Boşuna video atmakla uğraşamicam ama LAPD ve Amerika genel polislerinin videolarına ulaşabilirsin ve biraz araştırabilirsin. En büyük yaptırımlara sahiptirler, polise ateş açan birisini terörist olarak işaretler ve sonrasında öldürme hakkına sahiptirler tabi bu ağır ateş altındakilerden ibaret. Bunun dışında müebbet olayları çok fazla dönüyor, ama haklısınız sizin korkmanıza gerek yok çünkü sunucuda bunların hiç birine önem verilmiyor. Siz DM'e devam edin. Eğer gerçekçi olmak gerekseydi şuan '55 durumunda ilk durduğunuzda araban inmeye kalktığınızda bile etrafınızdaki polislerin siz inene kadar size silahları doğrulttuğunu görebilmeniz gerekirdi. Bir sonraki adımda kurşunla biterdi ama şuanda bu gerçekçiliği sağlasak herkes "yaaa ben indim sadece yaaa" "bu polisler ******" falan diyip sövmeye başlardınız OOC'den. Ama gerçekte olan olay bu, Amerikan polisi vatandaşı korumakla görevli evet ama kendi güvenlikleri riske atıldığı taktirde bu riski ortaya çıkartana anında ağır müdahelede bulunuyorlar ki bu genellikle saldırganın ölmesiyle sonuçlanıyor. Amerikan halkının PD'ye karşı tutumu da bu yüzden. En ufak bir riske girdiğini polis hissettiği anda hemen saldırıya geçiyor.
Dipnot: Bu yüzdende diyorum ki, şu illegal rollerinizi biraz daha gerçekçi ve kafa kullanarak yapmanız gerçek "role play" olayına sizi sürükler. Şuanda yapılan çoğu illegal rollerde "AK47 verin adam tarıyak, polis vurak işte mafya budur dostum, çete budur" bu kafadan çıkmanız gerek. Çetelerin genel amacı kendi sokağını-hoodunu-thurfunu korumaktır ve burada rahatça "uyuşturucu" yada "silah" satmaktır. Eğer polis o kendi bölgesine müdahele edecek olursa da savunmaya geçerek kendi bölgesinde polisle çatışıp onları o bölgeden dışlar ve karşı gelir. Bunlar bir-kaç kere yapıldığında da artık mahallenize giren LINCOLN yada ADAM birimi göremezsiniz ama bu durumda da SWAT baskınlarına ve GND birimlerinin sürekli sizi gözlemesine alışmanız gerekecek.