Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MD-EMT kıtlığı

Başlatan blanq, 07 Nisan 2024, 02:38:01
Okunma sayısı 1517 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı blanq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Nisan 2025, 22:20
Toplam oynama: 278 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 04 Ocak 2025, 12:35
Toplam oynama: 181 gün, 10 saat
Birlik: ***XNG
Köken: Polonyalı
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:22
Toplam oynama: 15 gün, 10 saat
Son giriş: 15 Şubat 2025, 11:48
Toplam oynama: 30 gün, 6 saat
Birlik: ****** *ews
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:28
Toplam oynama: 10 gün, 18 saat
MD-EMT kıtlığı
« : 07 Nisan 2024, 02:38:01 »
Aktif olarak lsfmd birliğinde 12 kişi var ve kimse aktif değil, aktif olanlarda afk bırakıyor.
Bizim hastalıklarımız ne olacak? Lozorex 4 saat koruyor, 12 saatte 1 içebiliyoruz.
Lozorex'in kuvveti arttırılsın, belirli ya da belirsiz bir miktarda lozorex içen iyileşsin.
Sonra hastalıktan yaralıya düşünce zırhımız gidiyo.

Çevrimdışı silahiniceker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 14 Şubat 2025, 00:42
Toplam oynama: 87 gün, 19 saat
Ynt: MD-EMT kıtlığı
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2024, 12:51:25 »
Yeterli ilgi alakayı görmeyen bir oluşum. Fakat tek sorun oluşum yöneticilerinde değil. Oyuncularda da, ben oluşumda bulunduğum esnada kimse rol yapmıyordu, rol yapmaktan kaçınıyordu. Rol imkanları çok kısıtlıydı her gün her gün aynı şey. Üyeleri de sıkılıyordu. Politika bilmeyen üyeleri vardı, hala vardır. Spec atıyordum adam yangın tüpünü satıyordu, depoluyordu.

Çevrimdışı Vladan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Eylül 2024, 01:45
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Sera Noir Lv.44
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2024, 15:39:38 »
Farklı bir şeyler denenebilir. Zırhın gitmesi gerçekten üzücü bir durum.
1

Çevrimdışı squissshhh :D

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ronen Cohen Lv.29
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 17:50
Toplam oynama: 157 gün, 21 saat
Regina Mandy Lv.29
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:54
Toplam oynama: 47 gün, 13 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:53
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 10 Nisan 2024, 01:55:54 »
Yeterli ilgi alakayı görmeyen bir oluşum. Fakat tek sorun oluşum yöneticilerinde değil. Oyuncularda da, ben oluşumda bulunduğum esnada kimse rol yapmıyordu, rol yapmaktan kaçınıyordu. Rol imkanları çok kısıtlıydı her gün her gün aynı şey. Üyeleri de sıkılıyordu. Politika bilmeyen üyeleri vardı, hala vardır. Spec atıyordum adam yangın tüpünü satıyordu, depoluyordu.

MD'ye çok rol bilen oyuncu girmiyor. Rol bilmekle alakası yok aslında. Rolü bilse bile siviller MD rolünü sevmiyor.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2024, 14:21:25 »
MD'ye çok rol bilen oyuncu girmiyor. Rol bilmekle alakası yok aslında. Rolü bilse bile siviller MD rolünü sevmiyor.
karakterim düzensiz yönetimlerden dolayı city hospitall ve medical department'den çıkma baş hekim'di, sunucu yönetimi bir ara özel hastanelere izin verdi bende o hürafeye katıldım ve on kişilik bir ekip ile Los Santos'dan Fort Carson'a medikal rol taşıyorduk güzel bir popülerite ve forumda iyi bir rol ss'i paylaşım döngüsü içerisindeydik, yönetim özel hastanelere izin vermeyince ben ve diğer medikal rol yapan kişiler başka rollere yönelmek zorunda kaldık.

eğer bir oluşum kendini kanıtlayamıyorsa, siviller o oluşumdan hoşnut duymaz zaten.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2024, 20:07:09 »
karakterim düzensiz yönetimlerden dolayı city hospitall ve medical department'den çıkma baş hekim'di, sunucu yönetimi bir ara özel hastanelere izin verdi bende o hürafeye katıldım ve on kişilik bir ekip ile Los Santos'dan Fort Carson'a medikal rol taşıyorduk güzel bir popülerite ve forumda iyi bir rol ss'i paylaşım döngüsü içerisindeydik, yönetim özel hastanelere izin vermeyince ben ve diğer medikal rol yapan kişiler başka rollere yönelmek zorunda kaldık.

eğer bir oluşum kendini kanıtlayamıyorsa, siviller o oluşumdan hoşnut duymaz zaten.

Katılıyorum, City Hospital'in aldığı popülerlik Fd'yi biraz kızdırdı ve doktorların birçoğu FD'ye geçmek istemediği için oluşumları terk ettiler. Eskiden sorunsuz bir şekilde bu sistem yürüyordu. Bir şey çalışıyorsa bozmayacaksın. Dm ci adam ile doktor rolünü o zaman severek yaptıysa bilemiyorum. Birçok kişi FD yönetimlerini sevmiyordu, onların içirisinde bulunmak istemiyordu, City Hospital onlar için bir alternetifti.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2024, 20:17:22 »
Ek olarak eskiden FD departmanına girmek zordu, sınavla liyakatle adamlar alınıyordu. Rol yapmak isteyenlerin birçoğu FD'ye yöneliyordu. Fd'nin birçok yöneticisi ile bu durumu tartıştığımda bunu reddettiler ve birçok kişiyi sınavsız bazılarını mülakatsız aldılar. Troll, dmci herkes oluşuma doldu. Birçok kişide artık FD rolünü yapmakta zorlanıyor. FD discorduna atmış olduğum mesajı alıntılıyorum.

"Buradaki herkesten fazlaca FD rolü yapmışımdır. Yetmemiş başka sunuculardaki yaptıkları etkinlikler, olaylar, durumlar, konseptleri çok iyi biliyorum. Birçoğunu ben denedim ve çok zevk aldım, sizde bu zevki tatmanız için benim yönetmek istediğim bir rol olmasını istedim. Fakat yönetimdeki bazı kişiler bu duruma olumlu bakmadı. Extra olarak başka sunucularda oynamam gerektiğini söylediler. Size en son verdiğim öneride olayı yanlış anlayım Santa Maria otoparkına yüzlerce araç getirdiniz fakat oradaki bir köpek daha fazla dikkat çekti."    Kısacası yönetime gelen kişiler Fd ile uzaktan yakından bağlantısı yoktu. Saygıdeğer  güzel adminimiz sadece devriye atmayı bilmektedir. Onu yönetime getirmek bile kötü bir fikirdi. Tecrübesi, deneyimi, rol fikirleri iyi birine vermek yerine sadece devriye atıp operatör üzerinden emir veren bir captanı seçtiniz. Bunuda yılın doktoru seçtiniz, hata sizde.

Çevrimdışı renaitre.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ekim 2024, 00:27
Toplam oynama: 52 gün, 2 saat
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 10:55
Toplam oynama: 5 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2024, 21:47:38 »
Aktif olarak lsfmd birliğinde 12 kişi var ve kimse aktif değil, aktif olanlarda afk bırakıyor.
Bizim hastalıklarımız ne olacak? Lozorex 4 saat koruyor, 12 saatte 1 içebiliyoruz.
Lozorex'in kuvveti arttırılsın, belirli ya da belirsiz bir miktarda lozorex içen iyileşsin.
Sonra hastalıktan yaralıya düşünce zırhımız gidiyo.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2024, 13:34:40 »
Gerçekte olduğu gibi burada da ilacın bir limiti var. Aktif doktorun çok olmamasından dolayı tedavi olamayışınızı anlayabiliyorum ancak buna yapabileceğimiz bir şey yok. Hastalıktan yaralıya düşmemek için canınızı yüksek tutmaya bakın.