burada karşımıza iki durum çıkıyor, birinde tamamen haklısın birinde tamamen haksızsın.
ilk olarak polislerin ts3 kullanırken dikkatsiz davrandıkları gerçeği cidden bazen fazla göz ardı ediliyor. evet her frekansta bir yetkili oluyor ama o yetkili de kendini olayın heyecanına kaptırıp fark etmiyor bile. bunun için yaralı memurların frekansta konuşmaması gerekliliği biraz daha üstünde durulması gereken bir durum olarak karşımıza geliyor.
şimdi de çatışma bölgesinden yaralı toplama olayına gelelim. tamam çatışma bölgesinden yaralıyı kimsenin toplamaması gerekiyor ama amerikadaki polis acımasızlığından az buçuk haberdar olan biri bile kimsenin bir aracın içine dört kişi doluşup polislerin etrafında dört döne döne hepsini düşürmeye çalışmayacağını bilir.
ayrıca şu an aktif olarak departmanda rol yapan bir arkadaşın da bahsettiği üzere polisten üstün olamazsınız, o işi geçeceksiniz önce. bu lafım sana değil bu tarz şeyleri rol yapmak sanan herkese: arkadaşlar polis avı dediğiniz şeyi anca kendi onaylı hoodunuzda birlik üyeleri toplandığında bir birime yaparsınız, onu da anca o birimi kurşunlayıp toz olma şeklinde yaparsınız. öyle birini peşime takayım/birine sıkayım sonra diğer gelenleri de vururum mantığı gerçekten rol dediğiniz şeyin r'sini barındırmıyor ve karşı tarafta bırakın rol yapma isteğini direkt oyunda durma isteği bile bırakmıyor. siz kendinizi düzelttikçe, düzgün bir şekilde rollerinizi sergiledikçe sanmıyorum ki bu kadar büyük bir sunucuda yetkililer sizi baltalamaya çalışsın. bakın 2018'den beri bu sunucudayım, ciddi anlamda çocukken bile buradaydım. zamanında yaptığım salak saçma roller de oldu evet, ama en azından elle tutulur bir şey vardı ve ben bugüne kadar yönetimden haksız yere bir zarar gördüğümü hatırlamıyorum. yapmayın şunu, önce illegallerdeki gereksiz derecede mevcut olan polis düşmanlığını bir kenara atmasını bilin. ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir zaten, emin olun.