Katılıyorum, gayet mantıklı bir ARGE. Sunucu içerisinde sniper ribon dağılımlarının azaltılması ve gerçekten emek veren, birlik içerisinde en az çavuş (Sergeant) yani süpervizör ve üstü kıdemindeki kişilerin bu tüfeği kullanmasından yanayım, genel olarak departman içerisinde aktif olan kıdemlerden biriside zaten genelde süpervizör kıdemi oluyor. Toplu sıkma durumlarında bile bu kadar fazla (6-7 tane) sniper çekilmesi gerçekten illegal tarafa şans tanınmadığını gösteriyor ek olarak bunun üstünde birde 250 zırh eklenince tamamen şansımız kalmıyor. Sunucu içerisinde legal oluşumlarda zaten daha fazla oyuncu bulunuyor ve bu durumda her türlü legalin %100 kazanacağı zaten ortada. ARGE'yi incelediğimde bazı oyuncuların gereksiz bulduğunu gördüm, gereksiz bulan oyuncuların birliklerine baktığımda genel olarak legal oluşumlarda (PD, SD) olduklarını gördüm, kendilerinin sunucu içerisinde bir kere adam akıllı illegal takıldığını düşünmüyorum. düşüncelerini saçma buldum, kısaca uzun ceza sürelerinin üstüne birde bu şekilde durumlar yüzünden illegale verilen rol imkanının tamamen 0 olduğunu söyleyebilirim, sniper ve 250 zırh kullanımının azaltılmasından yanayım.
melih bunun boyle olmadigini en iyi sen biliyorsun, 250 zirh argesi mizahina beraber guluyorduk. hayir dostum serifteyken sorun yoktu da seriften cikinca mi batmaya basladi? defalarca reddedilmesine ragmen sov icin ayni argeyi acip durmaniz da sadece adami gulduruyor arkadaslar
Polisteyken 250 zırh iyidir diyodum, fikrim yavaş yavaş değişmeye başlıyor 
pd/sdykende eleştiri yapmasını biliyordum, ağır da hafifte olsa, ama maalesef rütbe atlamak isteyen, kendisini üstlerine güzel gözüktürmeye çalışan arkadaslar tabii ki de bu konuyu begenmemısler, kendilerını iki üc hafta illegal olmaya cagırıyorum.