Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[MAL VARLIGI] Klaus Rauskommen - Hile K.

Başlatan Z l a y a, 24 Mart 2024, 15:01:16
Okunma sayısı 3322 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Z l a y a

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Kasım 2024, 19:28
Toplam oynama: 353 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Şubat 2024, 00:10
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Adea Bogdani Lv.33
Köken: Slav
Son giriş: 03 Mart 2024, 20:57
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
[MAL VARLIGI] Klaus Rauskommen - Hile K.
« : 24 Mart 2024, 15:01:16 »
Tam kumarda para katlayıp mülk aldığım zamana denk geldi olay, bir rol planım vardı arkadaşlarım ile birlik açıp rol yapmayı planlıyordum eskiden de yaptığım gibi fakat bir kaç hile kullanan arkadaş yüzünden böyle bir şey yaptım beni ve arkadaşlarımı ilk kez düşürüşleri değil hep hileyle gelip sıkıyorlar fakat kanıt alamıyoruz. En son sinirlendim ve silentaim.asi buldum vurdum kanji de haklı bir şekilde banladı. Ama karşıdaki bireyler de aimbot kullanıyordu istemeyerek yaptım. Özür diliyor ve banımı açmanızı istiyorum fakat mülklerimin bir kısmını bırakırsanız çok sevinirim rol için gerekli olacaklar banım açıldığı taktirde rol yapmaya devam edeceğim. Rol planımdan bahsetmek gerekir ise alman çetesi tarzı bir birlik oluşturup alman rolü yapacağım, sunucudaki birlikler ile faaliyetlerimiz olacak hepsiyle teker teker rol yapmaya gideceğiz. Sizden ricam cidden paraya ve mülke ihtiyacım var bu yapacağım roller için.
Seviye: 33
Yasak No: #28604
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/dkfxqep
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Silentaim
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Klaus Rauskommen
Alessia McConner
Adea Bogdani

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: prob
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2024, 15:10:40 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Z l a y a

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adea Bogdani Lv.33
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2024, 15:52:53 »
Sunucu içerisinde yasaklanma sebebim 2 kişinin bize uzun bir süre hileyle sıkması sonucunda silentaim.asi ile ateş ettim ve polis officer araçtan inip bana ateş etti bende heyecanlanıp pdye de ateş ettim. yasaklanmamın sebebi budur. Rol planımı daha detaylı anlatacak olursam, ghetto tarzı bilir iseniz els6 savage tarzı birlik olacak fakat alman kökenli insanlar olacak birlik içerisinde. Bölgemiz Los Flores taraflarında olacak, köşelerde insanlar tutacağız sokakta rol dönmesi amacı ile biz de birlikler arası misafirlik olsun yardımlaşma tarzı roller yapacağız. amacımız ilk sistemsel onay ardından hood onayı. Ekibimiz nerden baksanız 15 kişi, birlikte göçmen alman zenciler de olacak kaliteli roller yapacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Karen Wullet Lv.24
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2024, 21:06:24 »
Rol planınızın "Olacak, edecek" şeklinde değil 1. ağızdan "Yapacağım, edeceğim" tarzında olmalı ve probation süreciniz boyunca İllegal rol sergileyemezsiniz, rol planınızı buna göre düzenleyiniz.

Çevrimdışı Z l a y a

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adea Bogdani Lv.33
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2024, 21:52:24 »
Probation sürecinden bahsediyorsanız probation sürecinde kendi halimce legal insanlarla rol yapacağım bar ve club tarzı yerlere gidip legallerle takılacağım polisler emsler ile rol içinde olacağım insanlara yardım edeceğim ve legal ortam edineceğim legal ortam edindikten sonra prob sonrası onları tekrardan arkadaş olarak ziyaret edip rol yapacağım diye düşünüyorum legaller kabul eder ise.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Karen Wullet Lv.24
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2024, 05:25:22 »
Daha detaylı ve uzun şekilde yazınız.

Çevrimdışı Z l a y a

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adea Bogdani Lv.33
« Yanıtla #6 : 25 Mart 2024, 18:54:27 »
belli başlı tanınmış bilinmiş barlara gideceğim oralarda iş teklifi sunacağım çalışmam için barmenlik güvenlik dj tarzı işler arıyacağım tanınmış legal insanlar ile birlikte o barlarda cafelerde veya is yerlerinde görüşme yapacağım birliktelik ortaklık babında, yaptıkları işe göre ayak uyduracağim yanlarında öğrenince beraber çalışma teklifi sunacağım. lspddeki üyeler ile rol halinde olacağım bir kaç tanıdığım bulunmakta karakterim legal iken onlara yardım edeceğim lsfmd başvurularına katılım sağlamayı düşünüyorum. Probation sürecinde şirket açılıyor mu bilmiyorum ama açabilirsem şirket açıp yöneteceğim legal şekilde para yapmaya bakacağım. ardından bir kaç arkadaşım ile bar&club&cafe tarzı bir isyeri açıp orayı yöneteceğim oraya bir ün şöhret kazandırmaya çalışacağım ismini duyuracağım bilinen tanınan legal insanlarin gelmesini sağlayıp onları eglendirecegim pd&sd birliğine uygun bir işyeri yapacağım. kolluk kuvvetlerinin de desteğini alacağım ve tanınmış kişi unvanını almaya çabalayacağım. Rol yaptığım videoları youtube'a rol sslerimi karakter tanıtımı açıp orada yayınlayacağım. bundan sonraki rol planım ise tanınmış kişiden sonra anlattığım gibi illegal oluşum kurup yari illegal şeklinde sokak ghettosu tarzına sunucuya kaliteli roller sergileyeceğim. hedefim en üstlere oturmak olacak ve hic bir zaman vazgeçmeyeceğim umarım rina roleplay serverina ve birliğime guzel anlar yaşatacağım.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Karen Wullet Lv.24
« Yanıtla #7 : 25 Mart 2024, 19:21:17 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

28/03/2024

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Karen Wullet Lv.24
Ynt: [28/03/2024] Klaus Rauskommen - Hile K.
« Yanıtla #8 : 28 Mart 2024, 23:39:55 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı Z l a y a

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adea Bogdani Lv.33
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Klaus Rauskommen - Hile K.
« Yanıtla #9 : 31 Mart 2024, 20:40:21 »
    Probation Görevleri Tamamlama Formu

Rehber & ARGE Bölümü

• En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:

1. Konu 1 - Bu olayı yeni öğreniyorum banım açıldığında işime yarıyacağını düşünüyorum hızlıca aracımın kapısını açıp kapatabilmek güzel olur.
        2. Konu 2 -  Güzel bir rehber olmuş, rol yapan bireyler için geçerli ve sağlam bir rol çıkabilir.

3. Konu 3 - Yarışçı birliğinde ve rollerinde bulundum doğru bir konu.
        4. Konu 4 - Rol'e ve server'a yeni başlayan oyuncuların işine yarayabilecek şekilde güzel anlatım.
        5. Konu 5 - İllegal rol yapan oyuncuların rol ssi çıkartacağı esnada önceden mekanik için başkasıyla konuşup fiyat almış rolü yapması adına yararlı.
        6. Konu 6 - Yeni ve ilk defa çete olarak birlik oluşturacak oyuncular için işe yarıyacak bir rehber.
        7. Konu 7 - Yeni samp'a veya roleplay'a başlayan oyunculara göre hata yapmamaları için güzel olmuş.
        8. Konu 8 - FPS sorunu yaşıyan, kötü bilgisayarlı oyuncular için yararlı.
        9. Konu 9 -  Para kazanıp rol için işyeri, araç vb. şeyler alınabilmesi açısından güzel.
        10. Konu 10 - Helperlık sınavına katılacak, sunucu için emek vermek isteyen oyunculara göre.

• En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:

1. Konu 1 -  Reklam fiyatları gerçekten düşürülmeli, aracımı satarken reklam vericek para bulamıyorum.
        2. Konu 2 - Bence mantıklı bir AR-GE çünkü balıkcılık mesleği gerçekten oranı çok az bir meslek gibi geliyor 5 balık geliyorsa 15'i boş gidiyor.
        3. Konu 3 -  Güzel bir AR-GE brawl rollerinde bu bugu yapan fazla kişi var kaliteli rol için önlenmeli.
        4. Konu 4 - AR-GE'yi araç arkadaş cidden güzel düşünmüş direkt paranın direkt bankaya yatması rolsel açıdan daha fazla rol çıkarmaya yarıyabilir.
        5. Konu 5 -  Bahsedilen fps kaybı ve fps dorpları bana da oluyor önlenmesi gereken şeylerden birisi olmalı bence.
        6. Konu 6 - Rol çıkarılabilmesi için yapılabilir bir sistem, verilen para karşılığında değerli eşyalar verilebilir.
        7. Konu 7 - LSPD, LSSD için getirilen son avantajlara karşılık getirilebilir, server'da illegaller adına hiç bir şey kalmadı.
        8. Konu 8 - Troll yapan oyuncuları karşılık getirilebilir bir sistem, ortada hiç bir rolleri yok iken takas isteği atabiliyorlar.
        9. Konu 9 - Las Venturas veya San fierro'da rol dönmesi hoşuma gider, yıllardır Los Santos'da rol dönüyor farklı bölgelerde de rol yapılabilmeli.
        10. Konu 10 - Getirilebilir ve doğru düşünülmüş ar:ge.

Instagram & Youtube Bölümü

Rina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır): Evet
    Rina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır): Evet
    Screenshot:
    Spoiler:
    Screenshot:
    Spoiler:

RockstarTR Bölümü

• Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet