Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Probation ve Özür Talebi

Başlatan Nomadiction, 31 Mayıs 2023, 15:35:25
Okunma sayısı 302 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nomadiction

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 124 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ağustos 2023, 14:14
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Probation ve Özür Talebi
« : 31 Mayıs 2023, 15:35:25 »
Merhaba, kapatılan ticketımda Noro tarafından bu departmana yönlendirildim.
Kapatılan Ticket Linki : https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=170049
Yukarıdaki ticketta da dediğim ve ticketın aşağısında Hera'ya olayı anlattığım gibi yaşananlar bilgim ve isteğim dışında, YouTube üzerinden Modlu(Araba, çevre paketleri vs.)GTA dosyası yüklemem dolayısıyla meydana gelmiş, bariz, bilinçli ve istekli olarak herhangi bir hile kullanmamış olmam söz konusudur. İndirilen GTA dosyasın içinde herhangi bir üçüncü parti yazılımın bulunması bilgim dahilinde değildi.
Yaşananlar için çok özür diler, cezamın affını talep eder ve şartlı olarak yasağımın açılmasını talep ederim.
Seviye: 26
Yasak No: 24272
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://i.hizliresim.com/rplp0rx.png
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı(Slaper)
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Dreke Mclomen
Magnus Hampton

Çevrimdışı efecaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juliet Perry Lv.32
Son giriş: 28 Ağustos 2024, 01:48
Toplam oynama: 329 gün, 22 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 22:04
Toplam oynama: 49 gün, 17 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 17:11
Toplam oynama: 5 gün, 14 saat
Ynt: Probation ve Özür Talebi
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2023, 15:40:09 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Nomadiction

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2023, 16:26:25 »
Merhaba, 29/05/2023, 20:59 tarihinde wenoxy tarafından yasaklandım. Sebep olarak "slaper." yazılmış. Slaper denen şeyin ne olduğu, neye yaradığı, ne işlevle kullanıldığı hakkında hiçbir bilgim gerçekten yoktu. Olay anından önce karakterim önce yerin içine girdi sonrasında bir anda havaya yükseldi. Bunun bir bug olduğunu düşünerek destek atmayı planlıyordum ki o gün bulunduğum bölgede etkinlik vardı ve dolayısıyla wenoxy isimli yetkili de oradaydı. Hatta kendisiyle belirli bir süre rol bile yaptık. Rol sonrasında bu farkında olmadan ve bilinçsiz şekilde yaptığım şey ve yasaklanma olayı başıma geldi. Destek atmayı düşünürken bir anda server closed hatası aldım ve relog atıp tekrar girdiğimde ban yemiş olduğumu gördüm. Yetkilinin gönderdiği videoyu incelediğimde bug sandığım şeyin bir bug olmadığını, karakterimin havada uçtuğunu hatta taklalar attığını gördüm. Olaydan yaklaşık üç dört saat öncesinde YouTube üzerinden modlu GTA dosyaları inceleyip beğendiğim bir dosyayı indirmiştim. Oyuna girişimi de onunla yaptım. Düşüncem, oyun dosyası içinde bulunan cleo'da üçüncü parti yazılım yer alıyordu ve ben yanlışlıkla bunu aktif hale getirip havada süzüldüm. Baktığınız zaman 26 level oyuncuyum ve yıllardır bu sunucudayım. Daha öncesinde herhangi bir hile vakası ve buna benzer bir hareketle adım geçmemiştir, kayıtlara bakabilirsiniz. Keza, bu hareketi bilinçli, istekli bir şekilde yapacak olsam bunu o gün etkinlik yapılacak saatte, etkinlik bölgesinde ve bir adminin gözü önünde yapmam. Yasaklanma olayım bu şekilde meydana geldi. Herhangi kasti bir hareket ile üçüncü parti yazılım kullanmadım. Bundan sonra YouTube üzerinden modlu oyun dosyası indirmeyeceğim, kendi oyun dosyalarımla oynayacağım ve bilmediğim herhangi bir cleo scripti, başka scripti oyun dosyama sokmayacağım. Tekrardan yaşananlar için özür diler, cezamın affını arz ederim.

Sunucu içerisinde oynamaya başladığım zaman emlak işlerine girmeyi, sıkılana kadar ev alış-satış rolleri, sonrasında NC atıp Psikolog rolleri yapmayı düşünüyorum. Daha öncesinde de bu rolleri yapmıştım ve bu konuda tecrübe sahibiyim. İnsanlarla rol yapmayı, sunucunun rol havuzunu artırmayı ve çeşitlendirmeyi hedefliyorum.

Lütfen gerekli anlayışı gösterin ve istemsizce yaşanan bu tatsızlığın son bulmasını sağlayın. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2023, 23:12:04 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı Nomadiction

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2023, 16:51:59 »
Yapacağım roller, karakterim il-legal bir role gelme durumuna zorlanmadığı sürece legal ve çoğu işten anlayan birisi olacak. Örnek verecek olursam motosikletler, motosiklet aksamları, motosiklet ve MC kültürü tarzında. Karakter, genel olarak sessiz-sakin ama yeri geldiğinde tepkisini net, çekinmeden ve sert bir tavırla ortaya koyabilen birisi olacak. Birçok işten anlayacak ki şehirdeki insanlarla konuşabilecek konusu olsun ve kendisini çevredeki insanlara sevdirebilsin. Karakterimi genç bir adam üzerine inşa etmeyi ve şehirde tanınıp sevilmeyi kendime görev ediniyorum. Belirli bir süreden sonra zaten işyeri açıp rollerime orada devam etmeyi, boş zamanlarımda Pizza Stack, Kumarhane tarzı bölgelerde de eğlenceli roller ile insanlarla ortak bir eğlence meydana getirmeye çalışacağım. Bu tarz rollerden sıkılma durumunda ise yukarıda da anlattığım gibi daha önce de sunucuda yaptığım psikiyatrist rolleri, emlakçı rolleri ile sunucudaki rol devamlılığımı sürdüreceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat