Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

El Corona 14TH Gangs Bloods XW

Başlatan ibrahimcetnr, 06 Ekim 2018, 18:20:05
Okunma sayısı 597 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
Ynt: El Corona 14TH Gangs Bloods XW
« Yanıtla #10 : 06 Ekim 2018, 18:50:50 »
Tanıtıma baktım ve cidden yeterli bulmadım.El Corona nın 14 cü sokak olmamasını bir yana bırakıp direk mahalleye baktığımda cidden iyi bir şey göremiyorum.El Corona da zaten bir latin çetesi var ayrıca olmasa bile el corona ya açmak çok mantıksız.Bloodz latin mahallesinde olamaz, Latin Kings le zaten dost bloodz gidip orayıda tarasanız bu sefer konsept yanlış olacak.Zaten biz bir Bloodz olarak rollerimizi sürdürürken sizinde Bloodz açmanıza pek iyi baktığımı söyleyemem.Servere sadece 1 Bloodzun yeteceğini düşünüyorum ama senin kararın.Bu demek değil ki sadece Bloodz açtınız diye size sıkacağız merak etmeyin kültüre ve gerçekliğe ihanet etmeyeceğiz.Bloodz - Bloodz a sıkmaz.Bunlar ciddi sorunlar konsept önerisi istiyorsan.Jamaican Posse aça bilirsin yapa bilirsen.İyi Roller

Çevrimdışı ibrahimcetnr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edd Marco Lv.7
Son giriş: 27 Mart 2024, 09:45
Toplam oynama: 44 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 06 Ekim 2018, 19:03:19 »
Tanıtıma baktım ve cidden yeterli bulmadım.El Corona nın 14 cü sokak olmamasını bir yana bırakıp direk mahalleye baktığımda cidden iyi bir şey göremiyorum.El Corona da zaten bir latin çetesi var ayrıca olmasa bile el corona ya açmak çok mantıksız.Bloodz latin mahallesinde olamaz, Latin Kings le zaten dost bloodz gidip orayıda tarasanız bu sefer konsept yanlış olacak.Zaten biz bir Bloodz olarak rollerimizi sürdürürken sizinde Bloodz açmanıza pek iyi baktığımı söyleyemem.Servere sadece 1 Bloodzun yeteceğini düşünüyorum ama senin kararın.Bu demek değil ki sadece Bloodz açtınız diye size sıkacağız merak etmeyin kültüre ve gerçekliğe ihanet etmeyeceğiz.Bloodz - Bloodz a sıkmaz.Bunlar ciddi sorunlar konsept önerisi istiyorsan.Jamaican Posse aça bilirsin yapa bilirsen.İyi Roller

Yorumun için sağol 3 tane arkadaş bu yola girdik ekonomimiz El Coronaya yetti biz evi aldığımızda bayağı bi incelemiştik sonra bi baktık eski düşmanlarımız gelip karşımızda hood almış :D Ayrıca dediğim gibi daha önce yaptığımız ve tecrübe edindiğimiz rolleri yapmayı tercih ettiğimiz için bloods açtık . Ayrıca bizim latinlerle hiçbir sorunumuz yok düşmanlığımızın üzerinden haftalar geçmiş eski birliği kapatmışız ama kinleri durmamış hala tanıtımımızı kötülemek için birlik aini yapıyorlar :D 1 bloodsun yeteceğini düşünüyorsun , fakat en azından ekonomimizi toparlayana kadar yeni bir konsepte geçemeyiz sabahın köründe işe gidip gece geliyoruz oyuna ayırdığımız vakitide role harcıyoruz . Ev parasıda full maaş + hediyeden yani :D aracı sağ olsun bi kardeşimiz hediye etti.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2018, 19:04:44 »

Yorumun için sağol 3 tane arkadaş bu yola girdik ekonomimiz El Coronaya yetti biz evi aldığımızda bayağı bi incelemiştik sonra bi baktık eski düşmanlarımız gelip karşımızda hood almış :D Ayrıca dediğim gibi daha önce yaptığımız ve tecrübe edindiğimiz rolleri yapmayı tercih ettiğimiz için bloods açtık . Ayrıca bizim latinlerle hiçbir sorunumuz yok düşmanlığımızın üzerinden haftalar geçmiş eski birliği kapatmışız ama kinleri durmamış hala tanıtımımızı kötülemek için birlik aini yapıyorlar :D 1 bloodsun yeteceğini düşünüyorsun , fakat en azından ekonomimizi toparlayana kadar yeni bir konsepte geçemeyiz sabahın köründe işe gidip gece geliyoruz oyuna ayırdığımız vakitide role harcıyoruz . Ev parasıda full maaş + hediyeden yani :D aracı sağ olsun bi kardeşimiz hediye etti.
Anlıyorum sizi başarılar o zaman ne diyeyim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2018, 20:14:18 »
bu ne olm norteno bloods mu olur

Çevrimdışı ibrahimcetnr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edd Marco Lv.7
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2018, 20:15:47 »
bu ne olm norteno bloods mu olur

Ne nortenosu olum :D Zenciyiz la biz

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2018, 20:43:58 »
Pek iyi görmedim, rolleriniz iyidir umarım.
Başarılar.

Aynı birlikten ikinci yorum :D Yorumun için sağol seri sıradaki geeeç
Düzgün bir şekilde kendimi ifade ettim.
Eğer bunu kaldıran aldıysanız sert eleştirinin altında kalırsınız. Boş sohbetlerde bir numara olduğunuzu anladıkm, tutmaz.

Çevrimdışı ibrahimcetnr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edd Marco Lv.7
« Yanıtla #16 : 06 Ekim 2018, 21:06:33 »
Pek iyi görmedim, rolleriniz iyidir umarım.
Başarılar.

Aynı birlikten ikinci yorum :D Yorumun için sağol seri sıradaki geeeç
Düzgün bir şekilde kendimi ifade ettim.
Eğer bunu kaldıran aldıysanız sert eleştirinin altında kalırsınız. Boş sohbetlerde bir numara olduğunuzu anladıkm, tutmaz.

Ok , 2. yorumun için sağol seri başkasını gönder :D En büyük rolıe pleyır tutmaz dediyse tutmuyor beyler.

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 06 Ekim 2018, 21:21:16 »
El Corona on dördüncü çeteler kanlılar?
Beyler, bu işleri bilen arkadaşların yanında sokak çetecisi nasıl olunur, genç karakterler nasıl yönetilir, 50' ler ile 2018 arasındaki çetecilik faaliyetleri arasındaki değişimler, çetelerin Los Angeles şehrinde bölgelere dağılımı gibi şeyleri öğrenin. Yeterli donanıma sahip olduktan sonra birlik açın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #18 : 06 Ekim 2018, 21:29:23 »
Birlik açmak düşündüğünüz kadar kolay ve kafaya takılmayacak kadar küçük bir iş değil. Birlik açmadan önce bazı kritlerleri yerinde getirdiğinizden emin olup, yeterli kaliteye ulaşabileceğinizi düşünerek açmalısınız.

''14.Sokak'' hakkında bir şey bilmediğin belli, bilmediğin bir şeyi birlik ismine yansıtıp üzerine onunla ilgili hikaye derleyip rol yapman aşırı anlamsız.
Paranızın olmadığı için El Corona'da yerleşmek zorunda kaldığınızı söylemişsin, paran yoksa birlik açma, yada evinin olmadığı bir yerde rol yap. Hispanik mahallesinde zenci çetesi açıp bakan insanların gözlerini kanatmaya hakkınız yok.
Görünüşe göre eleştiri kaldıramayan bir arkadaşa benziyorsun, birlik açacaksan katlanmayı en kısa sürede öğren.
Buraya seni geliştirmek için bir ton şey yazarım, fakat bu işe kafanı koyup koymadığından emin değilim, o yüzden uğraşmak istemiyorum. Bana sorarsan birliği kapat, yeterli kritlere ulaştığın zaman yeniden aç. Özel ileti yoluyla bana ulaşabilirsin, sana işine yarayacak bilgiler veririm.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11