Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD/SD/FBI 250 Zırha düzenleme

Başlatan squissshhh :D, 12 Aralık 2023, 00:11:20
Okunma sayısı 3258 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı squissshhh :D

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ronen Cohen Lv.29
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 17:50
Toplam oynama: 157 gün, 21 saat
Regina Mandy Lv.29
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:54
Toplam oynama: 47 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:53
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
PD/SD/FBI 250 Zırha düzenleme
« : 12 Aralık 2023, 00:11:20 »
Öncelikle şunu belirteceğim: Ticket açmak istesem ticket açardım. Amacım, oyuncuların fikrini de almak.

Sunucuyu birkaç aydır oynuyorum, zevk de alıyorum. Hem PD hem SD oldum, yine zevk aldım. Son günlerde fark ettiğim şudur ki: PD/SD ve FBI birlikleri, 250 zırhı bir "hiç" niyetine kullanıyor.

Olaya objektif bakabildiğim kadar bakacağım fakat şöyle bir mevzu var: Sahada bir veya iki birim PATROL var, toplasan en fazla 6 kişi. METRO ya da SEB'e bakıyorum, en kötü birim kodlarında 4 kişi var. Amacı DM atmak olan bir oyuncu da değilim fakat bu realistik değil.

FBI konusuna da şöyle değineceğim: İsim vermeyeceğim fakat çoğu FBI üyesi, üzerine herhangi bir görsel zırh almadan, sivil kıyafetlerini kullanarak 250 zırh dolaşıyorlar. Bu, çok saçma. Ayrıca son zamanlarda sunucudaki FBI üyeleri, rol yapmaktan kaçınıyor ve çatışma arıyorlar. Amacı rol olan bir birliği, niçin çatışma için kullanıyorlar?

Polis ile çatışmadayız; FBI üyesi, rozet takmadan arkadan ateş açıyor ve sivil sanıyoruz. Bu da bir eksik.

Amacım, PD/SD veya FBI kanatlarına hakaret etmek, onları aşağılamak değil. Kendim de zamanında 250 zırh kullandım fakat o zamanlar bu kadar fazla kullanan yoktu. Çoğu zaman sahaya bile çıkamazdık, çünkü saha bomboştu.

250 zırhın getirilme amacı: ev baskınları, ağır çatışmalar gibi durumlar. Fakat şu anda sunucudaki kullanım amacı, kuraldan çok farklı. Düzenleme getirilmeli, sürekli olarak denetlenmeli. PATROL'den çok sahada 250 zırh görmek pek gereksiz gibi geliyor.

Bütün önerilere açığım, hakaret içermeyen metinlere cevap da gelecektir.

3

Çevrimdışı batucaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2024, 00:59
Toplam oynama: 64 gün, 6 saat
Son giriş: 28 Aralık 2024, 18:29
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: Alman
Son giriş: 03 Mart 2024, 15:19
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: PD/SD/FBI 250 Zırha düzenleme
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2023, 00:38:27 »
Burada oyun oynayan kimse robot değil. Polis oluşumunun onlara sağladığı avantajları kendilerine gerektiği şartlarda kullanabilirler.

Çevrimdışı omnipotent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2023, 00:57:55 »
Alıntı yapılan: opılpğ
Politikaların, sistemlerin, yetkililerin desteklediği bir oluşumda böyle şeyler olması kötü bir şey, ama onlar açısından iyi bir durum olduğundan, değişikliğin olması zor olacaktır, ne yazık ki.

Spoiler:
1

Çevrimdışı dargınım

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 23:46
Toplam oynama: 90 gün, 11 saat
Birlik: ******* ***ion
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 05 Mart 2025, 00:01
Toplam oynama: 27 gün, 18 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 26 Eylül 2024, 21:12
Son giriş: 29 Eylül 2024, 01:49
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2023, 01:45:05 »

Alıntı yapılan: noro
İllegal rol pd-sd ile uğraşmaktan ibaret değil arkadaşlar. İllegal rol dediğiniz, illegal birliklerle ortaklaşa yapacağınız şeyler olmamalı mı zaten? Madem zırh üzerinden kaybettiğinizi örnek gösterdiniz, illegallerle çatışma "rolü" yaparsanız onda 150 zırh 150 zırha karşı oluyor, ne güzel. Yasadışı işlerle uğraşan birisinin polisle işi olmaz zaten. Çatışma falan onları illegal rolden sayıyorsanız saymayın.

Alıntı yapılan: noro
Her ne kadar gerçekçi düşünmek isteseniz de şartları gözden geçirdiğinizde her şeyi yapmanın mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Çevrimdışı omnipotent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2023, 03:56:23 »
Yetkililer, illegal rol yapmayı daha çok deneyimlediğinde kabul edilecek olan argelerden biri. :?l:

Spoiler:
İllegal rol yapan bazı yetkililerin bu durumu vurguladığını zaten görüyoruz.
Evet, illegal kişiler zorunda kalınmadığı sürece hiçbir zaman polise ateş açmamalıdır.
Ancak sistem/politika üstünlüklerinden dolayı, iki türün birbiriyle karşılaşma durumu büyük bir sıklıkla görülüyor.

Çevrimdışı omnipotent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2023, 04:08:18 »
Tam da; bir hafta öncesinden tespit ettiğim kişilerin argeyi desteklememesi, gerçekten trajikomik. :hihi:

Çevrimdışı Ballanez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Mayıs 2024, 01:54
Toplam oynama: 301 gün, 14 saat
Köken: Alman
Son giriş: 07 Ocak 2024, 14:56
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 01 Aralık 2023, 15:24
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2023, 04:21:13 »
Arkadaş, pek tartışma taraftarı değilim sonuçta bu platforum fikrini sunarsın. Onaylanır veya onaylanmaz şeklinde ilerler ancak. Açmış olduğun konuda, insanların isimlerini vererek ve onların hakkında yorum yaparak devam ettiriyorsun. Bu şekilde yaklaşımlarda bulunmaya devam edersen, ar-ge mantığı değil kolluk kuvvetlerine karşı bir tavır aldığını anlarım.

Kolluk kuvvetleri hakkında 250 zırh olayı defalarca ar-ge tarafından düzenlendi, kolluk kuvvetleri belirli amaç ve netice sonucunda 250 zırh çıkabiliyor ki detay vermeyeceğim.

FBI oluşum üyeleri ise, sandığınız kadar basit olaylara müdahale eden bir büro değildir. Müdahale edilen yerde bulunuyorsanız demek ki ağır bir suç işleyecek kadar davranışlarda bulunmuş olup bazı şeylere göz yumacaksınız anlamına geliyor.

Kolluk kuvvetlerine rol yapmak yerine (DM) kovalıyor cümlesi apaçık suçlamadır, ar-ge üzerinde belirtmenizi kınıyorum açıkcası. Şuan kolluk kuvvetleri tarafından gerekse rol, gerek ise aktiflik sağlanıyor bunun kontrolleri yetkililer tarafından sağlanıyor da. Kendi rollerinizi nasıl şekillendiriyorsunuz bilemiyorum ancak, kolluk kuvvetlerinden rol yapmayan bir kişi gördüğünüzde tüm kolluk kuvvetlerini eleştiremezsiniz.

"Şu ki, herkesin profiline girerek zırhlarını kontrol etmeniz sizin söylediğiniz gibi trajikomik bir durum. "

Not: Hiç bir il-legal oluşum, kolluk kuvvetlerinden üstün değildir akabinde olamaz.

Bu ar-ge içerisinde, örneklendirme yaparken şahsıma ait bir kere daha bir şey görecek olursam. Hakkınızda şikayet ticket'i oluşturacağım.

İyi forumlar.

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2023, 06:43:42 »
Alıntı yapılan: opılpğ
Politikaların, sistemlerin, yetkililerin desteklediği bir oluşumda böyle şeyler olması kötü bir şey, ama onlar açısından iyi bir durum olduğundan, değişikliğin olması zor olacaktır, ne yazık ki.

Spoiler:

Doğrusu bu değil mi? Ağır silahlı saldırı bölgesine 100 zırhla gidersen yatarsın. Kendilerini güvene almaları gerekli. Bence onlar değil de sen biraz ooc dusunuyosun birader.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ronen Cohen Lv.29
Regina Mandy Lv.29
« Yanıtla #8 : 12 Aralık 2023, 07:07:58 »
Burada oyun oynayan kimse robot değil. Polis oluşumunun onlara sağladığı avantajları kendilerine gerektiği şartlarda kullanabilirler.

robot olmadığını anladım fakat sahada rol yapan PATROL'den çok çatışma arayan 250 zırh olması mantıklı mı sence?

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ronen Cohen Lv.29
Regina Mandy Lv.29
« Yanıtla #9 : 12 Aralık 2023, 07:10:18 »
Arkadaş, pek tartışma taraftarı değilim sonuçta bu platforum fikrini sunarsın. Onaylanır veya onaylanmaz şeklinde ilerler ancak. Açmış olduğun konuda, insanların isimlerini vererek ve onların hakkında yorum yaparak devam ettiriyorsun. Bu şekilde yaklaşımlarda bulunmaya devam edersen, ar-ge mantığı değil kolluk kuvvetlerine karşı bir tavır aldığını anlarım.

Kolluk kuvvetleri hakkında 250 zırh olayı defalarca ar-ge tarafından düzenlendi, kolluk kuvvetleri belirli amaç ve netice sonucunda 250 zırh çıkabiliyor ki detay vermeyeceğim.

FBI oluşum üyeleri ise, sandığınız kadar basit olaylara müdahale eden bir büro değildir. Müdahale edilen yerde bulunuyorsanız demek ki ağır bir suç işleyecek kadar davranışlarda bulunmuş olup bazı şeylere göz yumacaksınız anlamına geliyor.

Kolluk kuvvetlerine rol yapmak yerine (DM) kovalıyor cümlesi apaçık suçlamadır, ar-ge üzerinde belirtmenizi kınıyorum açıkcası. Şuan kolluk kuvvetleri tarafından gerekse rol, gerek ise aktiflik sağlanıyor bunun kontrolleri yetkililer tarafından sağlanıyor da. Kendi rollerinizi nasıl şekillendiriyorsunuz bilemiyorum ancak, kolluk kuvvetlerinden rol yapmayan bir kişi gördüğünüzde tüm kolluk kuvvetlerini eleştiremezsiniz.

"Şu ki, herkesin profiline girerek zırhlarını kontrol etmeniz sizin söylediğiniz gibi trajikomik bir durum. "

Not: Hiç bir il-legal oluşum, kolluk kuvvetlerinden üstün değildir akabinde olamaz.

Bu ar-ge içerisinde, örneklendirme yaparken şahsıma ait bir kere daha bir şey görecek olursam. Hakkınızda şikayet ticket'i oluşturacağım.

İyi forumlar.

İsim belirtmeyeceğim dedim, ona rağmen suçlama aldım. Demek ki söylediklerimi üstlendiniz, Sayın Ballenez.  :?: