Probation sürecine girdiğimde ilk başta NC atıp baştan karakteri şekillendirmeyi düşünüyorum, probation süreci 20-30 gün arası olduğu için o süreç boyunca karakteri çocuk yapmayı düşünürüm, çocuk karakterle devletle veya sokakta gezen insanlarla role girerim. Rol sonucunda evlat edinilmeye çalışırım, kendime bir aile ararım, bu süreçte çocuk olarak takılırım ve zaten "silah alma verme, para alma veya verme, araç sürme" gibi eylemler yapılmıyor, çocuk bir karakter zaten bunları yapamaz badkid olur. Ben bu süreci atlattıktan sonra karakterimin yaşını büyültüp sıradan rollere başlamayı düşünüyorum, sıradan rollerden kastım bir çevre edinmek ve o çevreyle dolaşmak. Yeri geldiğinde il-legal, yeri geldiğinde legal takılmak. Sicil yapmaya veya il-legal takılmak pek hedefim değil, hedefim LSSA başvurularının açılması, başvurmak ve kendimi sheriff olarak kanıtlamaya çalışmak olacaktır. Bu süreçte kendi rollerime çeki düzen vericem, sıkıntılı çevreden kurtulacağım ve kendimi sheriff departmanına adamayı düşünüyorum, yükselmek ve tanınmış bir kişi olmak tek hedefim olacaktır. Çavuş kıdemine kadar şansımı deniceğim, denemelerimde başarısız olursam sheriff departmanından ayrılacağım ve NC atacağım, nc attıktan sonra onaylı birliklere katılmaya çalışıcam. Kendimi onlara IC olarak kanıtlamaya çalışıcam, ilk önce dost olarak yaklaşıp işlerine yaramaya çalışacağım sonrasında zaten kendileri beni birliklerine almak ister diye düşünüyorum, birliklerine aldıklarında ise il-legal yaşantım başlayacak. İl-legal hayattan sıkılırsam, tekrar sd dönmek isterdim NC atarım, nc attıktan sonra Yöntem B ile tekrar dönerim, kısacası eğlenmek istiyorum. Eğleneceğim ve eskiden yaptığım saçma şeyleri arkamda bırakacağım, hayatımda artık yeri yok o çocukca hilelerin ve anlamsız şeylerin.