Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucudaki başlıca sorunlar. (bknz: PD-SD, illegaller, vdsler)

Başlatan gülüşler sahte, 29 Ocak 2023, 15:39:13
Okunma sayısı 3978 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Apollo Nolan Lv.20
Köken: Alman
Son giriş: 01 Nisan 2024, 11:56
Toplam oynama: 78 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Aaron Wies Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Kasım 2023, 13:02
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 27 Temmuz 2023, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 21:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Sunucudaki başlıca sorunlar. (bknz: PD-SD, illegaller, vdsler)
« Yanıtla #30 : 30 Ocak 2023, 12:34:34 »
Sonuna kadar destekliyorum ama sonucunda ne olacak bu argeyi kapatacaklar çünkü bu dediklerin olursa heranın ekmeğine taş koymuş oluruz.

Çevrimdışı Vilgefortz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ocak 2023, 22:07
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
« Yanıtla #31 : 30 Ocak 2023, 12:37:10 »
Her kuşu s*ktik leylek kaldı
LSPD, bir sunucuyu temsil eden birliklerden biridir. LSPD'de bulunan bir oyuncunun yazılan ar&ge konusuna böyle laubali bir üslupla yazı yazması gerçekten birlik yöneticileri için utanç verici.
+1 Bu arada. Ne yapacaksın işte, göklerden gelen bir karaaaaar vardır.
LSPD'de rol yapan birisi OOC'de polis değil arkadaşlar bu kadar duyarcı olmayın. Laubalilik yok kimseye hakaret yok. Genel olarak herkesin kullandığı bir sözü söyledim. Bu kadar.
Duyarcı olmak? Adam akıllı paragraflarca yazdığım arge konuma böyle çocukça bir şeyi yazmandan daha laubali bir şey olamaz. Gerçi polis rolü yaptığım zamanlarda seni hatırlıyorum, o zamanlarda da çocuk gibi davranıyordun. Aradan geçen sürede hiç değişmemiş olman ne acı.
İstersen 20 paragraf yaz bu benim umrumda olmaz, senin sorunun. AR-GE'ne olan cevabım bu. Buraya oyun oynayıp eğlenmek için geliyorum. Ciddi bir polislik yapmak için değil. Davranışlarım da ona göre olacaktır. Bu oyunu ciddiye almak asosyallikten ve silik bir tip olmaktan ibarettir ki bazıları şu an belli etti.

Çevrimdışı Gnoxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 19:59
Toplam oynama: 165 gün, 15 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 20:17
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #32 : 30 Ocak 2023, 12:56:58 »
Bir işin içine girmeden o işle alakalı yorum yapmamalısın. Polislerin kaç kişiyle savaştığını biliyor musun her gün? Azalmamıx değil çoğalmamız lazım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #33 : 30 Ocak 2023, 13:01:56 »
Spoiler:
LSPD, bir sunucuyu temsil eden birliklerden biridir. LSPD'de bulunan bir oyuncunun yazılan ar&ge konusuna böyle laubali bir üslupla yazı yazması gerçekten birlik yöneticileri için utanç verici.
LSPD'de rol yapan birisi OOC'de polis değil arkadaşlar bu kadar duyarcı olmayın. Laubalilik yok kimseye hakaret yok. Genel olarak herkesin kullandığı bir sözü söyledim. Bu kadar.
Duyarcı olmak? Adam akıllı paragraflarca yazdığım arge konuma böyle çocukça bir şeyi yazmandan daha laubali bir şey olamaz. Gerçi polis rolü yaptığım zamanlarda seni hatırlıyorum, o zamanlarda da çocuk gibi davranıyordun. Aradan geçen sürede hiç değişmemiş olman ne acı.
İstersen 20 paragraf yaz bu benim umrumda olmaz, senin sorunun. AR-GE'ne olan cevabım bu. Buraya oyun oynayıp eğlenmek için geliyorum. Ciddi bir polislik yapmak için değil. Davranışlarım da ona göre olacaktır. Bu oyunu ciddiye almak asosyallikten ve silik bir tip olmaktan ibarettir ki bazıları şu an belli etti.
Çok güzel şeyler açığa çıkartırdım ama konuyu kişiselleştirmek istemiyorum. Daha fazla konuya yorum yapma lütfen.

Bir işin içine girmeden o işle alakalı yorum yapmamalısın. Polislerin kaç kişiyle savaştığını biliyor musun her gün? Azalmamıx değil çoğalmamız lazım.
Çok uzun süre polis rolü yaptım arkadaşım. Emin ol işin içindeyim. Polis sayısı arttıkça illegal sayısı azalır. İllegal sayısı azaldıkça polisler yapacak bir şey bulamaz. Polis ve Şerif Departmanı toplam 300 kişi olduğunda hangi illegallerle rol yapmayı planlıyorsun? Polis rolünden zevk alman için illegal rol yapan insanların olması gerek. İllegal rol yapan insanların olması için polis rolü yapanların azalması veyahut yetki bakımından düşürülmesi gerek. Böyle devam ederse polisler sadece devriye atacak ve ts3'te birbirleriyle konuşmaktan başka bir şey yapamayacak.

Çevrimdışı Vilgefortz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ocak 2023, 22:07
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
« Yanıtla #34 : 30 Ocak 2023, 13:58:18 »
Spoiler:
Çok güzel şeyler açığa çıkartırdım ama konuyu kişiselleştirmek istemiyorum. Daha fazla konuya yorum yapma lütfen.

Çok uzun süre polis rolü yaptım arkadaşım. Emin ol işin içindeyim. Polis sayısı arttıkça illegal sayısı azalır. İllegal sayısı azaldıkça polisler yapacak bir şey bulamaz. Polis ve Şerif Departmanı toplam 300 kişi olduğunda hangi illegallerle rol yapmayı planlıyorsun? Polis rolünden zevk alman için illegal rol yapan insanların olması gerek. İllegal rol yapan insanların olması için polis rolü yapanların azalması veyahut yetki bakımından düşürülmesi gerek. Böyle devam ederse polisler sadece devriye atacak ve ts3'te birbirleriyle konuşmaktan başka bir şey yapamayacak.
Bir de kişiselleştir :D? AR-GE'ne destek vermedim diye bu kadar üzüleceğini bilseydim hiç yorum yapmazdım. Ne o? 12 yaşında mısın? Açığa çıkartırdım falan açık bir şeyimiz varsa bana özelden ulaş da kapatalım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #35 : 30 Ocak 2023, 14:07:09 »
https://prnt.sc/p33BDfvGxs0L
Laf söylememin sebebi bu yorumundu. Neden hâlâ ilgi çekmeye çalışıyorsun ki? Konudan ayrıl, sayfayı her yenilememde konuyu izlediğini görüyorum :smiley:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #36 : 30 Ocak 2023, 14:37:14 »
Spoiler:
şimdi buraya kimsenin okumayacağını bile bile çok uzun bir mesaj yazacağım, sadece bu illegal birlik konusuna değinmek istiyorum. bir süre önce ELS6 adında @plaka:16 'nın factionuna girdim. ben girdiğimde birlik 40 sayfa falandı ve beraber 80 sayfaya getirdik. daha fazla da olabilir bilmiyorum fakat bu değil konumuz. hood almaya çalıştığımız mahalle şehre uzakta değil ve basbaya açık bir mahalle. ben geldiğimden beri her allahın günü dm yiyor, trollerle uğraşıyoruz. yediğimiz rk ve ic jailin haddi hesabı yok. şimdi konuya gelelim. lspd tavırlarını desteklemiyorum fakat önce şuna değinmek istiyorum. yürüyüş rolüne çıkıyoruz ve gören herkes trollüyor, önce karşı tarafı değil kendimizi gözden geçirmeliyiz. onun dışında mahallede dm yiyoruz, biz silah çektiğimiz anda sanki bir yerimizde kamera varmış gibi bizi bulan polislerden tık yok, dmciler düşüyor, q atıyor. biz yerdeyiz ne hikmetse o zaman geliyor bizi götürüyor. bu zamana kadar hep böyle oldu kimse gelip demesin şans işi diye. kimse sal*k değil. onu geçtim, şimdi diyeceksiniz ki dm yiyorsan şikayet aç kardeşim, değil mi? tamam açalım, buyurun;

bunlar son zamanlarda açtığım şikayetler ve troller ve dmciler hiçbir zaman bitmiyor. ts3e gidiyoruz yetkilinin rütbesi ne olursa olsun dediği şey şu şikayet aç, ticket aç. jail yer... sence bu adam jailden uslanır mı? adamların elinde yüzlerce hesap var, vdsye atıyor level kasıyor gelip bizi vuruyor. benim bir günde eğlenmem gerekirken bu oyunda ben dm yiyince bütün hevesim kaçıyor. illegal birliklerle ilgilenmezseniz birbirinizle departman içinde rol yaparsınız benden söylemesi. önerdiğimiz çözüm şu, çoğu yetkililer legal birliklerde onu biliyoruz, önerdiğimiz çözüm şuydu ki yapılmadı; bize bir og verilsin, bizimle rol yapsın sadece 1 gün ve ben bunu iddaa etmiyorum, kesinlikle söylüyorum ki o adam sinir krizi geçirir. sunucunun bel kemiği illegaldir, bunu unutarak çok yanlış seçimlerde bulunuyorsunuz. :)
Size bir og verilmesini destekliyorum. Öyle böyle rol yapan ve aktifliği olan tek birliksiniz ve trollerin size dadandığını görüyorum hep, sunucuyu ayakta  tutmaları için sizi yıldırmamaları gerekiyor bence, diğer birlikler rol ss alıp 10 saniye sonra afk'a çıkıyorlar.

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #37 : 30 Ocak 2023, 14:59:00 »

Max SD'ê rolü
Şerif abilerim hard mafya rolü yapıyor yine

Çevrimdışı Dodge

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:29
Toplam oynama: 30 gün, 15 saat
Kane Wills Lv.15
Son giriş: 10 Haziran 2023, 12:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #38 : 30 Ocak 2023, 15:26:06 »
Sonuna kadar destekliyorum

Çevrimdışı Lines

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alfie Dawson Lv.20
Son giriş: 11 Mayıs 2024, 14:58
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Eylül 2024, 20:01
Toplam oynama: 76 gün, 9 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 17:31
Toplam oynama: 2 gün, 0 saat
Son giriş: 23 Eylül 2023, 01:27
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Son giriş: 13 Nisan 2024, 22:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
« Yanıtla #39 : 30 Ocak 2023, 16:36:04 »
zattiri zort zort