Selamlar, profilimden de görüldüğü üzere ELS6 birliğindeyim. Birliğimin adına değil de kendi adıma konuşmam gerekirse ben polislere bana sıkmadığı sürece sıkmam, üzerimde silah varsa bile teslim olur jailimi yatarım. Bunu benimle rol yapan bütün LSPD veya LSSD birimlerine sorabilirsiniz. Şimdi şöyle durumu özetleyeyim, mahallede her gün günde 5 öğün dm yiyoruz afiyet olsun. Birliğimdeki adama vurdukları için otomatik olarak benim de sıkma imkanım doğuyor ki sıkıyorum. Sonrasında bize sıkılırken gelmeyen birimler, biz sıktığımız anda sanki vahiy inmiş gibi bir şekilde kulağımın arkasında beliriyor ve ona sıkmamama rağmen beni tarıyorlar. Elimdeki silah M4 veya Deagle olsun. Benim aimim iyi olsa bile, tüm vuruşları kafa atsam bile 250 zırhlı birisine karşı hiçbir imkanım yok. Böyle de oldu, mahalleyi polisler bastı, 4 kişi bir kişiye sıktık ve düşmedi. Rol sonrası discordda videoları izlerken sitem ettim ve lspddeki arkadaşa baya bir saydırdım ölmüyor diye. Odadan bir arkadaşım xxxx kişisi mi abi o dedi, evet kardeşim o dedim hile mi yoksa vesaire dedim ve dediği abi ona sıkmasaydınız keşke 250 zırh kullanıyor, alamazsınız zaten dedi. Zaten sunucudaki laglar veya optimizasyon sorunları olsun 10 mermi atıyorsanız 6-7 tanesi işliyor bir de bu tarz olaylar insanın canını sıkıyor. Sunucuda DM olduğunun, polislere fazladan zırh gerektiğinin ben de farkındayım. 9 senedir roleplay oyunları oynuyorum ve neyin ne olduğunu emin olun bayağı bir biliyorum. Fakat şu 250 zırh muhabbeti kişisel izinden ziyade rolden role kullanılsa daha mantıklı olur. DM ekibine karşı çıkarsın eyvallah, biz de her gün dm yiyip rk oluyoruz. Büyük soygun rolü, baskın rolü olur gene eyvallah. Fakat yani o anlattığım rolde rastgele gelen ekipte bile 250 zırh olması insanı biraz şüphelendiriyor. PD ekiplerinin hiçbir kaybı yok, silahlar bedava zırhlar bedava düştüğünde de hiçbir kaybı yok ve ne sizin ne de bizim düştüğümüzde karakterinin itibarı zedelenmiyor. Bu hırs ve kin neden onu anlamış değilim. Umarım bu anlattıklarım biraz da olsun katkı sağlar. Destekliyorum.