Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[11/02/2024] Vsevolod Spetsnaz - Hile K.

Başlatan inanc257, 01 Şubat 2024, 00:19:54
Okunma sayısı 1918 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inanc257

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 13 Haziran 2024, 00:26
Toplam oynama: 22 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 19:42
Toplam oynama: 55 gün, 11 saat
Ynt: Probaiton
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2024, 20:01:33 »
Rol planınız 3. şahıs (Tüzel kişi) anlatım diliyle değil, birincil şahıs(gerçek kişi) anlatım diliyle olmalıdır. Düzenleyiniz.

(1. Kişi olarak düzenlendi.)

Ortlama 20 yaşlarında olan beyaz, rus bir karakter, arabalara ilgisi olan, gösteriş meraklısı, bir karakterim olacak.Karakterim Legal takılacak ve herkesin gözünde güzel bir insan olmaya çalışıcağım. İdle Gas, Pizza gibi insanların çok bulunduğu bölgelerin önüne bir tezgah kurup orada sosili tarzı yiyecek satacağım ve durumu olmayan evsiz insanlara yardım edeceğim, insanlarla sosyalleşip çevre edineceğim, hem adımı duyurmak hemde tanıdık edinmek onlardan yolumu bulup, geceleri de tezgahı bırakıp zaman zaman barlarda barmenlik zaman zaman dj'lik yaparak,balık tutarak ve oradaki balık tutan insanlarla sosyalleşerek cebime para girmesini sağlamaya çalışacağım. Bir zaman sonra kendi işyerimi kurmayı ve arkadaşımla birlikte orayı sahiplenmeye çalışacağız.İleriki zamanlarda işyerlerini büyütüp güzel bir ev satın alarak arkadaşlarımla birlikte güzel günler geçirip, bir tarafdan da işyerlerinde çalışmayı ve arkadaşlarım ile eğlenmeyi ihmal etmeyeceğim, her gece pizza stackde takılıp kendime daha da çok arkadaş edinip onlarla birlikte ve arkadaşlarımla birlikte çok fazla eğlenmeyi düşünüyorum. Onun dışında da kumar oynayacağım paramı çoğaltmaya çalışacağım.Boş zamanlarımda, paintball' da arkadaşlarımla antrenman yapacağım ve kazandığım paraları düzenleyip tutumlu olarak zenginleşeceğim, kazandığım parayı ezmek için ise sağlam aktif clubleri tercih edip oralarda arkadaşlarımla geceleri takılmayı planlıyorum.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2024, 00:25:11 »
Probation süreciniz boyunca para alıp veremezsiniz, rol planınızı güncelleyiniz.

Çevrimdışı inanc257

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 13 Haziran 2024, 00:26
Toplam oynama: 22 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 19:42
Toplam oynama: 55 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2024, 20:05:09 »
Probation süreciniz boyunca para alıp veremezsiniz, rol planınızı güncelleyiniz.

Ortlama 20 yaşlarında olan beyaz, rus bir karakter, arabalara ilgisi olan, gösteriş meraklısı, bir karakterim olacak.Karakterim Legal takılacak ve herkesin gözünde güzel bir insan olmaya çalışıcağım. Pizza gibi insanların çok bulunduğu bölgelerde insanlarla muhabbetlere girip,tanışacağım çevre edineceğim ve durumu olmayan evsiz insanlara yardım edeceğim.İnsanlarla sosyalleşip çevremi genişleteceğim, hem adımı duyurmak hem de tanıdık edinmek onlardan yolumu bulup, zaman zaman barlarda barmenlik zaman zaman dj'lik yaparak,balık tutarak ve oradaki balık tutan insanlarla sosyalleşmeye  çalışacağım. Bir zaman sonra kendi işyerimi kurmayı ve arkadaşımla birlikte orayı sahiplenmeye çalışacağız. İleriki zamanlarda işyerlerini büyütüp arkadaşımın güzel evinde kalarak arkadaşlarımla birlikte güzel günler geçirip eğleneceğiz, bir tarafdan da işyerlerinde çalışmayı ve arkadaşlarım ile eğlenmeyi ihmal etmeyeceğim, her gece pizza stackde takılıp kendime daha da çok arkadaş edinip onlarla birlikte ve arkadaşlarımla birlikte çok fazla eğlenmeyi düşünüyorum. Onun dışında da Boş zamanlarımda, paintball' da arkadaşlarımla antrenman yapacağım, keyfimin oldugu geceler  ise arkadaslarıma sağlam aktif clubleri tercih edip oralarda geceleri takılmayı planlıyorum.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Karen Wullet Lv.24
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2024, 08:18:38 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

11/02/2024

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Karen Wullet Lv.24
Ynt: [11/02/2024] Vsevolod Spetsnaz - Hile K.
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2024, 04:19:06 »
Arşivlendi.