Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jamal Perez - Probation Basvurusu

Başlatan c4lm, 19 Şubat 2024, 15:41:20
Okunma sayısı 1658 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı c4lm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal Perez Lv.10
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 00:48
Toplam oynama: 9 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Jamal Perez - Probation Basvurusu
« : 19 Şubat 2024, 15:41:20 »
Client ban mi normal ban mi bilmiyorum. Uzun suredir oyuna girmiyorum, oyunu özledim.
Seviye: 10
Yasak No: #23156
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/ktgvhrk
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanimi.
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Jamal Perez

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: Jamal Perez - Probation Basvurusu
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2024, 15:42:09 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı c4lm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal Perez Lv.10
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2024, 21:23:22 »
- Hile kullandığım için Rina Roleplayden yasaklandım, detaylı bir açıklama nasıl yapılabilir emin değilim. Oyunda çoğu kişinin hile açmasından dolayı saçma bir biçimde hırslanıp ben de açtım. Pişmanım elbette, oyun zevkine zarar verdiğim kişilerden geç dâhi olsa özür diliyorum.

- Probation sürecini tam olarak bilmiyorum, daha önce dâhil olmadım ve pek göz gezdirmedim fakat sunucuda probation kapsamında yapacağım rollerden bahsetmek gerekirse: Muhtemelen probation sürecinde silah kullanmak vs. yasaklıdır, zaten legal rol yapma hedefinde olduğum için pek umursamıyorum açıkçası. Bârmen rollerine hakim birisiyim, daha önce farklı sunucularda bu rollerde bulundum, bu sebepten ötürü sunucuda gece açılan bârlarda rol yapabilirim, oyuna sabahları pek vakit ayıramıyorum artık, kafa dağıtmak için geceleri gireceğimden bâr rolleri ile daha haşır neşir olacağım muhtemelen. Ayrıca nc atmayı planlıyorum, ne zaman yaparım emin değilim fakat siyahi karakter yönetmeyi pek planlamıyorum. Bâr rollerinden sıkıldığım vakit şoför rolü yapabilirim, daha önce bu sunucuda yaptığım bir roldü, kısa vadeli bir şekilde yapmış olsam da keyif vermişti.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2024, 14:02:29 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı c4lm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal Perez Lv.10
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2024, 20:49:28 »
- Probation sürecini tam olarak bilmiyorum, daha önce dâhil olmadım ve pek göz gezdirmedim fakat sunucuda probation kapsamında yapacağım rollerden bahsetmek gerekirse: Muhtemelen probation sürecinde silah kullanmak vs. yasaklıdır, zaten legal rol yapma hedefinde olduğum için pek umursamıyorum açıkçası. Bârmen rollerine hakim birisiyim, daha önce farklı sunucularda bu rollerde bulundum, bu sebepten ötürü sunucuda gece açılan bârlarda rol yapabilirim, oyuna sabahları pek vakit ayıramıyorum artık, kafa dağıtmak için geceleri gireceğimden bâr rolleri ile daha haşır neşir olacağım muhtemelen. Ayrıca nc atmayı planlıyorum, ne zaman yaparım emin değilim fakat siyahi karakter yönetmeyi pek planlamıyorum. Bâr rollerinden sıkıldığım vakit şoför rolü yapabilirim, daha önce bu sunucuda yaptığım bir roldü, kısa vadeli bir şekilde yapmış olsam da keyif vermişti. Ayrıca yollardaki ağaçları vs. süpüren temizlikçi rolü de yapabilirim, tırmık aksesuaru olduğunu biliyorum, evlerin bahçesini bu şekilde temizleyip rol sergileyebilirim. Yöneteceğim karakterin biraz daha çömez olmasını istiyorum, başlarda pek bir şeyden anlamayan; ayakkabısını bile zor bağlayan türden bir karakter ile başlayıp bunu sonradan yavaş yavaş geliştirmeyi planlıyorum, şoför olduğu vakit pek çok kazaya karışabilir, işten atılmasına sebep olabilir bu sebepten farklı farklı işlerde çalışması gerekebilir. @Judgementdragon

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2024, 17:15:02 »
Rol planınızı "olabilir, yapabilirim" veya geçmişe dönük değil geleceğe dönük "Olacak, Yapacağım" şeklinde 1. ağızdan anlatım yapınız.

Çevrimdışı c4lm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal Perez Lv.10
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2024, 23:53:21 »
Rol planınızı "olabilir, yapabilirim" veya geçmişe dönük değil geleceğe dönük "Olacak, Yapacağım" şeklinde 1. ağızdan anlatım yapınız.
Karakterimi genç bir karakter olarak yöneteceğim, başlangıçta çömez olacak pek bir şeyden anlamayacak, yavaş yavaş bâr ortamlarına sokup çevre yapacağım. Bârmenlik rollerine dâhil olacağım, ayrıca karakterimin erkek kardeşi olacak. Erkek kardeşi liseye gidiyor olacak, erkek kardeşinin yaramazlıkları ile uğraşacak erkek kardeşinin Crenshaw High School'a gitmesini planlıyoruz, erkek kardeşinin arkasını toplama rolleri yapacağım yani, yer yer ayak işleri yapacağım. Karakterim araba sürmeyi biliyor olacak, karakterimi üniversite terk bir karakter olarak yöneteceğim, Fransızca Tercümanlığı bölümü terk olarak düşünüyorum. Ayrıca zamanla rolsel olarak tekrardan üniversiteye götüreceğim, bu bölümden mezun olacak ardından belediyede çalıştırmaya başlayacağım, zamanla nitelikli bir insana dönüşecek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2024, 14:09:01 »

Çevrimdışı c4lm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal Perez Lv.10
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2024, 17:16:07 »
[/quote
Karakterimi genç bir karakter olarak yöneteceğim, başlangıçta çömez olacak pek bir şeyden anlamayacak, yavaş yavaş bâr ortamlarına sokup çevre yapacağım. Bârmenlik rollerine dâhil olacağım, ayrıca karakterimin erkek kardeşi olacak. Erkek kardeşi liseye gidiyor olacak, erkek kardeşinin yaramazlıkları ile uğraşacak erkek kardeşinin Crenshaw High School'a gitmesini planlıyoruz, erkek kardeşinin arkasını toplama rolleri yapacağım yani, yer yer ayak işleri yapacağım. Karakterim araba sürmeyi biliyor olacak, karakterimi üniversite terk bir karakter olarak yöneteceğim, Fransızca Tercümanlığı bölümü terk olarak düşünüyorum. Ayrıca zamanla rolsel olarak tekrardan üniversiteye götüreceğim, bu bölümden mezun olacak, üniversiteden mezun olduktan sonra yavaş yavaş turizm turları yapacağım, kendime küçük çaplı bir turizm şirketi kuracağım. "Coach" model otobüs veya karavanlar aracılığı ile şehire yeni gelmiş/gelmemiş insanlarla çeşitli turlar yapacak, Chilliad Dağı gibi. Bu turlarla kendime çevre kazanacağım, ardından bu turlardan gelen paralar ile kendime bir işletme açacağım, bu işletmenin sadece sahibi olarak gözükeceğim, çok nadir bir şekilde uğrayacağım. Zamanla daha çok işletme açıp adımı eğlence sektöründe duyuracağım.

Çevrimdışı c4lm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal Perez Lv.10