Merhaba, bildiğiniz üzere sunucuda mekanik mesleği mevcut. Kısaca şöyle işliyor. 100 bin dolar karşılığında mesleğe girebiliyorsunuz, araçların kilidini kırabiliyorsunuz (kilitliyse) ardından içine binerek düzkontak atarak aracı çalmaya çalışıyorsunuz. Fakat küçük bir pürüz mevcut. Eğer aracın güvenlik seviyesi 5 (son seviye) ise aracı düzkontaklamak, kilidini kırmak ve hurdaya çıkartmak için GOLD VIP gerekiyor. Bu durumda ise GOLD VIP'e sahip olmayan oyunculara bu meslek adeta haram oluyor. Çünkü aracı hiçbir şekilde hurdaya çıkaramıyorlar, bununla beraber şehirdeki güvenlik seviyesi az olan araçların sayısı düşük, hatta hiç yok. Bunun RP açısından pek gerçekçi yanı yok, para verip yapacaksın işin özü. Bunun için bir çözümüm var; Bu GOLD VIP'ın açabileceği olasılıklar kalksın. (sadece kilitler, düzkontak, hurdaya çıkartmak) Diğer getiriler kalabilir, yönetim bu sefer GOLD VIP'ın kalitesini düşürür. Fakat benim önerdiğim sistemde şöyle bir şey olacak. Mekaniğe bir sistem gelecek. Atıyorum 1. seviye mekanik (acemi) Araçların kilit seviyesi 5 olsa bile, daha uzun sürede düzkontak atacak, kilit kıracak. 2. seviye mekanik (acemi-kalfa) Araçların kilit seviyesi 5 olsa bile, daha seviye 1'e göre daha az süre olacak, kilit kıracak. Bu seviyeler bu şekilde arttırılabilir. Bana kalırsa (göreceli) bu sistemde mekanik mesleğini tüm oyuncular değil de, GOLD VIP oyuncular kullanabiliyor. Ben ve benim gibi mazlum oyuncuların ise 100 bin dolar değerindeki parası heba oluyor. Fikir ve görüşlerinize açığım, iyi forumlar.