Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD/SD/FBI 250 Zırha düzenleme

Başlatan squissshhh :D, 12 Aralık 2023, 00:11:20
Okunma sayısı 3235 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı squissshhh :D

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ronen Cohen Lv.29
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 17:50
Toplam oynama: 157 gün, 21 saat
Regina Mandy Lv.29
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:54
Toplam oynama: 47 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:53
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: PD/SD/FBI 250 Zırha düzenleme
« Yanıtla #10 : 12 Aralık 2023, 07:13:08 »
Yakın çevremden tanıyanlar vardır az çok. Hem legallerle hem de illegallerle çeşitli roller çeviririm. Öncelikli amacı kolluk kuvvetleriyle çatışmak olan birisi de değilim. Öyle olsaydım zaten bu AR-GE'yi açmazdım.

FBI'ların girdikleri roller hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Gördüğüm tüm FBI'lar, sivilde dolaşırken bile /aksesuar kullanmadan 250 zırh kullanıyor. Bunun birlik içi liyakatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorum.

Ayrıca 250 zırh mevzusunda, zırh 100'e düşene kadar kafa atsan bile sadece zırhı gitmesi de ayrı saçma. Ağır zırh donanmış bile olsa zırhın kaskı; en fazla birkaç mermiyi tutacak seviyede olması gerekli. Kalkıp da 10-15 tane tüfek mermisini tutması, fazla realistik dışı olmuş bir mevzu.

Çevrimdışı adaqwesdf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vennie Becky Lv.27
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 20:05
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 12 Aralık 2023, 08:51:36 »
Bu adam ne derse haklıdır, ufak bir düzenleme getirilebilir ayrıca şu ajanların kullandığı özel modellere bi el atın lütfen ya, göğsü göbeği açık ajan görünce gülmekten rol falan yapamıyorum.

Fazla söze gerek yok, kısacası destekliyorum

Çevrimdışı Ferit Baykara

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 19:54
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2023, 09:06:46 »
Bu adam ne derse haklıdır, ufak bir düzenleme getirilebilir ayrıca şu ajanların kullandığı özel modellere bi el atın lütfen ya, göğsü göbeği açık ajan görünce gülmekten rol falan yapamıyorum.

:D
1

Çevrimdışı squissshhh :D

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ronen Cohen Lv.29
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 17:50
Toplam oynama: 157 gün, 21 saat
Regina Mandy Lv.29
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:54
Toplam oynama: 47 gün, 13 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:53
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2023, 09:07:35 »

Skinler konusunda realistik herhangi bir şey yok. 250 zirhi dekolteli skin ile kullanan ajan var  :xx:

Çevrimdışı omnipotent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2023, 11:17:33 »
Alıntı yapılan: opılpğ
Politikaların, sistemlerin, yetkililerin desteklediği bir oluşumda böyle şeyler olması kötü bir şey, ama onlar açısından iyi bir durum olduğundan, değişikliğin olması zor olacaktır, ne yazık ki.

Spoiler:

Doğrusu bu değil mi? Ağır silahlı saldırı bölgesine 100 zırhla gidersen yatarsın. Kendilerini güvene almaları gerekli. Bence onlar değil de sen biraz ooc dusunuyosun birader.

Hayır, sivilde, diğerlerinin söylediği gibi çıplak skinlerle geziyorlar. Dikkatli okuyun.

"Şu ki, herkesin profiline girerek zırhlarını kontrol etmeniz sizin söylediğiniz gibi trajikomik bir durum. "
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=235826.msg2683166#msg2683166

Peki ya mesajınızı silmeniz ve sanki siz yorum atmadan adınızı geçirmişim gibi yorum yazmanız?
1

Çevrimdışı omnipotent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 12 Aralık 2023, 11:21:47 »
Birkaç günde bir havada sultan görüyorum, hileyle DM yapıyorlar, sonra da yasaklanıyorlar. Bu sırada zırhım gidiyor.
Peki ya illegallerin bu zırh kayıplarının bile cevapsız bırakılarak karşılanmaması, sizce de yetkililerin illegallere karşı bir tutumu olduğunu göstermiyor mu?
Sonuçta sistemi bu hâle getirenler yetkililer, sorun sistemler değil, yetkililerin illegallere karşı tutumunun ta kendisi. :onay:

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=235414
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=235381

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=235826.msg2683192#msg2683192 Burada vurgulanan şey de bu aslında.
1

Çevrimdışı taZ

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 00:09
Toplam oynama: 151 gün, 6 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Şubat 2024, 00:09
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Şubat 2024, 01:33
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 31 Ocak 2024, 02:58
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2023, 14:04:26 »

Ajanların herhangi bir şekilde skin konusunda kısıtlaması bulunmuyor, kendileri zaten yaptıkları rol, sergiledikleri tavır ve edindikleri bilgilerden dolayı tüm sorumlulukların farkındalar. Kısaca kimsenin bu konuda kısıtlaması da olamaz. Öyle senin düşündüğün gibi ajanlık casusluk anlamına gelmiyor, sadece bir bakanlık personeli. Farklı oluşum hakkında yorumun da mantığı yok.
1

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2025, 04:20
Toplam oynama: 391 gün, 14 saat
Aiden Joyce Lv.38
Son giriş: 16 Mart 2024, 14:51
Toplam oynama: 41 gün, 3 saat
Son giriş: 16 Mart 2024, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Eylül 2024, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2023, 14:14:57 »
FBI konusuna da şöyle değineceğim: İsim vermeyeceğim fakat çoğu FBI üyesi, üzerine herhangi bir görsel zırh almadan, sivil kıyafetlerini kullanarak 250 zırh dolaşıyorlar. Bu, çok saçma. Ayrıca son zamanlarda sunucudaki FBI üyeleri, rol yapmaktan kaçınıyor ve çatışma arıyorlar. Amacı rol olan bir birliği, niçin çatışma için kullanıyorlar?

Polis ile çatışmadayız; FBI üyesi, rozet takmadan arkadan ateş açıyor ve sivil sanıyoruz. Bu da bir eksik.

Sadece bu söyleminiz için bir karardan bahsedeceğim sizlere. Federal büroda bulunan oyuncuların çatışmalara rozetsiz-zırhsız girmeleri kısıtlanmış durumda. Bunun yapılması durumunda gerekli uyarı/yaptırımlar kişilere veriliyor. Bunun dışında, bu şekilde zırh takmadan 250 zırh ile çatışmaya giren kişilere şikayet açarsanız kişiler de gerekli işlemleri görecektir. FBI'ın genel amacı çatışma odaklı olmadığı, IC'de sızma-raporlama ve inceleme rollerine odaklı olduğundan dolayı söylediğiniz söylemleri tam olarak nitelendiremedim.

"FBI üyeleri, rol yapmaktan kaçınıyor ve çatışma arıyorlar. Amacı rol olan bir birliği, niçin çatışma için kullanıyorlar?"

Ek olarak bu sözünüz için şöyle bir şey söyleyeceğim, IC olarak bir ajanın rol yaptığını siz göremezsiniz. Ajanlar gizlilik üzerine roller sergiliyor, il-legal oyuncuların sürekli olarak ajanların giriştiği rolleri görmesi demek bir ajanın görevini yapamamış olması demektir. Yeterince roller sergileniyor, bunları sizin görmemeniz FBI birliğinin rol yapmadığı anlamına gelmemekte.

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2025, 04:20
Toplam oynama: 391 gün, 14 saat
Aiden Joyce Lv.38
Son giriş: 16 Mart 2024, 14:51
Toplam oynama: 41 gün, 3 saat
Son giriş: 16 Mart 2024, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Eylül 2024, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2023, 14:16:32 »
- AR-GE içerisindeki kışkırtıcı ve tartışma içerikli yorumlar düzenlendi -

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 12 Aralık 2023, 14:37:22 »
Şimdi 250 zırh dediğiniz şey zaten bullshit orası ayrı bir konu. 250 zırhı desteklemediğim gibi 150 zırhıda desteklemiyorum. Eğer bu oyunda oyuncuların kararı geçerli olsaydı şuan her şey çok farklı şekilde sonuçlana bilirdi. Dmcilere rol yapmasını söylemek = bullshit. Bu nedenle önce zırhlarımızı değil oyuncularımızı düzeltmeliyiz.