Rol Planı = Belgrad'ın arka sokaklarında, yeraltı dünyasının karanlık koridorlarında başladım bu tehlikeli serüvene. Suç örgütleriyle tanıştım ve kısa sürede illegal faaliyetlerde bulunmaya başladım. Ancak, benim için suç işlemek sadece bir araç, bir başlangıçtı. Rolümde, şehri kontrol altına almak adına birbirinden farklı yeteneklere sahip olan kişileri bir araya getireceğim. Bu illegal faaliyetler, aslında şehrin daha iyi bir yer olması için bir fırsat olacak. İllegal faaliyetlere olan merakım, beni suç dünyasının içine çekti. Uyuşturucu ticaretinden, kara para aklamaya kadar birçok alanda deneyim kazandım. Ancak, bu faaliyetler sadece güç ve zenginlik elde etmek değil, aynı zamanda şehri daha iyi bir yer haline getirmek içindi. Şehri kontrol etmek ve adaleti sağlamak için bir ekip kurmayı hedefliyorum. Zorlu bir geçmişim olsa da, ailem benim için her zaman önemli oldu. Bu sebeple, önceliğim aile temellidir. Belki de hayatın karmaşasında bir adanmışlık hissiyle, kendi birliğimi kurmayı planlıyorum. Birlikte çalıştığımız insanlarla bir aile oluşturarak, güçlü bir bağ kurmak benim için kritik. Ailem, sadece kan bağı ile değil, birbirimize olan güven ve dayanışma ile şekillenecek. Rolümde, şehrin dokusunu değiştirmek adına çevremi genişletmeye odaklanacağım. Şirketler kurarak, PUB'lar ve etkinlikler düzenleyerek şehirde bir iz bırakmayı hedefliyorum. Bu aktiviteler, sadece maddi kazançlar sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda şehirdeki insanların hayatını renklendirecek ve benimle birlikte birer parça olmalarını sağlayacak. Zamanla, şehirde büyük aktiviteler düzenleyerek işimi genişleteceğim. Etkinliklerimizde şehrin her köşesine adımızı duyurarak, şehirde etkimizi güçlendireceğiz. İnsanların hoşlarına gidecek, unutulmaz anılar yaratmak benim için önemli. Ancak bu sadece eğlenceye dayalı değil, aynı zamanda iş dünyasında daha da yükselmemiz için bir fırsat olacak. Uzun bir dostluk hikayesi inşa etmek, birlikte katettiğimiz yolların sonunda birlikte zafer kazanmış gibi hissettirmek benim önceliklerimden biri olacak.
Sergej Mitrovic olarak sokaklarda illegal faaliyetlerde, aile etkinliklerinde, çevre etkinliklerinde ve büyük aktivitelerde adımızı duyurmak için çabalayarak, birlik ve beraberlik duygularını yücelterek, şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için çabalayacağım.