Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] Sergej Mitrovic - OOC Ticaret

Başlatan Oceanic, 12 Ocak 2024, 03:57:19
Okunma sayısı 1580 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oceanic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 12 Ocak 2024, 13:52
Toplam oynama: 165 gün, 20 saat
[GÖREV VERİLDİ] Sergej Mitrovic - OOC Ticaret
« : 12 Ocak 2024, 03:57:19 »
Selamlar. 12/03/2022, 20:59 tarihinde Ticaret sebebi ile ban yemiştim. Bu hesap aslında daha eski. 3 yıllık bir hesaptır belki. Bir sürü karakter , bir sürü anım geçti ama son Ticaret banını yiyene kadar. Ticaret ban sürecini tam hatırlamıyorum ama sanırsam eskiden bir adam bana hile satmaya çalışmıştı ve bunun sonucu ban yemiştim bir şikayet üzerine. Evet , beni banlayan kişiler haklı idi çünkü sunucu kurallarını ihlal edip diğer oyuncuların oyun zevkini bozdum. Cezamın doğru olduğunu kabul ediyorum ama ben de bu Roleplay serverini çok seviyorum ve bu yüzden Probation ticketi açarak bu hesabımı geri almak için ne yapmam gerekiyorsa hazırım. En içten saygılarımı Rina Roleplay'ın sayın yetkililerine arz ederim. Hayırlı günler.
Seviye: 23
Yasak No: #17827
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/963845758078046259/1194725891163574485/sdfasdfasfsafsawqeqwrqe.png?ex=65b16631&is=659ef131&hm=5c806a63a03b6439d75ecbceb2a5ee2794e3f034cce4bf5b0a2993b4c9706fd6&
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Ticaret
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Devon Bostick
Fyodorovich Kutepov
Olga Kuznetsova
Adrian Hurtado
Carlos Cortez
Arturo Cortez
Sergej Mitrovic ( Güncel )

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Probation
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2024, 06:31:54 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Oceanic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2024, 23:03:49 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın = Bu hesap aslında eski bir hesap. Fakat ban yiyeli bir yıldan fazla oluyor. O zamanlar normal rolünü yapan birliği olan , şirketi olan bir rol sergiliyorduk. Son zamanlarda birliğimizdeki bazı kişiler OOC Ticaret altında Para satışı ve Hile satışı yaptılar. Birliğimizdeki bazı kişiler Discord aracılığı ile bizi buraya davet ettiler ve OOC Para Karşılığı IC Para alabileceğimizi gösterdiler ve bize bunu tavsiye ettiler. Biz ilk başta bunu reddettik , çünkü biz rolünü yapan onaylı bir birlik olma yolunda ilerliyorduk. Aradan zamanlar geçti ve bu Discord platformunda hile satışları çok artmaya başladı. Bizi de arkadaşlarımız bu işe sürüklediler ve denememizi tavsiye ettiler , ilk başta çekinsekte bunu yaptık. Zaten Probation'un amacı hileni kabullenip bunu detaylıca anlatmaktır. Bunu elbet ki birisi görmüş ki bizi şikayet etmiş. Bu hesabı açtığım yıllar boyunca 2-3 Yıl tertemiz oynamış birisi olarak yanlış bir arkadaş ortamı yüzünden kaç Level'lik hesap nasıl çar çür edilir işte bunu görmüş oldunuz. Asla böyle işlere girmeyiniz , ve kendinizi de arkadaşlarınızı da düşünerek rolü yaşayarak oynamanız en iyisidir.

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın. = Yapacağım rol planı illegal olacak. Tabii ki her zaman bu rolü yapmayacağız. Şirket açacağız , PUB'lar , etkinlikler , birlik rolleri çoğunlukla ağırlıklı olacak. Her zaman bir aile temeli üstünde olması temennimdir. Zaman zaman şehirde çok büyük aktiviteler yapacağız , işlerimizi genişleteceğiz , hem sunucu hem de insanların rol zevkini sonuna kadar yaşayacağı aktivite ve planlara öncelik vereceğiz. Probation kapsamında eğer  ki banım açılırsa birlik ve beraberlik kavramını kendi çevrem ve tanışacağım kişilere oldukça saf aşılayacağım. Kendi birliğimdekiler ile uzun bir dostluk hikayesi , uzun yollar sonucu katettiğimiz emeğin sonuna ulaşmışcasına çabalayacağız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2024, 05:28:31 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı Oceanic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2024, 18:00:41 »
Rol Planı = Belgrad'ın arka sokaklarında, yeraltı dünyasının karanlık koridorlarında başladım bu tehlikeli serüvene. Suç örgütleriyle tanıştım ve kısa sürede illegal faaliyetlerde bulunmaya başladım. Ancak, benim için suç işlemek sadece bir araç, bir başlangıçtı. Rolümde, şehri kontrol altına almak adına birbirinden farklı yeteneklere sahip olan kişileri bir araya getireceğim. Bu illegal faaliyetler, aslında şehrin daha iyi bir yer olması için bir fırsat olacak. İllegal faaliyetlere olan merakım, beni suç dünyasının içine çekti. Uyuşturucu ticaretinden, kara para aklamaya kadar birçok alanda deneyim kazandım. Ancak, bu faaliyetler sadece güç ve zenginlik elde etmek değil, aynı zamanda şehri daha iyi bir yer haline getirmek içindi. Şehri kontrol etmek ve adaleti sağlamak için bir ekip kurmayı hedefliyorum. Zorlu bir geçmişim olsa da, ailem benim için her zaman önemli oldu. Bu sebeple, önceliğim aile temellidir. Belki de hayatın karmaşasında bir adanmışlık hissiyle, kendi birliğimi kurmayı planlıyorum. Birlikte çalıştığımız insanlarla bir aile oluşturarak, güçlü bir bağ kurmak benim için kritik. Ailem, sadece kan bağı ile değil, birbirimize olan güven ve dayanışma ile şekillenecek. Rolümde, şehrin dokusunu değiştirmek adına çevremi genişletmeye odaklanacağım. Şirketler kurarak, PUB'lar ve etkinlikler düzenleyerek şehirde bir iz bırakmayı hedefliyorum. Bu aktiviteler, sadece maddi kazançlar sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda şehirdeki insanların hayatını renklendirecek ve benimle birlikte birer parça olmalarını sağlayacak. Zamanla, şehirde büyük aktiviteler düzenleyerek işimi genişleteceğim. Etkinliklerimizde şehrin her köşesine adımızı duyurarak, şehirde etkimizi güçlendireceğiz. İnsanların hoşlarına gidecek, unutulmaz anılar yaratmak benim için önemli. Ancak bu sadece eğlenceye dayalı değil, aynı zamanda iş dünyasında daha da yükselmemiz için bir fırsat olacak.  Uzun bir dostluk hikayesi inşa etmek, birlikte katettiğimiz yolların sonunda birlikte zafer kazanmış gibi hissettirmek benim önceliklerimden biri olacak.
Sergej Mitrovic olarak sokaklarda illegal faaliyetlerde, aile etkinliklerinde, çevre etkinliklerinde ve büyük aktivitelerde adımızı duyurmak için çabalayarak, birlik ve beraberlik duygularını yücelterek, şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için çabalayacağım.

Çevrimdışı Oceanic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2024, 21:32:37 »
Bu anlattıklarım Probation sürecinden sonrası. Probation sürecinde tamamen GBİ Alanlarda halka açık yerlerde Standlar kurarak geçimimi sağlayacağım ve olabildiğince rol yaparak arkadaşlıklar kuracağım. İnsanlar ile tanışacağım ve onlar hakkında bilgi alış verişi yapıp geleceğimizi konuşacağım. Rollerde geçmiş yaşantımız ve başımıza gelen olaylardan ders alarak buna göre geleceğimizi şekillendirmeyi baz alarak konu seçeceğim. Sık sık yürüyüşe çıkacağım ve sosyal aktiviteyi sonuna kadar yaşayacağım. Bazen boş bir arazide oturup denizi izleyeceğim bazen de bir sigara yakıp hayatı sorgulayacağım. Rollerim olduğunca sosyal ve arkadaş çevresinde geçecektir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2024, 16:50:17 »
Probation sürecinde yapacağınız rol planınızı detaylandırıp yazın.

Çevrimdışı Oceanic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2024, 14:57:58 »
Probation Dönemi Yapılacaklar = İlk günlerde, sunucudaki farklı bölgelerde dolaşarak, yeni ve eski oyuncularla tanışma fırsatı bulacağım. Grup sohbetlerine katılarak karakterimi tanıtacak, topluluğun içindeki dinamikleri anlamaya çalışacağım. Bu süreçte, oyuncuların hikayelerini dinleyip, kendi hikayemi paylaşarak ortak noktalarda buluşmaya çalışacağım.Bu günlerde, sunucudaki sokak hayvanlarına yardım etme amacıyla dolaşacağım. Onlara mama veya su vererek etkileşimde bulunacak, belki de sunucunun farklı bölgelerindeki hayvanların alışkanlıklarını gözlemleyeceğim. Aynı zamanda, topluluğun düzenlediği etkinliklere katılacak, gruplara dahil olmaya çalışarak sosyal bağlarımı güçlendireceğim.Bu dönemde, sunucudaki barlara gidip eğlencenin tadını çıkaracağım. Diğer oyuncularla etkileşimde bulunacak, belki de mini oyunlara katılacak ve ortak ilgi alanları etrafında sohbetler gerçekleştireceğim. Sosyal aktivitelerde yer alarak, topluluğa entegre olma çabalarımı artıracağım.Sahillerde yürüyüş yaparak meditasyon ve huzurla dolacağım. Denizle etkileşime geçip belki balık tutarak, bu süreci kendimle baş başa geçireceğim. Bu dönemde, sunucudaki diğer oyuncularla daha derin bağlar kurmaya çalışacak, onların hikayelerini daha yakından dinleyerek ortak projelerde yer almayı hedefleyeceğim.
Probation sürecinin sonunda, bu 14 gün boyunca yaşadıklarımı detaylı bir şekilde raporlayarak adminlere sunacağım. Hangi hatalardan ders çıkardığımı ve bu süreçte kazandığım deneyimleri paylaşarak, sunucuya tekrar katılmak için hazır olduğumu belirteceğim. Ayrıca, gelecekte nasıl daha olumlu bir oyuncu olabileceğime dair kişisel gelişim planımı sunacağım.Bu süreç boyunca, sunucudaki topluluğa değer katma çabalarımda dürüst ve pozitif bir tutum sergilemeye özellikle özen göstereceğim. İyi şanslar ve başarılar dilerim..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2024, 02:17:21 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

02/02/2024

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

1

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: [02/02/2024] Sergej Mitrovic - OOC Ticaret
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2024, 00:29:03 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay url=[https://www.instagram.com/rinaroleplay/]resmi instagram[/url] sayfasını takip edin ve kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.[url=[https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/](konu]([https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/]]([https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/]]([https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/]](https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/] "‌") "‌") "‌")(konu "smartCard-inline")  linki buradan)

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (ba%C4%9Flant%C4%B1]([https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/]]([https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/]]([https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/]](https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/] "‌") "‌") "‌")(ba%C4%9Flant%C4%B1 "smartCard-inline")  burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum ) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI