Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[04/06/2023]Woldi Le Pexas - Hile K.

Başlatan Wold, 17 Mayıs 2023, 01:54:12
Okunma sayısı 494 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Wold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 22 Şubat 2025, 21:12
Toplam oynama: 132 gün, 22 saat
Birlik: **xas
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ocak 2025, 10:48
Toplam oynama: 6 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
[04/06/2023]Woldi Le Pexas - Hile K.
« : 17 Mayıs 2023, 01:54:12 »
Selamlar, Zamanında hesabım ile hile açmıştım, bazı düşmanlarım hile ile bana karşılık veriyordu onca zaman hilem olmama rağmen açmadım, oynadığım sunucuya saygı duyuyordum fakat karşı taraf hile ile bana oyunu oynatmamaya başladı, bu sinirime gitti onları ararken karşıma polis çıktı aracı sağa çekmemizi istedi, eğer çekmezsek ateş açılacağını söyledi. Son çare olarak ateş etmeyi tercih ettim, elimde M4 markalı silah vardı kayıp etmek istemiyordum açıkcası, pişmanım banımı Probation'a dönüştürebilir misiniz rica etsem.
Seviye: 21
Yasak No: 23229
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://media.discordapp.net/attachments/936289983713644555/1108525807938318387/Screenshot_1.png?width=988&height=554
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Woldi Le Pexas
Alycia Figseus

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Banımı Probation'a dönüştürmek istiyorum.
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2023, 02:24:24 »
Yasak görüntünüze ulaşılamamakta.

Çevrimdışı Wold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2023, 07:03:25 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı Wold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2023, 22:13:35 »
Öncelik ile Merhaba, İyi akşamlar. İlk önce hile kullanma sebebimi açıklıyorum. Aslında ilk başta hile kullanan birisi değildim, hileyi pek sevmem. Hilem olmasına rağmen kullanmıyordum hile adaletsiz bir şey ve bundan yararlanıp diğer oyunculardan üstün olmak istemiyordum, bir oluşum yönetiyordum her şey çok iyi gidiyordu.
Ta ki hile kullanıcısı artana kadar, hile kullanan şahıslar artmaya başlayınca son çareyi hile kullanmakta gördüm.
İlk başlarda hile açmayı reddettim, açmamak istedim sabır ile bekledim onların ban yemesini, fakat her ban yediğinde farklı hesaplar ile gelip ateş açıyorlardı rolün ortasında sebepsiz bir şekilde Deatmatch'lardan sıkılmıştım. Artık belli bir zaman sonra sabrım taştı ve hile kullanmaya başladım, kullandığım 2. gün fazlasıyla abarttığım için ban yedim, açıkcası kısa kesmek gerekirse hile kullanmak istemiyor, karşı taraf ile güzel bir düşmanlık istiyordum hatta Rina Roleplay tarihinde öyle zamanlar geçirdim ki IC'de düşman olduğum çoğu kişi ile OOC olarak konuşup sohbet ediyorduk. Fakat bazı hileci şahıslar yüzünden böyle bir duruma düştüm, son çarem oldu. Pişman mıyım? Evet fazlasıyla, zaten artık Deatmatch çok atmayı düşünmüyorum, eğer atarsam bile adil bir şekilde atacağım, hiç bir türlü hileye başvurmayacağım aklımda bir kaç takım roller bulunuyor.

Yapacağım Roller: İlk önce Probation'da olduğum için araba süremiyor, takas yapamıyorum bu yüzden bunları bilerek bir rol oluşturacağım, Pizza'a gidip insanlar ile sohbet edip arkadaşlık kurabilir, onlar ile etkinlikler düzenleyebiliriz. Kamp kurabilir, Denize girme rolleri v.s yapabilir, Pub, bar, cafe, v.s yerlere gidip farklı insanlar ile tanışabilirim, hiç bir şekilde ihlal yapmadan rolümü çeviririm. Karşı tarafta bir troll, v.s gördüğüm zaman ona onun gibi karşılık vermek yerine şikayet, ticket açabilirim. Dediğim gibi birkaç takım arkadaşlarım var zaten, onlar beni bekliyor. Onlar ile bir toplum oluşturup topluca gezebilir, aramızda rol çevirebiliriz. ama eğer karakterimi geliştirecek bir tarz rol yapmak istersem tabii bir bara gidip Barmen'lik gibi bir meslek edinebilir kendimi oradan tanıtabilirim, ya da DJ olup Şehirin en iyi DJ'i olmaya çalışabilirim, fakat benim düşündüğüm rol şu şekilde, pizza gibi bir sosyal rol dönen bölgeye gidip insanlar ile tanışmak, kamp kurmak,
Bazı bölgelerde takılmak, v.s Probation'dan sonra ne mi yapacağım? Bunuda açıklamak istiyorum, Probation'un bittiği ilk gün güzel bir araç satın alıp sosyal rp'e devam edeceğim, Probation içerisinde tanıştığım arkadaşlarım ile rollere gireceğim, şu anlık düşüncelerim bu kadar, ileride ki zamanlar daha fazlasıyla rollerimi zenginleştirecek daha iyi roller yapacağım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2023, 04:20:20 »
Rol planınızı biraz daha detaylandırın.

Çevrimdışı Wold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2023, 00:18:18 »
Pekala, detaylandırıyorum o halde. Öncelik ile Probation süresinde olduğum için araç süremeyeceğim bunun farkındayım. İlk öncesinde Barmen olarak bir Bar'a işe girerdim. Sonrasında orada ortalama beş, altı gün çalışıp (rol döndürüp) Başka bir meslek seçerdim. Açıkcası hemen sıkılan bir insanım oradan DJ olup ün edinmeye çalışırım, DJ'lik üzerine daha fazla şarkı daha fazla şey yapabilirim, ya da baktım DJ'lik yerine Bir müzik klübü kurabilir, halka özel eğlenceler yapabilirim. Öncelik ile bunun için Gitar çalmaya başlar, Gitar rollerini gitgide kavrar, en iyisi olmaya çalışırım. Ekip arkadaşları toplar onlar ile çalışmalar düzenlerim, Örneğin ilk konserimi
Santa Maria Beach'ta yapabilir, insanları çağırabilirim Tabii her yere ya Taksi ya da arkadaşlarım yardımı ile giderim. Barlar, Kafeler v.b yerlerde Ekibim ile istek şarkılar, oluşturduğumuz klipler, v.s çalar bundan para kazanabilirim tabii onlara özel fiyatlar verebilirim insiyatif göstermek isterim, fakat parayı ben değil arkadaşıma atacağınıda söylemem gerek çünkü Probation içerisinde Para transferi gerçekleşmediği için tek seçeneğim bu olabilir, kim bilir belki Probation sürecine kadar Ücretsiz konser verebilirim? Bunun için ekibim hazır. Ya da baktım bu iş olmuyor, dediğim gibi DJ'lik üzerinde ya da Barmenlik üzerine gidip ün yapar, şehirin en iyisi olmaya çalışırım, Probation sonrası ise Belki bir emlakcı ya da Mimar olabilirim. Probation açıldıktan sonra tahminimce Mimarlık üzerine gitmeyi düşünüyorum, Mimarlık rolü yaptığımda keyif alıyordum, alacağımıda düşünüyorum şimdilik aklımda bulunan roller bu kadar, fakat eğer Probation'a girersem sunucuda daha güzel roller yapacağımı düşünüyorum. Son olarak şunu demek isterim, Pizza'da arkadaş edinip onlar ile Kamp rolleri, sahilde takılma v.s tarzı roller çevirebilirim. Barbekü rolü, Yüzme rolleri, Şişe çevirmece, v.s

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2023, 23:03:44 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

04/06/2023

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.