Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[11/02/2024] Vsevolod Spetsnaz - Hile K.

Başlatan inanc257, 01 Şubat 2024, 00:19:54
Okunma sayısı 1919 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inanc257

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 13 Haziran 2024, 00:26
Toplam oynama: 22 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 19:42
Toplam oynama: 55 gün, 11 saat
[11/02/2024] Vsevolod Spetsnaz - Hile K.
« : 01 Şubat 2024, 00:19:54 »
Öncelikle merhabalar, 02/07/2023 15:37 tarihinde affedersiniz ama yaptığım bir aptallığın yani hile kullanımından dolayı ban yedim. O günden beri Rina Roleplay'e giriş yapmadım ve uzun bir süre  açtığım hilenin cezasını çektim. Artık Rina Roleplay'e dönmek ve rol yapmak  istiyorum hile açtığım için çok pişmanım, evet. Bir daha hile açmayacağıma, cleo bile kullanmayacağıma emin olabilirsiniz bu konuda sizlerin güvenini asla kırmayacağıma dair söz veriyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. Her şey için üzgünüm, bir daha asla hile açmayacağım ve sizlerin güvenini kırmayacağım. Her şey için teşekkür ederim. Ticket[180409] Başvuru: Probation departmanına yönlendirildim. Banımı açarsanız, Probation talebimi onaylarsanız ve bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum, iyi günler dilerim

Seviye: 20
Yasak No: #24807
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://media.discordapp.net/attachments/1102000482030993510/1198703752417382440/sa-mp-002.png?ex=65bfdedd&is=65ad69dd&hm=1f59bf6a43afdfac998678b67b7c4c87d88a292f4b96ea2c7246d650b6dbb540&=&format=webp&quality=lossless&width=1202&height=676
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı.
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz:
- Vsevolod_Spetsnaz
- Rodrigo_Spetsnaz

-Spetsnaz.
Seviye: 20
Yasak No: 24807
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://media.discordapp.net/attachments/1102000482030993510/1198703752417382440/sa-mp-002.png?ex=65bfdedd&is=65ad69dd&hm=1f59bf6a43afdfac998678b67b7c4c87d88a292f4b96ea2c7246d650b6dbb540&=&format=webp&quality=lossless&width=1202&height=676
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Vsevolod_Spetsnaz, Rodrigo_Spetsnaz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Probaiton
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2024, 00:19:54 »
- değmezmiş nedir?

Çevrimdışı inanc257

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2024, 00:19:54 »
- değmezmiş nedir?

Kullanici ismim ya, baska bir seyle ilgisi yoktur. Eger rahatsiz edici ise değiştirebilirim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2024, 16:28:16 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı inanc257

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2024, 18:00:04 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.

Öncelikle hile kullandıgım için pişmanlıgımı tekrar dile getiriyorum, yasaklanmamın nedeni ise şudur:
Oynadıgım dönemlerde, hile sayısı çoğalmıştı ve ozamanlar onaylı bir birlik içerisindeydim, sürekli rollerimiz oluyordu çatışmalarımız oluyordu. Çatışmalarda, herkes hemen hemen hileydi ve yere düşmekten, yaralanmaktan, rk olmaktan, silahımın gitmesinden, paramın azalmasından bunalmıştım.Hile kullanan biri ile tanıştım, bu tanışmam kişiye şikayet açmam ile oldu kişi ile discord üzerinden bir kaç gün konustuk ve öncesinde eğer sikayeti çekersen sana hile vereceğim demişti, bu hile bir cleo idi. Dediği gibide yaptı ve sikayeti cektigimde bana aimbot cleosu atmıstı. Nasıl çalıştığını her şeyini gösterdi ve artık bu hileyi, kullanmaya başlamıştım. Çektiğim bir video üzerine, muhtemelen yetkili aimbot yazısını  gördü ve videodan bir şey olmaz maskeliyim zaten diyerek videoyu youtube paylaştım ve maske numaram oldugu için, aimbot yazısıda gözüktüğü için ban yedim.Tekrardan söylüyorum, pişmanım...

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Öncelikle artık yasadışı, illegal işleri bırakarak karakterimi legale doğru yönelteceğim. Eskiden kötü bir insan olarak bilindiği için, şehire hapisten çıkmış tekrardan dönmüş rolü yapacağım. Hayatında ki tüm kötü alışkanlıkları bırakmış, sadece kendini iyi olmaya adamış ve ailesine önem veren bir insan haline getireceğim.
İnsanları seven, insanlarla iyi anlaşan ve kendinin ufak bir para kazanması için geçinebilmesi için legal bir  satıcı olacak, hangi iş olursa olsun elinden geleni ardına koymayacak ve legal islerle ugrasacak bir insan haline gelecek.Önce insanların kalabalık oldugu yerlerde, sosisli vb. gibi yiyecek, içecek, insanların ihtiyaçı olan malzemeleri, eşyaları satarak kendisi ve ailesi için bir miktar para kazanacak.Kazandığı para ile ailesini geçindirecek kendini iyi bir insan haline getirecek. Herkes onu iyi bir insan olarak tanıyacak, geçmişini bilen kişiler ve kendisi bütün geçmişi unutuacak. Kendini iyi bir insan haline getirdikten sonra(Probaiton dönemi bittikten sonra), her hangi bir devlet kurumuna başvuru yapacak. Eğer başvuruyu tamamlar ve kabul edilir çağrılırsa, o işin sınavlarına girip kendini geliştirerek hayatını o işe adayacak tüm eski, kötü anılarını unutup ailesi ve işine odaklanacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2024, 00:40:57 »
Hİkaye şeklinde değil, gerçek kişi anlatım diliyle yapacağım edeceğim gibi kelimelerle rol planınızı anlatınız.

Çevrimdışı inanc257

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2024, 15:37:50 »
Hİkaye şeklinde değil, gerçek kişi anlatım diliyle yapacağım edeceğim gibi kelimelerle rol planınızı anlatınız.

Ortlama 20 yaşlarında olan beyaz, rus bir karakter, silahlara ilgisi olan, gösteriş meraklısı ve uyuşturucu bağımlısı bir karakterim olacak. İdle Gas, Pizza gibi insanların çok bulunduğu bölgelerin önüne bir tezgah kurup orada sosili tarzı yiyecek satarak insanlarla sosyalleşip çevre edineceğim, hem adımı duyurmak hemde tanıdık edinmek onlardan yolumu bulup, geceleri de tezgahı bırakıp zaman zaman barlarda barmenlik zaman zaman dj'lik yaparak,balık tutarak ve oradaki balık tutan insanlarla sosyalleşerek cebime para girmesini sağlamak olacaktır, onun dışında da kumar oynayacağım illegale tekrar dönmeye hazırlanacağım finansal olarak güçlenecek söz sahibi olarak, illegale tekrar dönmeye çalışacağım.Boş zamanlarımda, paintball' da arkadaşlarımla antrenman yapacağım ve kazandığım paraları düzenleyip tutumlu olarak zenginleşecek, kazandığı  parayı ezmek için sağlam aktif clubleri tercih edip oralarda arkadaşlarımla geceleri takılmayı planlıyorum.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2024, 03:55:41 »
Probation süreci boyunca illegal rol sergileyemez ticaret yapamazsınız, rol planınızı buna göre düzenleyiniz.

Çevrimdışı inanc257

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2024, 14:14:55 »
Probation süreci boyunca illegal rol sergileyemez ticaret yapamazsınız, rol planınızı buna göre düzenleyiniz.

Ticaret olarak demek istediğim şey, rolsel olarak sosisli gibi satış yapmak. İllegal de olacağım dememiştim sadece, illegale dönmeye hazırlanacağım demiştim. Yani probation bittikten sonra illegale döneceğim demiştim, neyse dediklerinizi çıkarttım ve düzenledim.

Ortlama 20 yaşlarında olan beyaz, rus bir karakter, arabalara ilgisi olan, gösteriş meraklısı, bir karakterim olacak.Karakterim Legal takılacak ve herkesin gözünde güzel bir insan olmaya çalışıcak. İdle Gas, Pizza gibi insanların çok bulunduğu bölgelerin önüne bir tezgah kurup orada sosili tarzı yiyecek satarak, durmu olmayan evsiz insanlara yardım ederek insanlarla sosyalleşip çevre edineceğim, hem adımı duyurmak hemde tanıdık edinmek onlardan yolumu bulup, geceleri de tezgahı bırakıp zaman zaman barlarda barmenlik zaman zaman dj'lik yaparak,balık tutarak ve oradaki balık tutan insanlarla sosyalleşerek cebime para girmesini sağlamak olacaktır. Bir zaman sonra kendi işyerini kurmayı ve arkadaşıyla birlikte orayı sahiplenmeyi düşünüyor.İleriki zamanlarda işyerlerini büyütüp güzel bir ev satın alıp arkadaşıyla birlikte güzel günler geçirip ve bir tarafdan da işyerlerinde çalışmayı ve arkadaşları ile eğlenmeyi, her gece pizza stackde takılıp kendine daha da çok arkadaş edinip onlarla birlikte ve arkadaşıyla birlikte çok fazla eğlenmeyi düşünüyor karakterim. Onun dışında da kumar oynayacağım paramı çoğaltmaya çalışacağım.Boş zamanlarımda, paintball' da arkadaşlarımla antrenman yapacağım ve kazandığım paraları düzenleyip tutumlu olarak zenginleşecek, kazandığı  parayı ezmek için sağlam aktif clubleri tercih edip oralarda arkadaşlarımla geceleri takılmayı planlıyorum.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2024, 18:04:42 »
Rol planınız 3. şahıs (Tüzel kişi) anlatım diliyle değil, birincil şahıs(gerçek kişi) anlatım diliyle olmalıdır. Düzenleyiniz.