Öncelik ile Merhaba, İyi akşamlar. İlk önce hile kullanma sebebimi açıklıyorum. Aslında ilk başta hile kullanan birisi değildim, hileyi pek sevmem. Hilem olmasına rağmen kullanmıyordum hile adaletsiz bir şey ve bundan yararlanıp diğer oyunculardan üstün olmak istemiyordum, bir oluşum yönetiyordum her şey çok iyi gidiyordu.
Ta ki hile kullanıcısı artana kadar, hile kullanan şahıslar artmaya başlayınca son çareyi hile kullanmakta gördüm.
İlk başlarda hile açmayı reddettim, açmamak istedim sabır ile bekledim onların ban yemesini, fakat her ban yediğinde farklı hesaplar ile gelip ateş açıyorlardı rolün ortasında sebepsiz bir şekilde Deatmatch'lardan sıkılmıştım. Artık belli bir zaman sonra sabrım taştı ve hile kullanmaya başladım, kullandığım 2. gün fazlasıyla abarttığım için ban yedim, açıkcası kısa kesmek gerekirse hile kullanmak istemiyor, karşı taraf ile güzel bir düşmanlık istiyordum hatta Rina Roleplay tarihinde öyle zamanlar geçirdim ki IC'de düşman olduğum çoğu kişi ile OOC olarak konuşup sohbet ediyorduk. Fakat bazı hileci şahıslar yüzünden böyle bir duruma düştüm, son çarem oldu. Pişman mıyım? Evet fazlasıyla, zaten artık Deatmatch çok atmayı düşünmüyorum, eğer atarsam bile adil bir şekilde atacağım, hiç bir türlü hileye başvurmayacağım aklımda bir kaç takım roller bulunuyor.
Yapacağım Roller: İlk önce Probation'da olduğum için araba süremiyor, takas yapamıyorum bu yüzden bunları bilerek bir rol oluşturacağım, Pizza'a gidip insanlar ile sohbet edip arkadaşlık kurabilir, onlar ile etkinlikler düzenleyebiliriz. Kamp kurabilir, Denize girme rolleri v.s yapabilir, Pub, bar, cafe, v.s yerlere gidip farklı insanlar ile tanışabilirim, hiç bir şekilde ihlal yapmadan rolümü çeviririm. Karşı tarafta bir troll, v.s gördüğüm zaman ona onun gibi karşılık vermek yerine şikayet, ticket açabilirim. Dediğim gibi birkaç takım arkadaşlarım var zaten, onlar beni bekliyor. Onlar ile bir toplum oluşturup topluca gezebilir, aramızda rol çevirebiliriz. ama eğer karakterimi geliştirecek bir tarz rol yapmak istersem tabii bir bara gidip Barmen'lik gibi bir meslek edinebilir kendimi oradan tanıtabilirim, ya da DJ olup Şehirin en iyi DJ'i olmaya çalışabilirim, fakat benim düşündüğüm rol şu şekilde, pizza gibi bir sosyal rol dönen bölgeye gidip insanlar ile tanışmak, kamp kurmak,
Bazı bölgelerde takılmak, v.s Probation'dan sonra ne mi yapacağım? Bunuda açıklamak istiyorum, Probation'un bittiği ilk gün güzel bir araç satın alıp sosyal rp'e devam edeceğim, Probation içerisinde tanıştığım arkadaşlarım ile rollere gireceğim, şu anlık düşüncelerim bu kadar, ileride ki zamanlar daha fazlasıyla rollerimi zenginleştirecek daha iyi roller yapacağım.