Merhaba, 29/05/2023, 20:59 tarihinde wenoxy tarafından yasaklandım. Sebep olarak "slaper." yazılmış. Slaper denen şeyin ne olduğu, neye yaradığı, ne işlevle kullanıldığı hakkında hiçbir bilgim gerçekten yoktu. Olay anından önce karakterim önce yerin içine girdi sonrasında bir anda havaya yükseldi. Bunun bir bug olduğunu düşünerek destek atmayı planlıyordum ki o gün bulunduğum bölgede etkinlik vardı ve dolayısıyla wenoxy isimli yetkili de oradaydı. Hatta kendisiyle belirli bir süre rol bile yaptık. Rol sonrasında bu farkında olmadan ve bilinçsiz şekilde yaptığım şey ve yasaklanma olayı başıma geldi. Destek atmayı düşünürken bir anda server closed hatası aldım ve relog atıp tekrar girdiğimde ban yemiş olduğumu gördüm. Yetkilinin gönderdiği videoyu incelediğimde bug sandığım şeyin bir bug olmadığını, karakterimin havada uçtuğunu hatta taklalar attığını gördüm. Olaydan yaklaşık üç dört saat öncesinde YouTube üzerinden modlu GTA dosyaları inceleyip beğendiğim bir dosyayı indirmiştim. Oyuna girişimi de onunla yaptım. Düşüncem, oyun dosyası içinde bulunan cleo'da üçüncü parti yazılım yer alıyordu ve ben yanlışlıkla bunu aktif hale getirip havada süzüldüm. Baktığınız zaman 26 level oyuncuyum ve yıllardır bu sunucudayım. Daha öncesinde herhangi bir hile vakası ve buna benzer bir hareketle adım geçmemiştir, kayıtlara bakabilirsiniz. Keza, bu hareketi bilinçli, istekli bir şekilde yapacak olsam bunu o gün etkinlik yapılacak saatte, etkinlik bölgesinde ve bir adminin gözü önünde yapmam. Yasaklanma olayım bu şekilde meydana geldi. Herhangi kasti bir hareket ile üçüncü parti yazılım kullanmadım. Bundan sonra YouTube üzerinden modlu oyun dosyası indirmeyeceğim, kendi oyun dosyalarımla oynayacağım ve bilmediğim herhangi bir cleo scripti, başka scripti oyun dosyama sokmayacağım. Tekrardan yaşananlar için özür diler, cezamın affını arz ederim.
Sunucu içerisinde oynamaya başladığım zaman emlak işlerine girmeyi, sıkılana kadar ev alış-satış rolleri, sonrasında NC atıp Psikolog rolleri yapmayı düşünüyorum. Daha öncesinde de bu rolleri yapmıştım ve bu konuda tecrübe sahibiyim. İnsanlarla rol yapmayı, sunucunun rol havuzunu artırmayı ve çeşitlendirmeyi hedefliyorum.
Lütfen gerekli anlayışı gösterin ve istemsizce yaşanan bu tatsızlığın son bulmasını sağlayın. Teşekkür ederim, iyi forumlar.