Öncelikle şunu belirteceğim: Ticket açmak istesem ticket açardım. Amacım, oyuncuların fikrini de almak.
Sunucuyu birkaç aydır oynuyorum, zevk de alıyorum. Hem PD hem SD oldum, yine zevk aldım. Son günlerde fark ettiğim şudur ki: PD/SD ve FBI birlikleri, 250 zırhı bir "hiç" niyetine kullanıyor.
Olaya objektif bakabildiğim kadar bakacağım fakat şöyle bir mevzu var: Sahada bir veya iki birim PATROL var, toplasan en fazla 6 kişi. METRO ya da SEB'e bakıyorum, en kötü birim kodlarında 4 kişi var. Amacı DM atmak olan bir oyuncu da değilim fakat bu realistik değil.
FBI konusuna da şöyle değineceğim: İsim vermeyeceğim fakat çoğu FBI üyesi, üzerine herhangi bir görsel zırh almadan, sivil kıyafetlerini kullanarak 250 zırh dolaşıyorlar. Bu, çok saçma. Ayrıca son zamanlarda sunucudaki FBI üyeleri, rol yapmaktan kaçınıyor ve çatışma arıyorlar. Amacı rol olan bir birliği, niçin çatışma için kullanıyorlar?
Polis ile çatışmadayız; FBI üyesi, rozet takmadan arkadan ateş açıyor ve sivil sanıyoruz. Bu da bir eksik.
Amacım, PD/SD veya FBI kanatlarına hakaret etmek, onları aşağılamak değil. Kendim de zamanında 250 zırh kullandım fakat o zamanlar bu kadar fazla kullanan yoktu. Çoğu zaman sahaya bile çıkamazdık, çünkü saha bomboştu.
250 zırhın getirilme amacı: ev baskınları, ağır çatışmalar gibi durumlar. Fakat şu anda sunucudaki kullanım amacı, kuraldan çok farklı. Düzenleme getirilmeli, sürekli olarak denetlenmeli. PATROL'den çok sahada 250 zırh görmek pek gereksiz gibi geliyor.
Bütün önerilere açığım, hakaret içermeyen metinlere cevap da gelecektir.