Eleştirilere salak salak cevaplar veriyorsun. Türkçe yazı yazamıyorsun ve level ile rol seviyesini bir tutuyorsun. Yaşının da pek büyük olduğunu düşünmüyorum, 13-15 arası falandır. Onlarca yerli/yabancı sunucu içinden burayı oynamam şart mı? Farklı sunucularda rol yapıp burada çok az vakit geçirmiş olamaz mıyım? Gerçekten level ile rol seviyesi mi ölçüyorsun? Normalde seni kale almamam gerekiyor ama artık sunucuda ağzından köpükler çıkaran, gerçek hayatta çektiği sıkıntılar yüzünden, annesi parka götürmediği için ve ergenlik çağına yeni girdiğinden yaşantısında bolca hissettiği duygu karmaşaları yüzünden 4gb'lık oyuna sarıp, üstüne asosyalleşip beynini eriten, tüm hayatı SA:MP platformundan ibaret sanan çoluk çocuk grubundan sıkıldım. Sunucu yöneticileri bu sert tutumum yüzünden beni uzaklaştırabilirler, kendi istekleri.
Eğer forum üzerindeki diğer birlik tanıtımlarına biraz bakıp yapılan eleştirileri okusaydın bu tanıtımı açmazdın. Tekrar söylüyorum. Tanıtım rezalet ve rol adına hiçbir şey yok. Eleştirilere kulak ver, kendini geliştir. Birlik açmadan önce kaliteli oluşumlarda rol yap, bir şeyler öğrenmeye bak. Kendini geliştirdiğinde yeniden aç.