Güzel dostlarım :'D bazı konularda beni anlamadınız sanırsam. Benim kasıtım zaten ROLCÜLER İÇİN 250 ZIRH SAÇMA ancak bir interior dmcisi veya hile açmış birisi pek dayanmıyor. Gerek sniper gerek jail veya gerek yeterli sayıdaki adam ile kişi etkisiz hale geliyor. Bunu gördük hile olduğu zaman frekanstaki admin veya OG falan bir admine ulaşıp banlatıyor. Burada çoğu kişi legal rol yapmıştır, eskiden neden 250 zırh yoktu? Çünkü serbest interior yoktu. 250 Zırh tamamen serbest interiorda dmleri bastırmak üzerine geldi. Ancak iki tarafta bu 250 zırh gibi OP farklılığı devriyelerde ortada bir şey yokken kullanmaya başladı. Ben buna karşıyım
@JeodoR 'un bana dcde "Zamanında çavuşken neden söylemedin tabi o zaman tuzun kuruydu" lafına karşılık bir şey yazmıştım ve yazdığımı yine buraya yazıyorum.
"Ben bu 250 Zırhı ortada olay yokken kullananların olduğunu zamanında çavuş toplantısında Libertas ve İlcare arkadaşlara söyledim. " Benim şimdi illegal olmam veya olmam mühüm değil asıl konu objektif olup rol yapanlara saygı göstermektir. Benim legal roller yaptığım illegal rol yapan birliklere karşı olan hem IC ve OOC tavrım belliydi ve buna en güzel örnek vereceğim kişiler
@JeodoR @Sensei1 yeterli olacaktır iki farklı MC birliğine karşı objektifliğim ortada. Ve ben bu objektifliği şuan SD VE PD yönetiminden bekliyordum.