Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ceza itirazı sistemi

Başlatan gülüşler sahte, 08 Mayıs 2023, 14:07:53
Okunma sayısı 3388 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
Ynt: ceza itirazı sistemi
« Yanıtla #20 : 19 Haziran 2023, 15:32:25 »
2 Mayıs 2023 tarihinde aldığım cezaya itiraz ettim ve haklı bulundum, buna rağmen hâlâ hapisteyim ve FG-OG arkadaşlar bana sanki bunu bilmiyormuşum gibi "zaten geçirdiğin paydayin iadesi yapılıyor" diyor. Dalga geçiyor olmalılar, sırf jail beklemedim diye hiçbir iade almayacağım ve 1 hafta boyunca oyundan beni kısmi olarak yasaklamanızın hiçbir cezası olmayacak.
Bunun gibi bir çok etken göz önünde bulundurularak görevliler cezalandırılıyor, "hiç bir cezası olmayacak" diye birşey bulunmamakta.
abicim yetkiliye ceza verilmiş verilmemiş bana ne? burada mağdurum ve benim mağduriyetim karşılanmıyor

Bu sunucuda sadece siz oynamıyorsunuz. Sizinle beraber günde en az 1000 e yakın oyuncu giriyor. Ortalama bir günde 200 tane kişi ceza alsa bu 200 kişinin 100 ü itiraz açsa, kadro içerisinde ceza itirazlarına bakan admin sayısı 6 ila 7. Siz hatalı işlem uyguladığını sandığınız görevliye bir ticket açarsanız açtığınız itiraz prosedürlere uygun şekilde ilerler. Önce ssfg/ssog+ kıdemi inceler daha sonrasında HSOG/FG son karar yetkilisi olarak ticketı sonuçlar. Ortadaki mağduriyete göre HSOG veya HSFG, ilgili yetkiliye yaptırımın boyutunu belirleyip yaptırım uygular. Yaptırım uygulandıktan sonra jailde beklediğiniz toplam saat içerisinde kaç tane payday kaçırdığınız hesaplanıp paydayden aldığınız para banka hesabınıza yaptırım uygulanan yetkili tarafından iade edilir. Sistem böyle işler. Günde 100 ticket açılmasa bile en az 50 ticket açılıyor ve bu ticketlara bakan HSOG veya HSFG'ler robot olmadığı için gecikmesi gayet normal. Kısacası ortadaki mağduriyetiniz her türlü karşılanıyor. Sistem böyle iyi düzenleme geleceğini sanmam.

Çevrimdışı adaqwesdf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vennie Becky Lv.27
Son giriş: 12 Kasım 2024, 20:05
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2023, 12:10:04 »
Zaten hapiste kaldığınız süre hesabı ile paydayıniz ödeniyor?
demek istediğim o mu sence arkadaşım? okuduğunu anlamıyorsan 2. kez okumalısın. ben 6 gün boyunca hapiste kaldım durduk yere, gold vip değilim ve bana yalnızca 3k falan ödeme yapılacak çünkü neredeyse hiç hapis beklemedim. benim 6 günlük kaybım ve mağduriyetimin karşılığı 3k mı?
Jail sürenize göre ödeme yapılır, geçen süre veya sizin bilerek oyuna girmeyip daha fazla iade almaya çalışmanız suistimale girer. Desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2023, 14:56
Toplam oynama: 283 gün, 4 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 13:52
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 13:36
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
« Yanıtla #22 : 22 Haziran 2023, 09:07:20 »
Wkqnsonswbwidjd, adam uğraşmış senle. Dediğin gibiyse çok sinir bozucu destekledim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #23 : 22 Haziran 2023, 20:13:47 »
2 Mayıs 2023 tarihinde aldığım cezaya itiraz ettim ve haklı bulundum, buna rağmen hâlâ hapisteyim ve FG-OG arkadaşlar bana sanki bunu bilmiyormuşum gibi "zaten geçirdiğin paydayin iadesi yapılıyor" diyor. Dalga geçiyor olmalılar, sırf jail beklemedim diye hiçbir iade almayacağım ve 1 hafta boyunca oyundan beni kısmi olarak yasaklamanızın hiçbir cezası olmayacak.
Bunun gibi bir çok etken göz önünde bulundurularak görevliler cezalandırılıyor, "hiç bir cezası olmayacak" diye birşey bulunmamakta.
abicim yetkiliye ceza verilmiş verilmemiş bana ne? burada mağdurum ve benim mağduriyetim karşılanmıyor

Bu sunucuda sadece siz oynamıyorsunuz. Sizinle beraber günde en az 1000 e yakın oyuncu giriyor. Ortalama bir günde 200 tane kişi ceza alsa bu 200 kişinin 100 ü itiraz açsa, kadro içerisinde ceza itirazlarına bakan admin sayısı 6 ila 7. Siz hatalı işlem uyguladığını sandığınız görevliye bir ticket açarsanız açtığınız itiraz prosedürlere uygun şekilde ilerler. Önce ssfg/ssog+ kıdemi inceler daha sonrasında HSOG/FG son karar yetkilisi olarak ticketı sonuçlar. Ortadaki mağduriyete göre HSOG veya HSFG, ilgili yetkiliye yaptırımın boyutunu belirleyip yaptırım uygular. Yaptırım uygulandıktan sonra jailde beklediğiniz toplam saat içerisinde kaç tane payday kaçırdığınız hesaplanıp paydayden aldığınız para banka hesabınıza yaptırım uygulanan yetkili tarafından iade edilir. Sistem böyle işler. Günde 100 ticket açılmasa bile en az 50 ticket açılıyor ve bu ticketlara bakan HSOG veya HSFG'ler robot olmadığı için gecikmesi gayet normal. Kısacası ortadaki mağduriyetiniz her türlü karşılanıyor. Sistem böyle iyi düzenleme geleceğini sanmam.
Eğer kadro yetersizse yenilensin, bahsettiğin şeyleri oyuncuların düşünmesi gerekmez. Ben mağduriyetime bakarım. Yetkili takımının beni 1 hafta boyunca haksız yere oyundan mahrum etmesinin karşılığı 5k gibi komik bir ücret olmamalı.

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2023, 18:25:43 »
  • Genel bir uyarı geçiriyorum. Burası AR&GE kanalı ve burada herkes özgürce istediği gibi fikirlerini, sorunlarını vb. şeyleri dile getirebilir. Fikriniz veya sorunlarınız karşı taraf ile uyuşmuyorsa iletilerde toksiklik yapmanın bir manası yok. Konu üzerinde tekrardan  toksiklik, kışkırtıcı ileti vb. tarzda şeylerin olduğu fark edilirse ileti sahipleri ağır yaptırımla karşılaşacak. İletisi silinen ileti sahibi bu uyarıyı sözlü uyarı niteliğinde dikkate alsın. İyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2023, 14:56
Toplam oynama: 283 gün, 4 saat