Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

El Corona 14TH Gangs Bloods XW

Başlatan ibrahimcetnr, 06 Ekim 2018, 18:20:05
Okunma sayısı 593 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: El Corona 14TH Gangs Bloods XW
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2018, 22:59:57 »
Hood ve ya konsept değiştirilmeli.
Umarım rollerinizde başarılısınızdır.

Çevrimdışı ibrahimcetnr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edd Marco Lv.7
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2024, 09:45
Toplam oynama: 44 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: El Corona 14TH Gangs Bloods XW
« Yanıtla #21 : 07 Ekim 2018, 16:22:21 »
Herkese teşekkür ediyorum yorumları için , levelim düşük diye safari tayfadan sandınız sanırsam , eski karakterimi banlatarak yeni hesap açtım 10 leveldim ondan bir önceki karakterimdede 6 leveldim.

Rinada ilk avukatlık rolünü(avukat sisteminden öncesinde) , ilk mimar rolünü(mobilya düzenleme ar-gesini bile ben açmıştım :D) , ilk modern çete rolünü , ilk iskandinav çetesi rolünü , ilk film yapım şirketi rolünü (daha sistemler yokken) yapmış birisi olarak herkese ilkleri denemesini öneririm , çok ilk denedim bazıları elbette tutmayacak , insanlar sürekli aynı şeyleri deneyerek kendilerini çok iyi rolcü sanıyor , ben her zaman eksik olduğum rolü yapmaya çalıştımki bir tamamım olsun sizede kültürlenmeniz için bunu öneriyorum . Demekki bu konsept olmuyormuş

Başka bir ilkte görüşmek dileğiyle Allaha Emanet K/A