Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

lsch ne ise yariyor

Başlatan VULNERABILITY, 14 Aralık 2022, 13:21:52
Okunma sayısı 2167 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Ynt: lsch ne ise yariyor
« Yanıtla #10 : 14 Aralık 2022, 15:51:54 »
lsch yönetiminin daha doğrusu lsch birliğinin maaş için afk atmaktan başka yaptıkları bir şey var mı? özellikle lsch yöneticisini rol yaparken bile görmüyorum lsch bar açıp orada bile afk atıyor tek amacı lsch başkanlığından gelen saatlik payday i sömürmek
yönetim değişmeli ve lsch ya daha aktif bir birlik haline getirilmeli ya da kapatılmalı çünkü yaptıkları hiçbir şey yok
Düşüncene saygı duyuyorum, ancak bu kadar kıskanıp kin tutmana gerek yok. Her gün rollere katılım sağlıyorum extra olarak üniversitesi roller ve etkinlik rolleri vb roller sürekli yapılıyor. Bilip bilmeden para kastığımı söylüyormusun? İspatla atıp tutma burda sadede afk kalıp rollere katılmayanlar direk atılıyor. LSCH olarak rollerimiz güzel gidiyor sadede para kasmak için dursam yönetimde tutmazlar beni düşünce yine saygı duyuyorum ama düşünceniz yanlış.
Dün açtığınız LSCH bara girdim ve köşede durduğunu gördüm. Köşede durmaktan başka tek kelime rol yapmadın, hep seni izledim. Daha soru kalıplarını ayırmayı bile bilmeyen birisini neden resmi bir oluşumun başına koymuşlar inan hiç anlamış değilim. Rollerin yapıldığını bir tek siz görüyorsunuz herhalde çünkü ben sürekli rol ortamı aramama ve oyunda olduğum süre boyunca rol yapmaya çalışmama rağmen hiçbir LSCH rolüne katılamadım, daha doğrusu hiçbir LSCH rolüne rastlamadım.

Yol çalışması gibi şeyleri yaptığımız zaman insanlar sürekli trollüyor, bu yüzden ortak alanlar da rol yapmaktan kaçınacak hale geldik, o yüzden kendi aramızda rol çeviriyoruz ve siz bunları sadece Birlik Tanıtımında görüyorsunuz, lütfen daha fazla yorum yaparak kendinizi acındıracak hale getirmeyin.
Kendimi acındırmak mı? Kızın anal deliğini kanatma videoları çeken birinin bana kendimi acındırdığını söylemesi çok ironik. LSCH'de yükselme hedefin var anlaşılan. Troller var diye rol yapmayacaksanız eğer birliği kapatın? LSPD-LSSD birliklerini de trollüyorlar, DM atıyorlar ama onlar toplu alanlarda rol yapmayı bırakmıyor.
1

Çevrimdışı oz$n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2023, 16:38
Toplam oynama: 297 gün, 3 saat
Son giriş: 04 Mayıs 2023, 19:53
Toplam oynama: 25 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 23:05
Toplam oynama: 25 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Kasım 2023, 02:18
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #11 : 14 Aralık 2022, 15:54:56 »
lsch yönetiminin daha doğrusu lsch birliğinin maaş için afk atmaktan başka yaptıkları bir şey var mı? özellikle lsch yöneticisini rol yaparken bile görmüyorum lsch bar açıp orada bile afk atıyor tek amacı lsch başkanlığından gelen saatlik payday i sömürmek
yönetim değişmeli ve lsch ya daha aktif bir birlik haline getirilmeli ya da kapatılmalı çünkü yaptıkları hiçbir şey yok
Düşüncene saygı duyuyorum, ancak bu kadar kıskanıp kin tutmana gerek yok. Her gün rollere katılım sağlıyorum extra olarak üniversitesi roller ve etkinlik rolleri vb roller sürekli yapılıyor. Bilip bilmeden para kastığımı söylüyormusun? İspatla atıp tutma burda sadede afk kalıp rollere katılmayanlar direk atılıyor. LSCH olarak rollerimiz güzel gidiyor sadede para kasmak için dursam yönetimde tutmazlar beni düşünce yine saygı duyuyorum ama düşünceniz yanlış.
Dün açtığınız LSCH bara girdim ve köşede durduğunu gördüm. Köşede durmaktan başka tek kelime rol yapmadın, hep seni izledim. Daha soru kalıplarını ayırmayı bile bilmeyen birisini neden resmi bir oluşumun başına koymuşlar inan hiç anlamış değilim. Rollerin yapıldığını bir tek siz görüyorsunuz herhalde çünkü ben sürekli rol ortamı aramama ve oyunda olduğum süre boyunca rol yapmaya çalışmama rağmen hiçbir LSCH rolüne katılamadım, daha doğrusu hiçbir LSCH rolüne rastlamadım.

Yol çalışması gibi şeyleri yaptığımız zaman insanlar sürekli trollüyor, bu yüzden ortak alanlar da rol yapmaktan kaçınacak hale geldik, o yüzden kendi aramızda rol çeviriyoruz ve siz bunları sadece Birlik Tanıtımında görüyorsunuz, lütfen daha fazla yorum yaparak kendinizi acındıracak hale getirmeyin.
Kendimi acındırmak mı? Kızın anal deliğini kanatma videoları çeken birinin bana kendimi acındırdığını söylemesi çok ironik. LSCH'de yükselme hedefin var anlaşılan. Troller var diye rol yapmayacaksanız eğer birliği kapatın? LSPD-LSSD birliklerini de trollüyorlar, DM atıyorlar ama onlar toplu alanlarda rol yapmayı bırakmıyor.

Ne video çektiğim sizi ilgilendirmiyor, her hafta etkinlik yapmaya ve halkın karşısına çıkmaya çalışıyoruz, il-legal'de rol kalmadığı için legal birliklerde takılıyorum, günlük yaptığım roller'e karşılık da rütbe artımı gerçekleşiyor. Bunu anlamıyacak kadar ne yaşadın cidden anlamıyorum.
1

Çevrimdışı !Dr.Dre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Polonyalı
Son giriş: 28 Mart 2025, 17:46
Toplam oynama: 13 gün, 5 saat
Son giriş: 02 Mart 2025, 03:44
Toplam oynama: 218 gün, 15 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Mart 2025, 03:43
Toplam oynama: 3 gün, 2 saat
Tyler Rainer Lv.30
Son giriş: 02 Mart 2025, 03:42
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #12 : 14 Aralık 2022, 15:56:01 »
rol denilen şey bu değil arkadaşlar. Daha önce hiç kapsamlı bir rolde bulundunuz mu bilmiyorum ama burada editlenen şey bir rol editi değil.
Spoiler:
Destekliyorum, başkan ve diğer LSCH bünyesi çalışanlarının daha fazla Sosyal RP çevirmesi gerekmekte, Rol editi sunmak veya rol editi kasmaktan çok sosyal rp sergilenmeli.

Çevrimdışı oz$n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Kasım 2023, 16:38
Toplam oynama: 297 gün, 3 saat
Son giriş: 04 Mayıs 2023, 19:53
Toplam oynama: 25 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 23:05
Toplam oynama: 25 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Kasım 2023, 02:18
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 14 Aralık 2022, 15:58:30 »
rol denilen şey bu değil arkadaşlar. Daha önce hiç kapsamlı bir rolde bulundunuz mu bilmiyorum ama burada editlenen şey bir rol editi değil.
Spoiler:
Destekliyorum, başkan ve diğer LSCH bünyesi çalışanlarının daha fazla Sosyal RP çevirmesi gerekmekte, Rol editi sunmak veya rol editi kasmaktan çok sosyal rp sergilenmeli.

Sosyal RP sürekli yapılıyor, Üniversite ve Lise rolleri haricinde yakın zamanda yaptığımız tüm etkinlikler alt kısımda ki linklerde mevcut.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=212555.0
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=214860.0
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=214415.msg2494801new
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=213297.0

Her hafta birliğimizin aktifliğine göre rollerimizi sürdürmeye çalışıyoruz, LSPD gibi 140 kişi olmadığımız için ve adam eksiği olduğu için rollerimiz de ona göre oluyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #14 : 14 Aralık 2022, 16:51:13 »
LSCH için daha kapsamlı roller gerekli rol imkanları genişletilmeli biraz daha göze görülür bir şekilde hissedilmeli şahsen mapte turlarken nadir görüyoruz geçen sene yol tamir rolleri falan yapılıyordu hiç yoktan bunlarada devam ediilmeli onun dışında hera bi ara görüntülü resimli bilboard falan diyordu getiricekti en son ama getirildiğini göremedik mesela o getirilsin lsch e rol olarak paslansın, işçiler gidip bunun rolünü yapsın yine örnek olarak belediye başkanı adayları olsun vaatler versinler ve başkan olduklarında falan vaadi somut bir şeyse örneğin "şuraya otopark yapıcaz" vs. ise bunuda başkan olduktan sonra lsch e falan paslanır yine rolü yapılır, rol imkanı getirilir bende şuan lsch nin pasif olduğunu düşünüyorum veya biz göremiyoruz örnekler çok sadece icraat gerekli harold shegeminin oyunda aktif olması değil, belediye başkanı olarak aktif olması daha güzel olacaktır miting falan yapıyordu sanırsam mesela bunlara devam edilebilir.
3

Çevrimdışı Valvior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:57
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:56
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:21
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 02 Aralık 2023, 21:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 14 Aralık 2022, 16:57:42 »

Birlik tanıtımına göz atmanı öneririm, sürekli rol yapıyoruz. Maaş için afk atan kişiler her hafta belirlenip atılıyor zaten, obje koyulan kısımları rol yaptıktan sonra siliyoruz zaten. Sürekli pano tamir rolleri ve diğer roller yapılıyor. Tanıtıma bakmadan yorum yapmayın, daha dün Las Barrancas'da çok büyük bir role giriştik ve orada olan bir birliğe rol pasladık. Harold Shegemi sürekli barlara gidip rol yapıyor, eğer ki barlara yada toplu alanlarda durmuyorsan o senin sorunun dostum, ben her akşam rol yapmak için barlara gidiyorum ve ne zaman baksam Harold Shegemi orada ve rol yapıyor, bilip-bilmeden konuşma ve böyle ar-ge'leri açmadan önce birlik tanıtımlarına göz at. Bize rol paslandığı sürece onlarla ilgilenir ve rolümüze bakarız. Dün yaptığımız rollerin tamamı Spoiler içindedir.

Spoiler'da olan roller, dün yapılan rollerin yarısı bile değil. Tanıtımı incelerseniz bunları fark ediceksiniz, bilip-bilmeden ar-ge açmak yerine bunları incelemenizi tavsiye ederim. Tüm LSCH üyeleri için yazılmıştır.

Yaptığınız rollere saygım var ancak bir belediye başkanının her gece bar-bar gezmesi ne kadar doğru?
1

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #16 : 14 Aralık 2022, 17:13:39 »
keske sadece bara gidiyor olsa bahsis olarak 50k veriyor

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #17 : 14 Aralık 2022, 17:44:11 »
LSCH yönetim kadrosu falan iyi ama diğer legal birlikler gibi rolü çok yok story-rp ilerletmek zorundalar. LSCH evet bir işe yaramıyor gibi kendileri rol yaptığında anca kendilerine yararı oluyor. İşte bunun için bir sürü LSCH argesi açılıyor fakat Hera LSCH'e sistem getirmemeye kararlı.  :smile: Kısa kesecek olursam bazı rolleri hariç çoğu rolleri yapmak için yapılan roller. Su anki sistemle bir işe yaramıyor maalesef. Diyeceklerim.bu kadar
1

Çevrimdışı tyrenrax

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Şubat 2023, 16:27
Toplam oynama: 67 gün, 0 saat
Rita Algos Lv.24
Son giriş: 09 Şubat 2023, 12:16
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #18 : 14 Aralık 2022, 17:58:07 »
Bu konunun AR-GE olarak açıldığını hiç düşünmüyorum yapıcı bir konuşma değil de tamamen yıkıcı ve oyundan soğutmaya yönelik bir çalışma olmuş.  Kimse kimseye ne rol yaptığını kanıtlamak zorunda değil isterse kendi evinde tek başınada rol yapabilir. Sunucu 1000 kişi çekerken pizzanın oralarda kaç kişi görüyorsun da başkanın herhangi bir mekanda oturmasına ve verdiği bahşişe bu kadar takılıyorsun? LSCH rollerine denk gelmemiş olmana gerçekten çok mutluyum. Sana tavsiyem LSCH'nin herhangi bir rolüne denk gelirsen kamerayı başka bir açıya çevirip aklından birliğin kapanmış olmasını hayal etmen olsun. Kaliteli roller diliyorum iyi akşamlar.
2
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Kasım 2023, 22:13
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Kasım 2023, 01:47
Toplam oynama: 102 gün, 11 saat
« Yanıtla #19 : 14 Aralık 2022, 19:05:41 »
Dediğin şeylerin doğruluk payı bulunuyor ancak konuşma tarzın ve bunları belirtme şeklin pek iyi değil. LSCH'den LSPD veya LSSD gibi roller gerçekleştirmesini beklemeyemezsin. Gerek sistemler olsun, üye sayısı olsun bu roller imkansız. Attığın bazı iftiralar gerçekten saçma olmuş. Başkanın barlarda takılması veya halka karışması sence de iyi değil mi? En azindan rolsel olarak kendisini halktan görüyor. Afk atarak maaş alma konusunda belirttikleri şeyler doğru. Inaktif olanları veya sadece maaş için duranlara işlem uyguluyorlar. Eğer bu kadar çok eleştiriyorsan kendin LSCH girip aklındaki rolleri gerçekleştirebilirsin ki sen LSCH olduğunda biz de senin rollerini eleştirelim.