Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][19/07/2023] Justin_Manchester - Hile Kullanımı

Başlatan HAYATSIZRİNACI, 17 Kasım 2022, 23:45:11
Okunma sayısı 2594 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Justin_Manchester
« Yanıtla #20 : 25 Mart 2023, 01:39:17 »
Karakter hikayesi değil, rol planınızı yazın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:48
Toplam oynama: 100 gün, 21 saat
Birlik: **** *****d's
« Yanıtla #21 : 16 Nisan 2023, 12:44:50 »
Probation sürecinde ilk başta sunucuyu gezeceğim yeni rol yerlerini ve birliklere bakacağım sonrasında ise yeni arkadaşlar edinmeye çalışacağım edindiğim arkadaşlarım ile etrafta gezip eğleneceğiz güzel roller yapacağız sonrasında arkadaşlarım ile kendi aramızda roller yaparak dahada iyi roller yapmaya başlayacağız sonrasında rollerimizi iyi noktalara getirdikten sonra bir birlik kuracağız birliğin konusu birkaç arkadaşın santosda gezinip sosyal bir hayat yaşaması olacak sonrasında karakterim probation sürecinde araç süremediği için balıkçılık yapacağım paramı rollerde kullanacağım ve biriktireceğim rollerde kullanacağım derken araç kullanamadığım için takside kullanacağım probation içindeki rol planım böyle

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2023, 14:40:44 »
Kuracağınız birlik tipini ve arkadaşlarınızla yapacağınız rolleri detaylandırın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 24 Nisan 2023, 22:28:18 »

Probation sürecinde sunucuyu gezmeye başlayacağım ve yeni rol yerlerini ve birlikleri inceleyeceğim. Bu sayede, yeni arkadaşlar edinmek için harika bir fırsat yakalayacağım.

Yeni arkadaşlar edinmek için yapacağım etkinlikler arasında, arkadaşlarımla gezip eğlenmek ve güzel roller yapmak yer alacak. Arkadaşlarımın oyun tarzını öğreneceğim ve karakterlerimizin hikayelerini geliştirmek için fırsatlar yaratacağız.

Daha sonra, arkadaşlarımla birlikte bir birlik kuracağız ve bu birlik, sosyal bir hayat yaşamamız için harika bir fırsat sunacak. Diğer oyuncularla etkileşime geçmek için farklı hikaye çizgileri oluşturacağız.

Ayrıca, balıkçılık yaparak para biriktirip rollerimizde kullanmak da harika bir fikir. Bu sayede, diğer oyuncularla etkileşimde olmak veya geçmek için yeni bir yol bulacağız.

Ve birliğimizin teması sosyal bir hayat yaşamaya çalışan gençler olacaktır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 27 Nisan 2023, 23:41:13 »
Kuracağınız birlikte ne tür roller yapacağınızı ve birlik tipinizi detaylıca anlatın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 30 Nisan 2023, 16:25:38 »
Giriş;
İlk olarak banım açıldığında bir probation süreci olacak bu probation süreci içerisinde pasif takılmayı planlıyorum arkadaşlarımın pizza köprü girişi bir küçük mahalle kurmuşlar ve çete rolleri döndürüyorlar ben araç vs, kullanmadığım için sadece mahallede pasif takılarak yönlendirme işlerini yapacağım sokak köşesinde oturup gelen kişilere ihtiyacı olan oyun içi ot vs satışları için arkadaşlarıma yönlendireceğim ve mahallede sözü geçen bir kişi olmak için probation sürecimi mahallede namımı yükselterek geçirmeyi düşünüyorum probationda araç sürme para alma verme gibi olayların olmadığı için mahallede laf geceleri freestyle atışması ve arkadaşlarımın gözlemlediğime göre zenci rolleri döndürüyorlar siyahilerin arasında bir beyaz olarak onların yani zencilere ırkçılık döndüğü için onların daha resmi sosyal kısımlarının sözcüsü olmayı planlıyorum rollerini discord'da gözlemlediğim üzere arkadaşlarım daha çok kızlar erp gibi rollere daha çok yakınlar erp illegal kısım o yüzden arkadaşlarla her hafta 2 veya 3 kere bir gece kulübünde takılmayı planlıyoruz arkadaşımın teki ise pigpen gibi güzel bir gece kulübü açmayı planlıyor oranın işletmesini benim üzerime salacağını söyledi ve birliğe bir para kaynağı için tedarikçiden ucuza uyuşturucu alıp onlar satıcak ben ise onlara yönlendirme yapacağım mahalle köşelerinde vesaire bekleyip kişileri arkadaşlarımın mahallesine yönlendireceğim dediğim gibi zencilere ırkıçılık döndüğü için zenci mahallesinde bulunan bir beyaz olarak arkadaşlarımın polis, şerif, avukatlık gibi işlerini yapamadıkları veya yapmayı deneselerde yapamayacakları sosyal sözcü olmayı düşünüyorum. gibi arkadaşlarla güzel bir rol döndürmeyi düşünüyoruz probation kısmını böyle düşünüyorum daha pasif takılarak günümün jailsiz cezasız sorunsuz rol hatasız geçirmeyi planlıyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 02 Mayıs 2023, 01:18:31 »
Rol planınıza biraz daha sosyal detay ekleyin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 03 Mayıs 2023, 19:21:50 »
İlk olarak banım açıldığında bir probation süreci olacak bu probation süreci içerisinde pasif takılmayı planlıyorum arkadaşlarımın pizza köprü girişi bir küçük mahalle kurmuşlar ve çete rolleri döndürüyorlar ben araç vs, kullanmadığım için sadece mahallede pasif takılarak yönlendirme işlerini yapacağım sokak köşesinde ve insanlarla aram daha iyi olsun diye barlara ve aktif rol bölgelerine gideceğim yani farklı birliklerin yerlerine bu süreçte daha çok sosyal etkinlik yapıp daha çok eğleneceğim birde oturup gelen kişilere ihtiyacı olan oyun içi ot vs satışları için arkadaşlarıma yönlendireceğim ve mahallede sözü geçen bir kişi olmak için probation sürecimi mahallede namımı yükselterek geçirmeyi düşünüyorum probationda araç sürme para alma verme gibi olayların olmadığı için mahallede laf geceleri freestyle atışması ve arkadaşlarımın gözlemlediğime göre zenci rolleri döndürüyorlar siyahilerin arasında bir beyaz olarak onların yani zencilere ırkçılık döndüğü için onların daha resmi sosyal kısımlarının sözcüsü olmayı planlıyorum rollerini discord'da gözlemlediğim üzere arkadaşlarım daha çok kızlar erp gibi rollere daha çok yakınlar erp illegal kısım o yüzden arkadaşlarla her hafta 2 veya 3 kere bir gece kulübünde takılmayı planlıyoruz arkadaşımın teki ise pigpen gibi güzel bir gece kulübü açmayı planlıyor oranın işletmesini benim üzerime salacağını söyledi ve birliğe bir para kaynağı için tedarikçiden ucuza uyuşturucu alıp onlar satıcak ben ise onlara yönlendirme yapacağım mahalle köşelerinde vesaire bekleyip kişileri arkadaşlarımın mahallesine yönlendireceğim dediğim gibi zencilere ırkıçılık döndüğü için zenci mahallesinde bulunan bir beyaz olarak arkadaşlarımın polis, şerif, avukatlık gibi işlerini yapamadıkları veya yapmayı deneselerde yapamayacakları sosyal sözcü olmayı düşünüyorum. gibi arkadaşlarla güzel bir rol döndürmeyi düşünüyoruz probation kısmını böyle düşünüyorum daha pasif takılarak günümün jailsiz cezasız sorunsuz rol hatasız geçirmeyi planlıyoruz, umarım sizlerde banımı açarsınız dediğim gibi rina roleplay ekibinden ve adminlerinden özür diliyorum birdaha hile kullanmamak üzere yukarıda yaptığım gibi rol planımı yapmayı düşünüyor

Biraz daha detay ekledim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 04 Mayıs 2023, 02:09:20 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

07/05/2023

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [07/05/2023] Justin_Manchester - Hile Kullanımı
« Yanıtla #29 : 09 Mayıs 2023, 00:27:18 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI