2 Mayıs 2023 tarihinde aldığım cezaya itiraz ettim ve haklı bulundum, buna rağmen hâlâ hapisteyim ve FG-OG arkadaşlar bana sanki bunu bilmiyormuşum gibi "zaten geçirdiğin paydayin iadesi yapılıyor" diyor. Dalga geçiyor olmalılar, sırf jail beklemedim diye hiçbir iade almayacağım ve 1 hafta boyunca oyundan beni kısmi olarak yasaklamanızın hiçbir cezası olmayacak.
Bunun gibi bir çok etken göz önünde bulundurularak görevliler cezalandırılıyor, "hiç bir cezası olmayacak" diye birşey bulunmamakta.
abicim yetkiliye ceza verilmiş verilmemiş bana ne? burada mağdurum ve benim mağduriyetim karşılanmıyor
Bu sunucuda sadece siz oynamıyorsunuz. Sizinle beraber günde en az 1000 e yakın oyuncu giriyor. Ortalama bir günde 200 tane kişi ceza alsa bu 200 kişinin 100 ü itiraz açsa, kadro içerisinde ceza itirazlarına bakan admin sayısı 6 ila 7. Siz hatalı işlem uyguladığını sandığınız görevliye bir ticket açarsanız açtığınız itiraz prosedürlere uygun şekilde ilerler. Önce ssfg/ssog+ kıdemi inceler daha sonrasında HSOG/FG son karar yetkilisi olarak ticketı sonuçlar. Ortadaki mağduriyete göre HSOG veya HSFG, ilgili yetkiliye yaptırımın boyutunu belirleyip yaptırım uygular. Yaptırım uygulandıktan sonra jailde beklediğiniz toplam saat içerisinde kaç tane payday kaçırdığınız hesaplanıp paydayden aldığınız para banka hesabınıza yaptırım uygulanan yetkili tarafından iade edilir. Sistem böyle işler. Günde 100 ticket açılmasa bile en az 50 ticket açılıyor ve bu ticketlara bakan HSOG veya HSFG'ler robot olmadığı için gecikmesi gayet normal. Kısacası ortadaki mağduriyetiniz her türlü karşılanıyor. Sistem böyle iyi düzenleme geleceğini sanmam.