni girdiğinden yaşantısında bolca hissettiği duygu karmaşaları yüzünden 4gb'lık oyuna sarıp, üstüne asosyalleşip beynini eriten, tüm hayatı SA:MP platformundan ibaret sanan çoluk çocuk grubundan sıkıldım. Sunucu yöneticileri bu sert tutumum yüzünden beni uzaklaştırabilirler, kendi istekleri.

Eğer forum üzerindeki diğer birlik tanıtımlarına biraz bakıp yapılan eleştirileri okusaydın bu tanıtımı açmazdın. Tekrar söylüyorum. Tanıtım rezalet ve rol adına hiçbir şey yok. Eleştirilere kulak ver, kendini geliştir. Birlik açmadan önce kaliteli oluşumlarda rol yap, bir şeyler öğrenmeye bak. Kendini geliştirdiğinde yeniden aç.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 08 Ekim 2018, 22:52:31 »
Eleştirilere salak salak cevaplar veriyorsun. Türkçe yazı yazamıyorsun ve level ile rol seviyesini bir tutuyorsun. Yaşının da pek büyük olduğunu düşünmüyorum, 13-15 arası falandır. Onlarca yerli/yabancı sunucu içinden burayı oynamam şart mı? Farklı sunucularda rol yapıp burada çok az vakit geçirmiş olamaz mıyım? Gerçekten level ile rol seviyesi mi ölçüyorsun? Normalde seni kale almamam gerekiyor ama artık sunucuda ağzından köpükler çıkaran, gerçek hayatta çektiği sıkıntılar yüzünden, annesi parka götürmediği için ve ergenlik çağına yeni girdiğinden yaşantısında bolca hissettiği duygu karmaşaları yüzünden 4gb'lık oyuna sarıp, üstüne asosyalleşip beynini eriten, tüm hayatı SA:MP platformundan ibaret sanan çoluk çocuk grubundan sıkıldım. Sunucu yöneticileri bu sert tutumum yüzünden beni uzaklaştırabilirler, kendi istekleri.

Eğer forum üzerindeki diğer birlik tanıtımlarına biraz bakıp yapılan eleştirileri okusaydın bu tanıtımı açmazdın. Tekrar söylüyorum. Tanıtım rezalet ve rol adına hiçbir şey yok. Eleştirilere kulak ver, kendini geliştir. Birlik açmadan önce kaliteli oluşumlarda rol yap, bir şeyler öğrenmeye bak. Kendini geliştirdiğinde yeniden aç.

Sen böyle dedin ya şimdi hemen Tanıtımda birligide Kapatıp yeniden açıyorum he Bu arada Yaşım beni 13-15 Degil bi ara söylede onuda ögreteyim sana Tanıtım rezalet demişsin,Herkesin fikri degişik olur fikrine saygı duyardım fakat Sen kaba Ve cahil bir kişilige sahip oldugundan Saygı duyamayacagım umarım ki bütün serverlerde bu tarz paylaşım yapıp milleti rahatsız ediyorsundur,İşte bir gün biride çıkar seni rahatsız eder o zaman anlarsın davranışlarının başkasına vurgusunu lafım yok sana Allaha Havale ediyorum seni :)