Olum birlik kanalından yazdınız ben ciddiye almadım şaka filan yapıyorsunuz sandım bune abi? El Vagos ne? facebook serverler toplanıyor grubunda gördüm kesin bizimkiler filan dedim cidden öyle yorumların çoğuda olumsuz bunuda olumsuz yorum olarak algılayın çünkü saçmalık yani Vagos diye bir şey kalmadı
Şu algıyı kaldırın artık "VAGOS DİYE BİR ŞEY KALMADI" Emma seni tanıyorum fakat sana şunu diyeyim kalmadı diye bir şey yok arkadaşlar özgün bir konsept evet single'de bulunan bir birlik adı fakat role dökemeyiz diye bir şey yok şöyle mi yapalım birlik adını 54.cadde civcivleri
vagos hiçbir zaman kurulmadı. 54.cadde civcivleri isminin de pek kötü tarafı yok, ben şahsen san pedro askerleri diye bir birlik kurmuştum ve isim bana hiç dert olmadı, size de olacağını düşünmüyorum
değiştirildi bro sıkıntı yoktur umarım artık.
el calavera düşünceniz de yanlış, latin-amerikan kültürsüz bir çete kurmak istiyorsanız ya sugardaddy'den izin alın, ya da 18 seti kurun. en azından rol fazlalaşır
Daha da değiştirmeyeceğim,bu kendimce yeterli bence tavsiyelerin için teşekkür ederim, tanıtıma değil de rollere bakarak odaklı yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler daha fazlada yorum atmayın tanıtıma düşünceniz fikirleriniz varsa bana forumdan PM yoluyla iletebilirsiniz hatalıysam düzeltirim iyi roller,teşekkürler.