lsch yönetiminin daha doğrusu lsch birliğinin maaş için afk atmaktan başka yaptıkları bir şey var mı? özellikle lsch yöneticisini rol yaparken bile görmüyorum lsch bar açıp orada bile afk atıyor tek amacı lsch başkanlığından gelen saatlik payday i sömürmek
yönetim değişmeli ve lsch ya daha aktif bir birlik haline getirilmeli ya da kapatılmalı çünkü yaptıkları hiçbir şey yok
Birlik tanıtımına göz atmanı öneririm, sürekli rol yapıyoruz. Maaş için afk atan kişiler her hafta belirlenip atılıyor zaten, obje koyulan kısımları rol yaptıktan sonra siliyoruz zaten. Sürekli pano tamir rolleri ve diğer roller yapılıyor. Tanıtıma bakmadan yorum yapmayın, daha dün Las Barrancas'da çok büyük bir role giriştik ve orada olan bir birliğe rol pasladık. Harold Shegemi sürekli barlara gidip rol yapıyor, eğer ki barlara yada toplu alanlarda durmuyorsan o senin sorunun dostum, ben her akşam rol yapmak için barlara gidiyorum ve ne zaman baksam Harold Shegemi orada ve rol yapıyor, bilip-bilmeden konuşma ve böyle ar-ge'leri açmadan önce birlik tanıtımlarına göz at. Bize rol paslandığı sürece onlarla ilgilenir ve rolümüze bakarız. Dün yaptığımız rollerin tamamı Spoiler içindedir.
Spoiler'da olan roller, dün yapılan rollerin yarısı bile değil. Tanıtımı incelerseniz bunları fark ediceksiniz, bilip-bilmeden ar-ge açmak yerine bunları incelemenizi tavsiye ederim. Tüm LSCH üyeleri için yazılmıştır.