CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Ricardo Helguera
Olay Tarihi: Ekran görüntülerinde yer alıyor.
Olay Zamanı: Ekran görüntülerinde yer alıyor.
Oyun için adınız: Barney Dusty
CK etmek isteme sebebiniz : Öncelikle olayı kısaca özet geçeyim. Ekran görüntüsünde yer alan Jamar isimli kişiyi yapıcağım bir rol kapsamında takip ettim. Kişi aracına bir hayat kadını aldı ve evine doğru geçiş sağladı. Yanına da bir arkadaşı geldi ve o da eve giriş sağladı. Buraya kadar hiç bir sorun yok, fakat sorun asıl şimdi başlıyor. Rollerimi yaparak eve tam otomatik bir tüfekle girdim ve kişilere aniden bağırarak ellerini kaldırmalarını söyledim.
Burada dikkat çekiyorum, eve tam otomatik bir taarruz tüfeğiyle giriyorum, kişilere silahımı doğrultuyorum ve bağırarak ikaz veriyorum. Eve girdikten ortalama 5-6 saniye sonra aniden animasyonda duran "Ricardo_Helguera" isimli kişi silahına davranır diyerek bir emote veriyor ve aniden animasyonu bozup silahı çekip bana ateş açmaya başlıyor. Burada kişiye rolsel olarak aktif şekilde silah doğrultmama rağmen, bırakın korku rolü sergilemeyi silahını çekip ateş açıyor. Bununla da yetinmeyerek, beni kovalıyor ve sonunda sistemsel yaralayarak hastahaneye yolluyor. Bunu orada o anki sinirle "Deatmatch" olarak değerlendirsemde daha sonrasında Fear roleplay ihlali yaptığını anladım.
(bkz.emote " [23:04:52] Ricardo Helguera silahına davranır. "
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: