Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kilit-başka tanıtımdayız.

Başlatan keskin, 22 Eylül 2018, 22:23:20
Okunma sayısı 3578 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gape

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 12:53
Toplam oynama: 70 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 54th El Vagos
« Yanıtla #40 : 22 Eylül 2018, 22:50:57 »
en iyi vagos rolleri singleplayerda kanka

singleplayer burası kamka

Çevrimdışı Thomasss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 21 Aralık 2020, 19:45
Toplam oynama: 106 gün, 8 saat
« Yanıtla #41 : 22 Eylül 2018, 22:51:15 »
REZZZZZZZZZZZZZ

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #42 : 22 Eylül 2018, 22:51:49 »
Tek kemileyle mükellem.

Çevrimdışı Gape

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 22 Eylül 2018, 22:52:31 »

Çevrimdışı ●martıSex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mart 2019, 16:43
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #44 : 22 Eylül 2018, 22:59:10 »
Olum birlik kanalından yazdınız ben ciddiye almadım şaka filan yapıyorsunuz sandım bune abi? El Vagos ne? facebook serverler toplanıyor grubunda gördüm kesin bizimkiler filan dedim cidden öyle yorumların çoğuda olumsuz bunuda olumsuz yorum olarak algılayın çünkü saçmalık yani Vagos diye bir şey kalmadı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 22 Eylül 2018, 23:00:48 »
bilmediğiniz şeyleri neden öğrenmeyi denemek yerine direkt olarak kurup, sonrasında gelen yorumları da kötü karşılıyorsunuz ki

değil mi mantıklı bence de
kapatın o hâlde, dalgaya vurman hiç etik değil

aynen dalgaya vurmak etik değil, ne yapayım ciddiye alamıyorum seni
büyü biraz büyü, bu kadar takıntılı olma. yoksa bu yorumlarınla kalbini bu oyuna adayıp, nasıl göz yaşı akıttığını daha iyi anlayacağız ve rezil oldukça olacaksın

Düzgün yorum at ciddiye alayım,bekleme yapma devam eet.
ne boş adamsın ya

Bir insan kendi iradesi ile bir birlik kuruyor, bunu desteklemeniz ve ADAM gibi rehber verip iltifatlarla akıl fikir verip yorum yapmanız sizin için en doğrusu olucak.Eli olan yazıyor.Herkes anasının karnında öğrenmiyor bu tür rolleri.Emin olun en iyi Vagos rollerini yapıcağız, salak salak yorumlarınızdan ötürü teşekkürler.
anlatıyoruz işte, yok vagos yok yok hala yapacağız demeye devam ediyorsun ve salak salak falan, cümlelerini toparlasan iyi edersin. konsepti olmayan bir birliği kurarak zaten kendinize olmayan bir gelecek ürettiniz, bari rezil etme kendini.

Tamamdır rehber açın doğru ise uygulamadığım zaman buraya gel.
rehber gibi yorumlar yapıyoruz, neyine yetmiyor

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 22 Eylül 2018, 23:05:09 »
Bir insan kendi iradesi ile bir birlik kuruyor, bunu desteklemeniz ve ADAM gibi rehber verip iltifatlarla akıl fikir verip yorum yapmanız sizin için en doğrusu olucak.Eli olan yazıyor.Herkes anasının karnında öğrenmiyor bu tür rolleri.Emin olun en iyi Vagos rollerini yapıcağız, salak salak yorumlarınızdan ötürü teşekkürler.
anlatıyoruz işte, yok vagos yok yok hala yapacağız demeye devam ediyorsun ve salak salak falan, cümlelerini toparlasan iyi edersin. konsepti olmayan bir birliği kurarak zaten kendinize olmayan bir gelecek ürettiniz, bari rezil etme kendini.

Tamamdır rehber açın doğru ise uygulamadığım zaman buraya gel.
sen ne rolü öğrenmek istiyorsun onu söyle, sana bildiğim bütün bilgileri anlatmazsam adım yağız değil.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 22 Eylül 2018, 23:06:15 »
Tolga yav aradan 1 yıl geçti görüşmeyeli belki ama hala daha aynı tas aynı hamam ilerliyorsun.Hadi Sergen'in ismini çalmışsın ona bir şey demiyorum.Bir zamanlar sende ağlıyordun yok benim soyadımı yok nickimi çalıyorlar diye.Benito mafya diye sırf DM yapmak için bir birlik açtın.Hadi o zamanlar acemi olduğunu varsayıyorum.Üstüne MC açmaya çalıştın iyice sıvadıydın ama bu ne Allah için bu ne.Aradan o kadar zaman geçti ve hala daha saçma sapan işler yapıyorsun.Birlik adında falan değilim.İçerikte adı kadar berbat.

Çevrimdışı Gape

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 22 Eylül 2018, 23:11:07 »
Olum birlik kanalından yazdınız ben ciddiye almadım şaka filan yapıyorsunuz sandım bune abi? El Vagos ne? facebook serverler toplanıyor grubunda gördüm kesin bizimkiler filan dedim cidden öyle yorumların çoğuda olumsuz bunuda olumsuz yorum olarak algılayın çünkü saçmalık yani Vagos diye bir şey kalmadı

Şu algıyı kaldırın artık "VAGOS DİYE BİR ŞEY KALMADI" Emma seni tanıyorum fakat sana şunu diyeyim kalmadı diye bir şey yok arkadaşlar özgün bir konsept evet single'de bulunan bir birlik adı fakat role dökemeyiz diye bir şey yok şöyle mi yapalım birlik adını 54.cadde civcivleri

Çevrimdışı Gape

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 22 Eylül 2018, 23:13:18 »
Tolga yav aradan 1 yıl geçti görüşmeyeli belki ama hala daha aynı tas aynı hamam ilerliyorsun.Hadi Sergen'in ismini çalmışsın ona bir şey demiyorum.Bir zamanlar sende ağlıyordun yok benim soyadımı yok nickimi çalıyorlar diye.Benito mafya diye sırf DM yapmak için bir birlik açtın.Hadi o zamanlar acemi olduğunu varsayıyorum.Üstüne MC açmaya çalıştın iyice sıvadıydın ama bu ne Allah için bu ne.Aradan o kadar zaman geçti ve hala daha saçma sapan işler yapıyorsun.Birlik adında falan değilim.İçerikte adı kadar berbat.

Var mı sorun?