Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Süreli ban

Başlatan Raca, 06 Mart 2023, 22:18:40
Okunma sayısı 811 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Haziran 2023, 15:22
Toplam oynama: 113 gün, 15 saat
Birlik: ******* **ime
Son giriş: 23 Şubat 2023, 19:56
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Süreli ban
« : 06 Mart 2023, 22:18:40 »
Hile kullandığım için pişmanım drive-by attırdığım arkadaşımda hile yoktu kaçarak full pd sıkıyorduk eğlencesine araç bozulduğu için ani bir düşüncesizlikle fix attım banımı açarsanız sevinirim açmazsanızda süreliye çevirilirse memnun olurum  gerçekten ani bir heyecanla yaşanan bir şeydi pişmanım probation'a sokarsanız veya  süreliye çevirirseniz sevinirim iyi forumlar

Seviye: 26
Yasak No: 23082
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/1050799989586153475/1079344194272903249/samp_26_02_2023_12_43_58.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: car fixing
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Dimitri_Valentinov
Anastasia_Valentinov

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Süreli ban
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2023, 22:58:46 »
Hile kapsamlı Probation için yapmanız gerekenler;
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı Raca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2023, 02:36:17 »
Anlık bir gaza gelerek sadece arabamı ve arkadaşımı alıp PD'den kaçmaya başladık,pdler fazlalaşınca ve kovalamacada sarınca anlık bir heyecanla ard arda aracıma fix bastım,onun harici kötü amaçla bir hile kullanmadım düşünmüyorumda,gerçekten pişmanım probation sürecine sokulursam çok mutlu olurum.

Probation sürecinde aktif olarak Fivem oynadığım için çok fazla girebileceğimi zannetmiyorum fakat girersem ise daha çok kadın karakterimde roller yapmayı düşünüyorum,aklımda herhangi bir plan yok karakterin girdiği rollere göre rollerim şekillenecektir diye düşünüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2023, 13:25:13 »
Rol planınızı detaylandırın, rol planınızı detaylıca yazmanız gerekiyor.

Çevrimdışı Raca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2023, 16:23:29 »
Probation sürecim boyunca 54 street'de bulunan zenci mahallesinde takılmayı düşünüyorum, onlarla banlanmadan önce bir rol planım vardı. Beni torbacı olarak kullanıyorlardı, onlarla rollerimi sürdürmeyi ve aralarına kabul olmayı deneyeceğim. Probation'da olduğum için "silah,uyuşturucu" gibi şeyler alıp/veremediğim için sadece konuşmaları ben yaparım. Yanıma bir torbacı alıp insanlarla role girmeyi ve sosyalrp'yi geliştirmeyi düşünüyorum. Onun dışında araba süremediğimizi öğrendim, araba süremediğimiz için genel olarak taksi ile takılcam gibi gözüküyor. Taksici rolü yapan insanlarla arkadaşlık kurmayı, onlardan birisini kendime tahsis etmeye çalışıcam. Telefondan arkadaşımı arar gibi bir taksici aricam ve gelicek, para konusunda elbet halledilir. Genel olarak bir çeteye mesup olucam ve onlara kendimi kanıtlamaya çalışıcam, bana verdikleri görevleri yapmaya çalışıcam.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2023, 22:43:43 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı Raca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2023, 18:48:45 »
Üstte yazdıklarımın hiç birini yapamazsam eğer NC atıp SD başvuruları açıldığında SD'ye başvuracağım eğer alınırsam günde en az 7-8 saat civarı aktif olup şerif rolleri yapacağım her zaman yapmak istediğim roller arasında zaten bu vardı genelde geceleri oynarım onun dışında şirket açıp ordan da para kazanmak istiyorum belli bir miktar yatırım yaparak kumar oynayıp ilk başta 3 milyon gibi bir rakam yapabilrsem direk şirkete yatıracağım burdan kazanacağım parayla kendime Downtown Apartmanından ev almayı düşünüyorum.Şerife girebilirsem dedektif gibi gezmek istiyorum, sivil hayatımda dolaşıp suçluları şaşırtmak ters köşe yapmak çok iyi bir olay.Umarım yeterlidir aklıma farklı roller gelmiyor bunların dışında.

Çevrimdışı #Féroniâ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Ağustos 2023, 14:26
Toplam oynama: 267 gün, 17 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 15:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Son giriş: 07 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2023, 13:58:57 »
Rol planını detaylandırın. Probation sürecinde para alamaz veremezsiniz ve araç kullanamazsınız. Buna göre yazınızı yazınız.

Çevrimdışı Raca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2023, 07:43:44 »
Probation sürecine girdiğimde ilk başta NC atıp baştan karakteri şekillendirmeyi düşünüyorum, probation süreci 20-30 gün arası olduğu için o süreç boyunca karakteri çocuk yapmayı düşünürüm, çocuk karakterle devletle veya sokakta gezen insanlarla role girerim. Rol sonucunda evlat edinilmeye çalışırım, kendime bir aile ararım, bu süreçte çocuk olarak takılırım ve zaten "silah alma verme, para alma veya verme, araç sürme" gibi eylemler yapılmıyor, çocuk bir karakter zaten bunları yapamaz badkid olur. Ben bu süreci atlattıktan sonra karakterimin yaşını büyültüp sıradan rollere başlamayı düşünüyorum, sıradan rollerden kastım bir çevre edinmek ve o çevreyle dolaşmak. Yeri geldiğinde il-legal, yeri geldiğinde legal takılmak. Sicil yapmaya veya il-legal takılmak pek hedefim değil, hedefim LSSA başvurularının açılması, başvurmak ve kendimi sheriff olarak kanıtlamaya çalışmak olacaktır. Bu süreçte kendi rollerime çeki düzen vericem, sıkıntılı çevreden kurtulacağım ve kendimi sheriff departmanına adamayı düşünüyorum, yükselmek ve tanınmış bir kişi olmak tek hedefim olacaktır. Çavuş kıdemine kadar şansımı deniceğim, denemelerimde başarısız olursam sheriff departmanından ayrılacağım ve NC atacağım, nc attıktan sonra onaylı birliklere katılmaya çalışıcam. Kendimi onlara IC olarak kanıtlamaya çalışıcam, ilk önce dost olarak yaklaşıp işlerine yaramaya çalışacağım sonrasında zaten kendileri beni birliklerine almak ister diye düşünüyorum, birliklerine aldıklarında ise il-legal yaşantım başlayacak. İl-legal hayattan sıkılırsam, tekrar sd dönmek isterdim NC atarım, nc attıktan sonra Yöntem B ile tekrar dönerim, kısacası eğlenmek istiyorum. Eğleneceğim ve eskiden yaptığım saçma şeyleri arkamda bırakacağım, hayatımda artık yeri yok o çocukca hilelerin ve anlamsız şeylerin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2023, 01:38:13 »
Probation sürecinizde yapacağınız rol detaysız, detaylandırın.