Birlik açmak düşündüğünüz kadar kolay ve kafaya takılmayacak kadar küçük bir iş değil. Birlik açmadan önce bazı kritlerleri yerinde getirdiğinizden emin olup, yeterli kaliteye ulaşabileceğinizi düşünerek açmalısınız.
''14.Sokak'' hakkında bir şey bilmediğin belli, bilmediğin bir şeyi birlik ismine yansıtıp üzerine onunla ilgili hikaye derleyip rol yapman aşırı anlamsız.
Paranızın olmadığı için El Corona'da yerleşmek zorunda kaldığınızı söylemişsin, paran yoksa birlik açma, yada evinin olmadığı bir yerde rol yap. Hispanik mahallesinde zenci çetesi açıp bakan insanların gözlerini kanatmaya hakkınız yok.
Görünüşe göre eleştiri kaldıramayan bir arkadaşa benziyorsun, birlik açacaksan katlanmayı en kısa sürede öğren.
Buraya seni geliştirmek için bir ton şey yazarım, fakat bu işe kafanı koyup koymadığından emin değilim, o yüzden uğraşmak istemiyorum. Bana sorarsan birliği kapat, yeterli kritlere ulaştığın zaman yeniden aç. Özel ileti yoluyla bana ulaşabilirsin, sana işine yarayacak bilgiler veririm.