Ortalığı karıştırmak için yalan söylüyorsunuz birde, ya Melody ve Jaivon olayı uzatmak ve kendilerini haklı çıkarmak için Grove'un Barbara'nın fotoğraflarını verdiğimi ve daha sonrasında editlerken Melody olarak degistirdigimi söyledi ya da Jamal direkt olarak böyle söyledi onlara. Lucas kardeşime teşekkür ediyorum, şu adam kadar dürüst olamıyor musunuz? Yalan söyleyen kimse çıksın ortaya.
Bu rol ssini gördükten sonra Grove dcsine gittim, rolü sorduğumda ise bize icde barbara flores'in fotoğrafı verildi dendi
Yukarda Lucas Ghoste doğru cevabı vermiş, böyle dürüst olsanız keşke.
dcye gittiğimde bana o şekilde söylenildi adamlar kendi içinde çelişki yaşıyor, anlamadım...
2-3 ay rol yaptığın adamları bir anda silmen çok saçma, IC yaptığımız rolden dolayı OOC kin duyuyorsun.
Benim hiç bir kinim yok ne sana ne rick'e, sadece yaptığınız haraketler hoşuma gitmedi. Birde dc at oradan konuşalım iyi sayfa kastı bu da klsşdafasd
Hareket olarak ne yaptık? Tüm her şey IC'ydi siz atıp tutmaya başladınız, yok kamerada xray var, yok mercek çıplak gösteriyor. Birde yalan rol attığımı idda ediyorsun, ben öyle bir şeyi hayatta yapmam.
Ya birader icden yapıyorsun anladım, yaptığın her rolü sen karakter tanıtımına mı atıyorsun? Onu da geçtim, tamam atıyorsun senin rolün, gidiyorsun Melody'nin tanıtımına da atıyorsun hadi onuda geçtim, herif icde ki fotoğrafı dağıtırken ki rolü de tanıtıma atmış, amacın ne?