- Hile kullandığım için Rina Roleplayden yasaklandım, detaylı bir açıklama nasıl yapılabilir emin değilim. Oyunda çoğu kişinin hile açmasından dolayı saçma bir biçimde hırslanıp ben de açtım. Pişmanım elbette, oyun zevkine zarar verdiğim kişilerden geç dâhi olsa özür diliyorum.
- Probation sürecini tam olarak bilmiyorum, daha önce dâhil olmadım ve pek göz gezdirmedim fakat sunucuda probation kapsamında yapacağım rollerden bahsetmek gerekirse: Muhtemelen probation sürecinde silah kullanmak vs. yasaklıdır, zaten legal rol yapma hedefinde olduğum için pek umursamıyorum açıkçası. Bârmen rollerine hakim birisiyim, daha önce farklı sunucularda bu rollerde bulundum, bu sebepten ötürü sunucuda gece açılan bârlarda rol yapabilirim, oyuna sabahları pek vakit ayıramıyorum artık, kafa dağıtmak için geceleri gireceğimden bâr rolleri ile daha haşır neşir olacağım muhtemelen. Ayrıca nc atmayı planlıyorum, ne zaman yaparım emin değilim fakat siyahi karakter yönetmeyi pek planlamıyorum. Bâr rollerinden sıkıldığım vakit şoför rolü yapabilirim, daha önce bu sunucuda yaptığım bir roldü, kısa vadeli bir şekilde yapmış olsam da keyif vermişti.