Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Bu olayı yeni öğreniyorum banım açıldığında işime yarıyacağını düşünüyorum hızlıca aracımın kapısını açıp kapatabilmek güzel olur.
2.
Konu 2 - Güzel bir rehber olmuş, rol yapan bireyler için geçerli ve sağlam bir rol çıkabilir.
3.
Konu 3 - Yarışçı birliğinde ve rollerinde bulundum doğru bir konu.
4.
Konu 4 - Rol'e ve server'a yeni başlayan oyuncuların işine yarayabilecek şekilde güzel anlatım.
5.
Konu 5 - İllegal rol yapan oyuncuların rol ssi çıkartacağı esnada önceden mekanik için başkasıyla konuşup fiyat almış rolü yapması adına yararlı.
6.
Konu 6 - Yeni ve ilk defa çete olarak birlik oluşturacak oyuncular için işe yarıyacak bir rehber.
7.
Konu 7 - Yeni samp'a veya roleplay'a başlayan oyunculara göre hata yapmamaları için güzel olmuş.
8.
Konu 8 - FPS sorunu yaşıyan, kötü bilgisayarlı oyuncular için yararlı.
9.
Konu 9 - Para kazanıp rol için işyeri, araç vb. şeyler alınabilmesi açısından güzel.
10.
Konu 10 - Helperlık sınavına katılacak, sunucu için emek vermek isteyen oyunculara göre.
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Reklam fiyatları gerçekten düşürülmeli, aracımı satarken reklam vericek para bulamıyorum.
2.
Konu 2 - Bence mantıklı bir AR-GE çünkü balıkcılık mesleği gerçekten oranı çok az bir meslek gibi geliyor 5 balık geliyorsa 15'i boş gidiyor.
3.
Konu 3 - Güzel bir AR-GE brawl rollerinde bu bugu yapan fazla kişi var kaliteli rol için önlenmeli.
4.
Konu 4 - AR-GE'yi araç arkadaş cidden güzel düşünmüş direkt paranın direkt bankaya yatması rolsel açıdan daha fazla rol çıkarmaya yarıyabilir.
5.
Konu 5 - Bahsedilen fps kaybı ve fps dorpları bana da oluyor önlenmesi gereken şeylerden birisi olmalı bence.
6.
Konu 6 - Rol çıkarılabilmesi için yapılabilir bir sistem, verilen para karşılığında değerli eşyalar verilebilir.
7.
Konu 7 - LSPD, LSSD için getirilen son avantajlara karşılık getirilebilir, server'da illegaller adına hiç bir şey kalmadı.
8.
Konu 8 - Troll yapan oyuncuları karşılık getirilebilir bir sistem, ortada hiç bir rolleri yok iken takas isteği atabiliyorlar.
9.
Konu 9 - Las Venturas veya San fierro'da rol dönmesi hoşuma gider, yıllardır Los Santos'da rol dönüyor farklı bölgelerde de rol yapılabilmeli.
10.
Konu 10 - Getirilebilir ve doğru düşünülmüş ar:ge.
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü- Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
- Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
- RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
- 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
- Oluşturulan Konular:
1. Konu 1 Başlığı
2. Konu 2 Başlığı
3. Konu 3 Başlığı
4. Konu 4 Başlığı
5. Konu 5 Başlığı