Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. İllegal birlik yöneticisi olarak yaşadığım ve gördüğüm şeyleri şöyle özetlemek isterim.
İlk olarak şu anda aktif olan çoğu il-legal birlik bölgesini aktif tutmak istiyor. Bunun yapılamama sebebi "OOC olarak sınav haftasını saymıyorum." insanların başkalarının zevklerini bozarak eğlendiklerini sanması. Kendi bölgemi aktif tutmaya çalışıyorum. Bir kaç insan gelip CR atıyor, brawl başlattırıp ateş edip düşmanlık almaya çalışıyor. Oysa ki bizim oradaki amacımız tamamen rol çıkartmak, adam çatışmak için bize bulaşıyor. Önceden de yok muydu bunlar? Tabii ki vardı fakat bu kadar fazla değildi. Bir kaç kişi dışında kimse yapmazdı, artık rol yapmayan herkesin hedefi olmuş halde.
Polis konusuna gelecek olursak, belirli bir rütbeye gelmiş kişiler "Herkesten bahsetmiyorum, lütfen üstünüze alınmayın." bana kimse dokunamaz, kimse beni sorgulayamaz diyerek kendi egosunu tatmin etmek amaçlı il-legal birlik mekanlarına gidip sorun çıkartmaya çalışıyor. Rozeti açık olduğu için bir şey yapamıyoruz, rozeti kapalı geldiğinde ise silah göstermeyip gerekli rolü yapsak bile gerek Darp suçundan, gerekse farklı bir suçtan rol sonu aranmamızı açıyor ve polislerle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Böyle bir durum olunca insanın aklındaki tek düşünce neden mekanda durup başıma bela alayım? Oluyor. Aynı şeyi bende düşünüyorum. Bunların önüne geçilebilse eskisi gibi il-legal insanlar daha rahat rol yapıp farklı işlere adım atabilirler.
Dipnot: Star Caddesinde rol yapmaktayım, rol yapmak isteyen legal, il-legal, PD, SD farketmez, orada olduğum sürece yapılan rollere karşılık veriyorum.