Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Açtığım en mantıklı 2. arge

Başlatan Lurker, 08 Nisan 2023, 21:36:03
Okunma sayısı 4351 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
Ynt: Açtığım en mantıklı 2. arge
« Yanıtla #30 : 09 Nisan 2023, 16:42:06 »
gereksiz ar-ge bence gayet mantıklı oluyo sniper dağılımı. kod-9 echo olmadıkça da sniper kullanılmıyor. attığın tüm sslerde de toplu sıkıyonuz

sasırtmadı
1

Çevrimdışı CnmBenimmm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 20:14
Toplam oynama: 11 gün, 14 saat
Birlik: **** ****sed
Son giriş: 21 Nisan 2023, 18:24
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #31 : 09 Nisan 2023, 17:31:05 »
geçen pd'den sd ye gelen bi arkadaştan duydum. Ben pddeyken d platoon c platoon vardı, d platoon'a herkes giremiyordu girmek zordu. Sadece d platoondakiler 250 çekebiliyordu o da taktiksel devriye çıkınca alabiliyorlardı. Fakat şuan o mantık tamamen kalkmış ve önüne gelen 250 zırh alabiliyor olmuş (swat'ta) aşırı saçma bir şey. Bu durum eski haline getirilmeli. Sniper da gerekli kişilerde var hakedenlere veriliyor. Eğer doğru kullanılmadığını düşünüyorsan sniper kullanana git şikayet aç genelleme yapmana gerek yok.
Neden sniper kullanana şikayet açayım ki? Sniper kullanan adamın bir suçu yok. Ribonu almış ve kullanıyor, açıkçası benim de ribonum olsaydı ben de kullanırdım. Sorun işleyişte, işleyişe uyan adamda değil.
diyorum ki adam işleyişe uygun kullanmamışsa şikayetini açın. Demişsiniz 2 ooc şikayet açtık red yedi ikisi diye. Belki olayın gerisi vardır adam da kanıt atmıştır red olmuştur. Fakat ciddi ciddi tek bir kişi deagle ile sıkarken sniper sıkmışsa ve şikayeti red yemişse, tanıdık yetkilisi vardır ve ben buna bir şey diyemem. Şerif ar-ge'yi gereksiz buldu diye şaşırtmadı falan yazanlar var ben tarafsız yorum yapıyorum. Bizden de anlayış göstermemizi istemişsiniz ama siz de role uymayıp q yada sq çekince bizde de sabır bir süre sonra tükeniyor. Siz adam akıllı rolünüzü yapın hilesiz sıkın sonra gelin canımızı yiyin. Hileyle sıkanlar yüzünden de artık istemsiz bir önyargı oluşuyor bizde de. Toplanıp hileyle düşürcekler algısı oluşuyor bazen.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #32 : 09 Nisan 2023, 17:42:05 »
geçen pd'den sd ye gelen bi arkadaştan duydum. Ben pddeyken d platoon c platoon vardı, d platoon'a herkes giremiyordu girmek zordu. Sadece d platoondakiler 250 çekebiliyordu o da taktiksel devriye çıkınca alabiliyorlardı. Fakat şuan o mantık tamamen kalkmış ve önüne gelen 250 zırh alabiliyor olmuş (swat'ta) aşırı saçma bir şey. Bu durum eski haline getirilmeli. Sniper da gerekli kişilerde var hakedenlere veriliyor. Eğer doğru kullanılmadığını düşünüyorsan sniper kullanana git şikayet aç genelleme yapmana gerek yok.
Neden sniper kullanana şikayet açayım ki? Sniper kullanan adamın bir suçu yok. Ribonu almış ve kullanıyor, açıkçası benim de ribonum olsaydı ben de kullanırdım. Sorun işleyişte, işleyişe uyan adamda değil.
diyorum ki adam işleyişe uygun kullanmamışsa şikayetini açın. Demişsiniz 2 ooc şikayet açtık red yedi ikisi diye. Belki olayın gerisi vardır adam da kanıt atmıştır red olmuştur. Fakat ciddi ciddi tek bir kişi deagle ile sıkarken sniper sıkmışsa ve şikayeti red yemişse, tanıdık yetkilisi vardır ve ben buna bir şey diyemem. Şerif ar-ge'yi gereksiz buldu diye şaşırtmadı falan yazanlar var ben tarafsız yorum yapıyorum. Bizden de anlayış göstermemizi istemişsiniz ama siz de role uymayıp q yada sq çekince bizde de sabır bir süre sonra tükeniyor. Siz adam akıllı rolünüzü yapın hilesiz sıkın sonra gelin canımızı yiyin. Hileyle sıkanlar yüzünden de artık istemsiz bir önyargı oluşuyor bizde de. Toplanıp hileyle düşürcekler algısı oluşuyor bazen.
https://prnt.sc/I8pA2muT0szS
https://prnt.sc/3VKiZxwbzaEw
Al sana olayın birde bizim gözümüzden olan tarafı. Hilenin neden sadece illegaller tarafından kullanıldığı gibi bir algı var? Sana bir tavsiye vereyim. Yan hesabına memurun canına kasttan aranma ekle, yan hesabından bir cctv'nin önünden geç ve sonra evin arkasına veya herhangi bir yere saklan. Polislerin-şeriflerin seni eliyle koymuş gibi bulacağını göreceksin.

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #33 : 09 Nisan 2023, 18:40:35 »
gereksiz ar-ge bence gayet mantıklı oluyo sniper dağılımı. kod-9 echo olmadıkça da sniper kullanılmıyor. attığın tüm sslerde de toplu sıkıyonuz
Deputy Sheriff lerin sniper ribonu alma özelliği yaklaşık 1 sene önce gelmişti ve hâla sadece SD'de geçerli olmak üzere devamlılığını sürdürüyor. Açıkcası bu bana göre çok saçma bir şey çünkü bir deputy de sniper olması çok mantıksız. Bulunduğu divizyona bağlı olarak Sniper kullanım kararı minimum Eğitmen seviyesine getirtilmeli ve kullanılmaması gereken yerde el konulup uzun bir süre boyuncada geri verilmemeli. Lurker'in attığı ss lerde helikopter vuruşları dışında diğer vuruşlar realistik açıdan mantıksız olduğunu düşünüyorum. Açıkcası hareket eden bir araçta, üstüne üstlük şehir ortasında sniper ile adamın dibine girip vurmak daha da farklı bir seviye. Bu arge reddedilecek, bunu biliyorum fakat bunları söylemek istedim sadece.

Çevrimdışı Lurker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2023, 13:32
Toplam oynama: 95 gün, 12 saat
Son giriş: 10 Eylül 2023, 21:58
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
« Yanıtla #34 : 09 Nisan 2023, 21:56:17 »
Katılıyorum, gayet mantıklı bir ARGE. Sunucu içerisinde sniper ribon dağılımlarının azaltılması ve gerçekten emek veren, birlik içerisinde en az çavuş (Sergeant) yani süpervizör ve üstü kıdemindeki kişilerin bu tüfeği kullanmasından yanayım, genel olarak departman içerisinde aktif olan kıdemlerden biriside zaten genelde süpervizör kıdemi oluyor. Toplu sıkma durumlarında bile bu kadar fazla (6-7 tane) sniper çekilmesi gerçekten illegal tarafa şans tanınmadığını gösteriyor ek olarak bunun üstünde birde 250 zırh eklenince tamamen şansımız kalmıyor. Sunucu içerisinde legal oluşumlarda zaten daha fazla oyuncu bulunuyor ve bu durumda her türlü legalin %100 kazanacağı zaten ortada. ARGE'yi incelediğimde bazı oyuncuların gereksiz bulduğunu gördüm, gereksiz bulan oyuncuların birliklerine baktığımda genel olarak legal oluşumlarda (PD, SD) olduklarını gördüm, kendilerinin sunucu içerisinde bir kere adam akıllı illegal takıldığını düşünmüyorum. düşüncelerini saçma buldum, kısaca uzun ceza sürelerinin üstüne birde bu şekilde durumlar yüzünden illegale verilen rol imkanının tamamen 0 olduğunu söyleyebilirim, sniper ve 250 zırh kullanımının azaltılmasından yanayım.
melih bunun boyle olmadigini en iyi sen biliyorsun, 250 zirh argesi mizahina beraber guluyorduk. hayir dostum serifteyken sorun yoktu da seriften cikinca mi batmaya basladi? defalarca reddedilmesine ragmen sov icin ayni argeyi acip durmaniz da sadece adami gulduruyor arkadaslar

Polisteyken 250 zırh iyidir diyodum, fikrim yavaş yavaş değişmeye başlıyor  :D

pd/sdykende eleştiri yapmasını biliyordum, ağır da hafifte olsa, ama maalesef rütbe atlamak isteyen, kendisini üstlerine güzel gözüktürmeye çalışan arkadaslar tabii ki de bu konuyu begenmemısler, kendilerını iki üc hafta illegal olmaya cagırıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:46
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Ekim 2023, 19:23
Toplam oynama: 52 gün, 17 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:38
Toplam oynama: 4 gün, 20 saat
« Yanıtla #35 : 09 Nisan 2023, 22:06:29 »
Katılıyorum, gayet mantıklı bir ARGE. Sunucu içerisinde sniper ribon dağılımlarının azaltılması ve gerçekten emek veren, birlik içerisinde en az çavuş (Sergeant) yani süpervizör ve üstü kıdemindeki kişilerin bu tüfeği kullanmasından yanayım, genel olarak departman içerisinde aktif olan kıdemlerden biriside zaten genelde süpervizör kıdemi oluyor. Toplu sıkma durumlarında bile bu kadar fazla (6-7 tane) sniper çekilmesi gerçekten illegal tarafa şans tanınmadığını gösteriyor ek olarak bunun üstünde birde 250 zırh eklenince tamamen şansımız kalmıyor. Sunucu içerisinde legal oluşumlarda zaten daha fazla oyuncu bulunuyor ve bu durumda her türlü legalin %100 kazanacağı zaten ortada. ARGE'yi incelediğimde bazı oyuncuların gereksiz bulduğunu gördüm, gereksiz bulan oyuncuların birliklerine baktığımda genel olarak legal oluşumlarda (PD, SD) olduklarını gördüm, kendilerinin sunucu içerisinde bir kere adam akıllı illegal takıldığını düşünmüyorum. düşüncelerini saçma buldum, kısaca uzun ceza sürelerinin üstüne birde bu şekilde durumlar yüzünden illegale verilen rol imkanının tamamen 0 olduğunu söyleyebilirim, sniper ve 250 zırh kullanımının azaltılmasından yanayım.
melih bunun boyle olmadigini en iyi sen biliyorsun, 250 zirh argesi mizahina beraber guluyorduk. hayir dostum serifteyken sorun yoktu da seriften cikinca mi batmaya basladi? defalarca reddedilmesine ragmen sov icin ayni argeyi acip durmaniz da sadece adami gulduruyor arkadaslar

pd/sdykende eleştiri yapmasını biliyordum, ağır da hafifte olsa, ama maalesef rütbe atlamak isteyen, kendisini üstlerine güzel gözüktürmeye çalışan arkadaslar tabii ki de bu konuyu begenmemısler, kendilerını iki üc hafta illegal olmaya cagırıyorum.
kanki 1 haftadir illegalim iki hafta sonra buraya gelip objektif bı rapoe sunucam

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:46
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Ekim 2023, 19:23
Toplam oynama: 52 gün, 17 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:38
Toplam oynama: 4 gün, 20 saat
« Yanıtla #36 : 09 Nisan 2023, 22:06:56 »
gerci o zamana reddedilip kilitlenir bu, neyse ben sana ulastiririm

Çevrimdışı Lurker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 09 Nisan 2023, 22:32:50 »

kanki 1 haftadir illegalim iki hafta sonra buraya gelip objektif bı rapoe sunucam
beklıyorum kıng, ıstersen pdye rol paslarsan bıze katılabılırsın, kaliteli rol paslıyoruz ama herhalde rolümüzü begenmeyip snıp atıyorlar bende tam olarak anlamıs degilim henuz.
1

Çevrimdışı qwerty3131

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Şubat 2024, 14:55
Toplam oynama: 69 gün, 13 saat
Son giriş: 17 Eylül 2023, 13:52
Toplam oynama: 2 gün, 20 saat
« Yanıtla #38 : 09 Nisan 2023, 23:08:36 »
Yine açtığın mantıksız bi arge sd bulunduysan falan demicem direk mantık yürüt diyecem sence snip gibi guclu bi silahi deputy verirler mi durduk yere? Onun icin belirli biseylerden geciliyo ve her durumda kullanilmiyo bence senin gibi dm cilere ak m4 vermemeliler

https://cdn.discordapp.com/attachments/1084911942646382692/1090653310631018536/image.png
Umarım daha fazla konuşmazsın, seni tanımıyordum. İki tane bug talebine baktım diye şikayet açmıştın ve helperdan atılmıştım, arkadaşım sana şikayet açtı *sa* talebine *as* yazdın diye sende atıldın herhalde oradan kin geliyor ki seni tanımamama rağmen sallıyorsun :D Bu ssle umarım daha fazla bu argeye olmayan bilginle yazı yazmazsın

la ben ne alaka onu anlamadim.

Çevrimdışı Lurker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 10 Nisan 2023, 00:16:50 »
Yine açtığın mantıksız bi arge sd bulunduysan falan demicem direk mantık yürüt diyecem sence snip gibi guclu bi silahi deputy verirler mi durduk yere? Onun icin belirli biseylerden geciliyo ve her durumda kullanilmiyo bence senin gibi dm cilere ak m4 vermemeliler

https://cdn.discordapp.com/attachments/1084911942646382692/1090653310631018536/image.png
Umarım daha fazla konuşmazsın, seni tanımıyordum. İki tane bug talebine baktım diye şikayet açmıştın ve helperdan atılmıştım, arkadaşım sana şikayet açtı *sa* talebine *as* yazdın diye sende atıldın herhalde oradan kin geliyor ki seni tanımamama rağmen sallıyorsun :D Bu ssle umarım daha fazla bu argeye olmayan bilginle yazı yazmazsın

la ben ne alaka onu anlamadim.
deputy olmana ragmen snip alman.