Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] Aaron Messer - Hile K.

Başlatan Sharped, 23 Kasım 2023, 23:06:09
Okunma sayısı 1233 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Kasım 2023, 12:49
Toplam oynama: 49 gün, 12 saat
Birlik: ****** ***ILY
[GÖREV VERİLDİ] Aaron Messer - Hile K.
« : 23 Kasım 2023, 23:06:09 »
Ben 2019-2020 yılları arasında rina roleplay oynardım fazlaca 2021 e kadar bu devam etti sürekli oyunda aktif biçimde rol yapar oynardım, hayatımda hiç hile kullanmadım bir gün hata yaptım ve hile kullandım zaten kullandığım gün de yakalandım yaklaşık 2.5 - 3 senedir banlıyım rina roleplaydan oynamak tekrar başlamak istiyorum fakat banım olduğu için başlayamıyorum yeni bir hesap da kuramam tüm emeklerim bu hesabın içindeydi, ben 1 gün hile kullandıgım için çok pişmanım açar açmaz yakalandım ve ban yedim zaten. Bidaha asla böyle bi hatayı yapmayacağım.
Seviye: 18
Yasak No: 15566
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/1155812289740558379/1176459357987291178/image.png?ex=656ef228&is=655c7d28&hm=227b58a950abd45b3c9ce2c302e039a6119564c65d476da5f4348bc377fb9450&
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Sharped_C_Doherty
Arnold_Dietrich
Aaron_Messer

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Pişmanım
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2023, 04:57:36 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2023, 12:54:31 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.(Görünmezlik açmadan evlerin içinde interior içinde uçuyodum öylesine eğlence içindi sanırım cok zaman geçti tam hatırlamıyorum uçarken bir admin geldi ve beni banladı direkt.)

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.(Legal bir birlik kurmayı düşünüyorum bu daha önce olmuş taksici birlikleri gibi veya tek başıma takılıp başka bir legal birliğe girebilirim, reklamları takip edip clublara gider ordan yeni oyuncularla tanışırım, öyle bir rol planı sergilemeyi düşünüyorum var kafamda bişeyler.)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2023, 20:28:43 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2023, 16:40:06 »
Banım açılır açılmaz bir taksici birliği kuracağım legal bir birlik, param başta olmayacağı için geçimimi balıkçılık veya Tırcılık ile yapacağım, eskiden tanıştığım IC olarak tanışık oldugum hala oynayan kişiler var onların telefonunu arayacağım rehberden Bir kaç yıl Ülke dışındaydım geri geldim tarzında konuşup, onu yanıma çağıracağım onunla rolleri geliştiririm legal birliğimi kurmadan önce bir süre başka bir birliğe üye olup orda rol yapadabilirim, Grove Street çevresinde genelde aktif rol sergileyip başlarda daha yüksek miktarda para kazanmak için, uyuşturucu-ot satışlarını sokak mahalle kenarlarında yapmayı düşünüyorum. Yüklü miktarda paraya sahip olduktan sonra kendime ait bir çok kişi toplayıp birliğime rollü bir şekilde dahil edeceğim. Onaylı birlik olana kadar sürekli her gün rol yapıcam, Rol planlarım bu şekilde. Araç alım satımı da yapmayı düşünüyorum Sultan tarzı arabaların alım satımında büyük kar olduğunu biliyorum bu şekilde rol yapa yapa para kazanıcam. Genelde reklamlarda çıkan barlara gidip yeni insanlarla tanışırım daha önce de bunu yapıyordum, barlara gidip insanların IC numarasını alıp onlarla rollere başlıyorum, bu yanıtı okuyan cogu kişide öyle yapabilir güzel bir rol bulma taktigi, asla bitmez.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2023, 23:41:51 »
Probation sürecindeyken Araç ev uyuşturucu silah alıp satamazsınız, rol planınızı buna göre düzenleytin.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2023, 14:39:31 »
Banım açıldığı zaman kısıtlanmış şeylerden dolayı bir önceki yanıtımda da belirttiğim gibi, reklamı verilen clublara gidip ordan arkadaş bulup, veyahut eskiden telefon rehberimde numarası olan kişileri arayip rol planımı öyle sergileyeceğim. Kısıtlı olan şeyleri probatin sürecim bitene kadar yapmadan bu şekilde aylarca rolümü devam ettiricem, kısıtlama sürecim bitene kadar arkadaş ortamı gibi o tarz Grove Street taraflarında takılıp rol sergilicem, zaten boş vaktim fazlaca olduğu için yeni kişilerle tanışacağımı düşünüyorum şehir içerisinde IC bir şekilde, dediğim gibi uzak bir yerden dönmüş rolü yapıp bu şekilde devam ettiricem kısıtlı olan şeyleri gerçekleştirmeden. Çoğu dostum hala şehirde zaten onlarla buluşup bu şekilde rolleri şekillendiricem zaten kısıtlama bittiğinde de 2 üstteki yanıtımdakileri yapacağım ayrıca şehire ilk geldiğimde bir arkadaşımı alıp rollü bir şekilde araç kiralayarak tüm şehri gezmek istiyorum, baştan başa uçtan uca saatlerce süren bir rol yapacağım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2023, 18:52:51 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı Sharped

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Messer Lv.18
« Yanıtla #8 : 20 Aralık 2023, 13:52:20 »
Probation sürecine girdiğim zaman ilk şehre indiğimde araba kiralayacağım, ardından reklamları takip ederek barlara gidip insanlarla aynı şekilde belirttiğim gibi tanışıp rol planımı ona göre düzenleyeceğim, genelde o kişilerle tanıştıktan sonra sahile inerek sahilde rol yapacağım. Probation sürecim bitene kadar sürekli bu şekilde barlarda insanlarla tanışıp rolümü sergileyeceğim, probation sürecim bittiğinde ise Bir birlik kurmayı düşünüyorum, legal bir taksici birliği o yüzden süreç bitince araba alıcam bir kaç tane o zamana kadar rol yaptığım arkadaşlarıma bu hedefimi anlatıp onlardan borç para isteme rolü yapacağım. Ayrıca probation sürecindeyken rollü bir şekilde tanıştığım kişileri de toplayarak onlarla birlikte rol yapmayı planlıyorum, onlarıda gelecek zamandaki birliğime dahil edicem eski dostlarımı arayıp tekrardan çağırıcam ve o şekilde rolümü devam ettiricem. Ondan öncesinde genelde aktif rol yerlerim sahil kısmı ve bar sokakları olacak, ordan çoğu kişiyle tanışma rolü yapıcam telefon numaralarnı isteyip sürekli IC şekilde kişilerle buluşucam. Öncelikle probation sürecim bitmeden önce evlenme rolü yapmayıda düşünüyorum kendime barlardan yada insanlarla tanıştığım yerlerden bir kadın bularak onunla sürekli şekilde rol sergileyip evlenicem. Ardından ileriki zamanda olan probation sürecimin bitişinde de onla rolleri devam ettiricem, Bu şekilde büyük bir birlik oluşturmayı planlıyorum probation sürecim bitince. Ondan öncesinde sahil kısmında çok zaman geçirip yüzme, eğlenme rolleri yapacağım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2023, 17:54:55 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

26/12/2023

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.