Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Billy "Nerdy" Hopkins

Başlatan !, 07 Ekim 2018, 14:12:48
Okunma sayısı 8758 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Billy "Nerdy" Hopkins
« Yanıtla #80 : 09 Ekim 2018, 06:49:04 »
bos limiti dolmustur
işlerine gelmeyince nasıl yalana başvuruyorlar ve rolün detaylarına iniyorlar şuna bak şuna şuna.

Eve gelince bi Melody Henningsen looks like izleme rolü yapayım da kafam yerine gelsin LXOSOSPAOSOOSJDJCJZOAOAOPSKSKD

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #81 : 09 Ekim 2018, 07:08:45 »
Attığım şeyleri görünce sustular nerdesiniz lan gelin buraya

bos limiti dolmustur
canNer dm atalım mı

Çevrimdışı henn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Cross Lv.22
Köken: Arap
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 17:22
Toplam oynama: 112 gün, 7 saat
« Yanıtla #82 : 09 Ekim 2018, 15:49:48 »
@Ricky  Ya Ricky nie böyle yaptın arkadaş olcaktık biz IC, noldu da böyle yaptın ki? :(

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #83 : 09 Ekim 2018, 16:06:36 »
Her şeyi geçtim beyler, LAPD Woman Uniform aynı bu şekildedir. Dekolteyi nasıl yarattın ya? Hayali falan mı? :D

bknz: https://www.dailynews.com/wp-content/uploads/2017/11/news_170209986_ep_-1_mxevfwexzmfe3.jpg

anlamadığınız şey şu, f7 ye basıp ss çekiyorsun ya, bir çok kişi hataları ve diogolları emoteleri vb. şeyleri editlediği programdan değiştiriyor, biz o arkadaşa da söyledik eğer rolle dell çekersen orada ki emoteye sadece yüzü yazacağız diye, kabul etmedi bizim jail yememizi istedi, eğer rolle dell çekmek istemiyorsa yapacak bir şeyimiz yok.

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #84 : 09 Ekim 2018, 16:31:53 »
eğer bir şey yazdıysanız lütfen arkasında durun ve yorumlarınızı silmeyin, ve birlik tanıtımımızı okuyarak bu yorumları yapın, orada karakterlerin kısa bir özgeçmişi var, benim karakterim kızlarla konuşurken bile s*ki kalkan birisi, ergen rolü yapıyoruz, yeni konseptler oluşturmaya çalıştıkca siz bunun önüne geçiyorsunuz, bir etkinlik yapalım dedik adminlerden rica ettik sokaktan sesler geçmelerini ama onu bile yapmadılar, siz demiyormusunuz dm atmayın çatışmayın diye, biraz destek verin ki biz çatışmadan uzak duralım sıktığımız zaman odamıza gelip "sıkma sebebiniz ne?" diye sormayıda biliyorsunuz, şu pdde cidden rol yapan sayılı kişiler var bunlardan biride Terry'dir adam aracının içinde tadelle yeme rolü yapıyor, diğerlerine bir soru sormak için bir şey söylemek için gittiğimizde "/do camlar kapalı karşısında ki insanı takmıyor" diye emote veriyor, kimisi ise çatışmak için 4 maske takan adamın peşine düşüp kovalamaya başlıyor haksız çıktığı zaman ego kasmaya başlıyor, lütfen yapmayın ya

Çevrimdışı MobbyWestoksu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:07
Toplam oynama: 224 gün, 7 saat
« Yanıtla #85 : 09 Ekim 2018, 16:44:40 »
Ortalığı karıştırmak için yalan söylüyorsunuz birde, ya Melody ve Jaivon olayı uzatmak ve kendilerini haklı çıkarmak için Grove'un Barbara'nın fotoğraflarını verdiğimi ve daha sonrasında editlerken Melody olarak degistirdigimi söyledi ya da Jamal direkt olarak böyle söyledi onlara. Lucas kardeşime teşekkür ediyorum, şu adam kadar dürüst olamıyor musunuz? Yalan söyleyen kimse çıksın ortaya.
Bu rol ssini gördükten sonra Grove dcsine gittim, rolü sorduğumda ise bize icde barbara flores'in fotoğrafı verildi dendi

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #86 : 09 Ekim 2018, 16:45:04 »
eğer bir şey yazdıysanız lütfen arkasında durun ve yorumlarınızı silmeyin, ve birlik tanıtımımızı okuyarak bu yorumları yapın, orada karakterlerin kısa bir özgeçmişi var, benim karakterim kızlarla konuşurken bile s*ki kalkan birisi, ergen rolü yapıyoruz, yeni konseptler oluşturmaya çalıştıkca siz bunun önüne geçiyorsunuz, bir etkinlik yapalım dedik adminlerden rica ettik sokaktan sesler geçmelerini ama onu bile yapmadılar, siz demiyormusunuz dm atmayın çatışmayın diye, biraz destek verin ki biz çatışmadan uzak duralım sıktığımız zaman odamıza gelip "sıkma sebebiniz ne?" diye sormayıda biliyorsunuz, şu pdde cidden rol yapan sayılı kişiler var bunlardan biride Terry'dir adam aracının içinde tadelle yeme rolü yapıyor, diğerlerine bir soru sormak için bir şey söylemek için gittiğimizde "/do camlar kapalı karşısında ki insanı takmıyor" diye emote veriyor, kimisi ise çatışmak için 4 maske takan adamın peşine düşüp kovalamaya başlıyor haksız çıktığı zaman ego kasmaya başlıyor, lütfen yapmayın ya

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #87 : 09 Ekim 2018, 16:47:15 »
Ortalığı karıştırmak için yalan söylüyorsunuz birde, ya Melody ve Jaivon olayı uzatmak ve kendilerini haklı çıkarmak için Grove'un Barbara'nın fotoğraflarını verdiğimi ve daha sonrasında editlerken Melody olarak degistirdigimi söyledi ya da Jamal direkt olarak böyle söyledi onlara. Lucas kardeşime teşekkür ediyorum, şu adam kadar dürüst olamıyor musunuz? Yalan söyleyen kimse çıksın ortaya.
Bu rol ssini gördükten sonra Grove dcsine gittim, rolü sorduğumda ise bize icde barbara flores'in fotoğrafı verildi dendi
Yukarda Lucas Ghoste doğru cevabı vermiş, böyle dürüst olsanız keşke.

Çevrimdışı MobbyWestoksu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:07
Toplam oynama: 224 gün, 7 saat
« Yanıtla #88 : 09 Ekim 2018, 16:52:47 »
dcye gittiğimde bana o şekilde söylenildi adamlar kendi içinde çelişki yaşıyor, anlamadım...

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #89 : 09 Ekim 2018, 16:55:43 »
dcye gittiğimde bana o şekilde söylenildi adamlar kendi içinde çelişki yaşıyor, anlamadım...
Ben orada Barbara'nın fotoğraflarını dağıtsam niye ss'de Melody yazayım ki? Barbara'nın olması daha iyi olur, onu Melody diye niye değiştireyim? Niye yalan rol paylaşayım yani? Bunu düşünmeden, benim kişiliğimi göz önünde bulundurmadan hemen yalanlara inanıyorsunuz ya kötü oluyor. Orada Melody'nin fotoğraflarını dağıttım ben.