Banım açılır açılmaz bir taksici birliği kuracağım legal bir birlik, param başta olmayacağı için geçimimi balıkçılık veya Tırcılık ile yapacağım, eskiden tanıştığım IC olarak tanışık oldugum hala oynayan kişiler var onların telefonunu arayacağım rehberden Bir kaç yıl Ülke dışındaydım geri geldim tarzında konuşup, onu yanıma çağıracağım onunla rolleri geliştiririm legal birliğimi kurmadan önce bir süre başka bir birliğe üye olup orda rol yapadabilirim, Grove Street çevresinde genelde aktif rol sergileyip başlarda daha yüksek miktarda para kazanmak için, uyuşturucu-ot satışlarını sokak mahalle kenarlarında yapmayı düşünüyorum. Yüklü miktarda paraya sahip olduktan sonra kendime ait bir çok kişi toplayıp birliğime rollü bir şekilde dahil edeceğim. Onaylı birlik olana kadar sürekli her gün rol yapıcam, Rol planlarım bu şekilde. Araç alım satımı da yapmayı düşünüyorum Sultan tarzı arabaların alım satımında büyük kar olduğunu biliyorum bu şekilde rol yapa yapa para kazanıcam. Genelde reklamlarda çıkan barlara gidip yeni insanlarla tanışırım daha önce de bunu yapıyordum, barlara gidip insanların IC numarasını alıp onlarla rollere başlıyorum, bu yanıtı okuyan cogu kişide öyle yapabilir güzel bir rol bulma taktigi, asla bitmez.