Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ricardo Helguera - CK Talebi

Başlatan Bishere, 22 Eylül 2018, 13:37:15
Okunma sayısı 417 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ricardo Helguera - CK Talebi
« : 22 Eylül 2018, 13:37:15 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Ricardo Helguera
Olay Tarihi: Ekran görüntülerinde yer alıyor.
Olay Zamanı:  Ekran görüntülerinde yer alıyor.

Oyun için adınız: Barney Dusty
CK etmek isteme sebebiniz :  Öncelikle olayı kısaca özet geçeyim. Ekran görüntüsünde yer alan Jamar isimli kişiyi yapıcağım bir rol kapsamında takip ettim. Kişi aracına bir hayat kadını aldı ve evine doğru geçiş sağladı. Yanına da bir arkadaşı geldi ve o da eve giriş sağladı. Buraya kadar hiç bir sorun yok, fakat sorun asıl şimdi başlıyor. Rollerimi yaparak eve tam otomatik bir tüfekle girdim ve kişilere aniden bağırarak ellerini kaldırmalarını söyledim. Burada dikkat çekiyorum, eve tam otomatik bir taarruz tüfeğiyle giriyorum, kişilere silahımı doğrultuyorum ve bağırarak ikaz veriyorum. Eve girdikten ortalama 5-6 saniye sonra aniden animasyonda duran "Ricardo_Helguera" isimli kişi  silahına davranır diyerek bir emote veriyor ve aniden animasyonu bozup silahı çekip bana ateş açmaya başlıyor. Burada kişiye rolsel olarak aktif şekilde silah doğrultmama rağmen, bırakın korku rolü sergilemeyi silahını çekip ateş açıyor. Bununla da yetinmeyerek, beni kovalıyor ve sonunda sistemsel yaralayarak hastahaneye yolluyor. Bunu orada o anki sinirle "Deatmatch" olarak değerlendirsemde daha sonrasında Fear roleplay ihlali yaptığını anladım.

(bkz.emote " [23:04:52]  Ricardo Helguera silahına davranır. "

Talebinizi destekleyecek kanıtlar:
Spoiler:

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34
Toplam oynama: 55 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ricardo Helguera - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2018, 16:48:51 »
16 saat içerisinde Ricardo Helguera savunma yapınız.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2018, 18:49:58 »
16 saat içerisinde Ricardo Helguera savunma yapınız.

Savunma yapılmadı, lütfen artık sonuçlansın.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2018, 22:52:24 »
Bunda ck hakkı isteme gibi bir durum saçmalık, karakterim soyuluyor. SS'te görüldüğü gibi anlık olarak boşluk yakaladığımda silahımı çekip herife ateş ediyorum. Bu bence normal bir şey. Nefsi Müdafaa'a giriyor. Bu kadar kasılacak bir konu yok. Arkadaş bize çekip sıktığında DM diye rolümü baltalıyor. Buna dair kanıtım yok savunmam budur.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2018, 22:54:30 »
Daha bir şey yazmam gerekmiyor heralde, medium bir sunucuda oynuyoruz Berkay. Silaha silah ile karşılık veririm bu bu kadar basit bir şey. CK hakkı istemende olan tek sebep ise silahının kayıbı. Ben bu rolde bir hata göremiyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2018, 15:28:38 »
Buradaki konu şu, karakterim eve ani bir şekilde tam taarruz bir otomatik tüfeğiyle giriyor ve size silah doğrultuyor. Sen, buna rağmen hiç bir korku rolü sergilemeden / ellerini kaldırmadan animasyonda dururken emote yazıyorsun ve ateş açmaya başlıyorsun. Rolsel olarak sen o silahı çekene kadar çoktan ben seni vurmuştum bile,
medium olması bu gerçeği değiştirmez.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2018, 17:21:11 »
Buradaki konu şu, karakterim eve ani bir şekilde tam taarruz bir otomatik tüfeğiyle giriyor ve size silah doğrultuyor. Sen, buna rağmen hiç bir korku rolü sergilemeden / ellerini kaldırmadan animasyonda dururken emote yazıyorsun ve ateş açmaya başlıyorsun. Rolsel olarak sen o silahı çekene kadar çoktan ben seni vurmuştum bile,
medium olması bu gerçeği değiştirmez.

bence gayet normal, karakterimi şekillendiren benim değil mi? İstediğim yapı şeklinde yönetebilirim. Rol önünde herkes eşit durumda. Ben silahımı belimden çekerken beni vurabilirdin ama başaramadın.

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34
Toplam oynama: 55 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 26 Eylül 2018, 09:40:51 »
Şimdi gördüğüm kadarıyla ikinizde silahlısınız ve Ricardo'a doğru silah tutuyorsun ve Ricardo bir an boşluğunu kolluyup silahına davranabilir bunda sorun görülmüyor bu sebepten kişiyi ck edemezsiniz Fear rp kural ihlalini çiğnemiyor.